Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tales of Monkey Island

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Ema apla, scumm ve dosbox tavsiyelerini es geçebilirsin. Remake'in doğrudan steam içinden çalışması lazım normalde.

Steam monkey island crash gibi aratırsan baya bir konu çıkıyor. Mesela şurda biri Microsoft'un sitesinden yaptığı directx güncellenmesinin sorunu çözdüğünü yazmış. Belki senin sorunu da çözer. http://forums.steampowered.com/forums/archive/index.php/t-918696.html
Sosyal ağlarda paylaş

scummvm eski scumm motoru (lucas arts) oyunları, dosbox ise dos oyunları için kullanılan şeyler.
yeni çıkan "remake" için scummvm ve dosbox neden kullanacaksınız ki.
steam'deki versiyonu direk yeni pc'ler için hazırlanmış, o yüzden emülasyon gerekmiyor. bir sorun varsa oyunun kendisinden bir sorun vardır.
steam'de check integrity vs gibi işlemleri yapmayı dene.
Sosyal ağlarda paylaş

integrity check olsun, directx update olsun, her şeyi yaptım, çalışmadı. zaten o ara enişteniz "ööeeh bu eski oyunda karakterler çok uzaktan görünüyo sevmedim ben bunu" demek suretiyle adventure diyarlarından uazağa kaçtı. velhasıl ağaca çıkmış olduk efenim, 9.99 kere maaşallah bize :P

hep beraber 5. çeptırı beklemeye devam ediyoruz o bakımdan. speşıl edişın konusu yaşandı bitti saygısızca :P
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

bi de ema apla, bi yerde oyunun SSE2 komut seti olmayan CPUlarda çalışmadığını okudum. belki sorunun bundandır. Senin işlemcinde var mı yok mu bu programdan görebilirsin,
http://www.cpuid.com/cpuz.php

programı yükleyip çalıştırdım ama bişey anladıysam arap oliym :P
en azından şunu söyleyebiliyorum ki bi yerde SSE2 ibaresi görmedim. herhalde ondanmıştır.
velhasıl tenkyu silph, ama kind yardımın bile benim cehaletimi kurtarmaya yetmedi :PpP

o yüzeeen,
sallayın a dostlar, 5. bölümü bekleyelim sabırla :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...