ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Perşembe öğlen - deadline 20 sayfa yazılması lazım. Times, 12 punto, double space "Ulan ben bu 20 sayfayı nasıl yazacağım" diye kara kara düşünüyorken, şu anda "ulan bunu 20 sayfaya nasıl sığdırırız" derdine düşmeye başladım. Anlattıklarım da çok kolpa şeyler, asıl korkutan da o ahah. 2.5/20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 double space lan işte 10 sayfa demek o rahat yazarsın ha derdin sığmamasıymış zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 derdini 20 sayfada anlatamıyorsan büyük sıkıntı var arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 mmppfh sabah trölü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ne dertniş bee... İçilirr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sina öğle yemeğinde bi tek atalım mı bakar'da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Peypır diyen ağzını yirim arda, kekbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bakar ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 e yuh ya. hisarüstünün tek meyhanesi anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 haa o biracı daha gitmedim ben hiç petekte falan içiyorum bakkaldan alıp ne gerek var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 4.5 / 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Zırlama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 deadline kelimesi hep korkutur beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 arda bendende bahset yazılarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 6/20 gökalpcim senden bahsedicem, alta da referansını vericem merak etme jkahfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hayır niye paper? kağıt desene arkadaşım. türkiyedesin türkiye vatandaşısın. neden ingilizceleştirme çabası ben anlamıyorum dabıl sıpeys ne ya? önlü arkalı desene şuna (ingilizce bilmeyen kompleksli rpsi yaptım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yaw takıl:D 7.5'a doğru hızla gidiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Vingthor said: dabıl sıpeys ne ya? önlü arkalı desene şuna AHAHAHAHAHAHAAFSDFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ildenizin "double space"den anladığı k__a__n__k__a __ n__i__y__e __ d__e__r__t e__d__i__y__o__r__s__u__n __ k__i __ b__ö__y__l__e y__a__z__a __ y__a__z__a __ b__i__t__i__r__i__r__s__i__n __ k__i __ s__e__n __ o__n__u __ . __ = çift boşluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 16/20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sayfa sayısına takılma, içeriğin nasıl? :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 içerik rezalet ya, onun kurtuluşu yok ahah ONSEKİİİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hadi az kalmıs lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hello peypa bonjor peypa http://www.youtube.com/watch?v=6jT2HisDHOE yaz gitsin şarkıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 19,5 sayfada anlatmam gereken temel şeyler bitti ahahaha. Temel olarak makalenin yazılması bitti, ufak bir kaç alıntı ekleyip, bazı çevirileri yapıp, spellcheck + referansları koyduktan sonra bitecek ki; normal bir insanın 2-3 saatini alır bunlar (benim 5-6 saatimi alıcak çünkü sürekli forum trollüyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar