Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hmmm göz atmıştım ama aratmamıştım, bi de öyle deneyeyim bari. merci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Ema apla, scumm ve dosbox tavsiyelerini es geçebilirsin. Remake'in doğrudan steam içinden çalışması lazım normalde. Steam monkey island crash gibi aratırsan baya bir konu çıkıyor. Mesela şurda biri Microsoft'un sitesinden yaptığı directx güncellenmesinin sorunu çözdüğünü yazmış. Belki senin sorunu da çözer. http://forums.steampowered.com/forums/archive/index.php/t-918696.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 scummvm eski scumm motoru (lucas arts) oyunları, dosbox ise dos oyunları için kullanılan şeyler. yeni çıkan "remake" için scummvm ve dosbox neden kullanacaksınız ki. steam'deki versiyonu direk yeni pc'ler için hazırlanmış, o yüzden emülasyon gerekmiyor. bir sorun varsa oyunun kendisinden bir sorun vardır. steam'de check integrity vs gibi işlemleri yapmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 integrity check olsun, directx update olsun, her şeyi yaptım, çalışmadı. zaten o ara enişteniz "ööeeh bu eski oyunda karakterler çok uzaktan görünüyo sevmedim ben bunu" demek suretiyle adventure diyarlarından uazağa kaçtı. velhasıl ağaca çıkmış olduk efenim, 9.99 kere maaşallah bize :P hep beraber 5. çeptırı beklemeye devam ediyoruz o bakımdan. speşıl edişın konusu yaşandı bitti saygısızca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 steam support'a ulaşmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 2.49$ şu an special edition, alıyorum şimdi 4 saat kalmış indirim bitmesine. bi de ema apla, bi yerde oyunun SSE2 komut seti olmayan CPUlarda çalışmadığını okudum. belki sorunun bundandır. Senin işlemcinde var mı yok mu bu programdan görebilirsin, http://www.cpuid.com/cpuz.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ha bi de kazık yemiş olduk şimdi bu indirim gelince!!! p.s. eve gidince (work sux) bakıcam saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 haftaya da son episode geliyor, heyecanlıyız ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Silphatos said: bi de ema apla, bi yerde oyunun SSE2 komut seti olmayan CPUlarda çalışmadığını okudum. belki sorunun bundandır. Senin işlemcinde var mı yok mu bu programdan görebilirsin, http://www.cpuid.com/cpuz.php programı yükleyip çalıştırdım ama bişey anladıysam arap oliym :P en azından şunu söyleyebiliyorum ki bi yerde SSE2 ibaresi görmedim. herhalde ondanmıştır. velhasıl tenkyu silph, ama kind yardımın bile benim cehaletimi kurtarmaya yetmedi :PpP o yüzeeen, sallayın a dostlar, 5. bölümü bekleyelim sabırla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yaw, mi 2 yide special edition yapcaklar mı acaba onu merak etmekteyim. nette alakasız bi adamın yaptığı mi2 3d hali videoları falan var çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Öyle bir haber çıkmadı daha ama yapsalar harika olurdu valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Güzel trailer yapmışlar 5. chapter için: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 mi2 herseyiyle ayni kalsin, sirf seslendirme gelsin yeter, hayatimin oyunu, en mesut kisi kilarlar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ... there's just one problem sdf off ne zaman çıkıyodu heycanlandım iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bugün çıkacak diye bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 askere gitmeden bitirebilirim işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 http://majusarts.de/hochlad/talesfun/justaminute.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 nerde kaldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sabaha cıkmıs olur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 10 dakkaya çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 her an cikabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Çıktı ama steamde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 steame yarin cikicakmis. telltale forumlarinda biri yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben steamden satın aldım oyunu ama koydukları linkten setup indirebiliyorum ? bug? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 aa belki cikmis olabilir steame de...steamden bolum bolum satin alinabiliyo mu yoksa butun paketi mi almak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar