Bodrack Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Qualius said: biraz önce seyrettim ve hayal kırıklığı yaşadım.. Kitapları bence baya iyiydi ama filmler hiç umduğum gibi olmamış yau :S İlkini seyrettiğimde hadi dedim kitap kadar güzel olmaması doğal zaten çokta kötü değildi ama new moon çok cılız kalmış bence Nasi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 adamınbiri said: bişi yapın aaa güneşe çıktı öldü artık güneşe çıkan ölsün diyin yine kabülüm ama parlamayın LÜT FEN daybreakers izle güneşe çıkmayı gör :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 onuda izledim o da çok saçma :D güneş ışığı mikrobi kıriiiiiiy diye bi felsefede olmaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Goarth said: vampirlere olan saygımı yitirdim hahaha aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar