Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berber Bulmam Llazım Kendıme Ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uzun zamandır gıttıgım bır berber vardı kendımı bıldım bılelı o adama kestırıdım ama artık kestıremıycem saclarımı acıl sekılde kestırmem lazım ama hıcbır kuafore guvenemıyorum sac kıran falan olmıyalım yada nasıl kesımıdır dıye sacımın ıcıne etmesın dıye nelere dıkkat etmem lazım bır kuafore gıderken ne yapmam lazım ya acıl yardım bu konuda bılgım sıfır nasıl kendıme berber bulcam ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
benım berber 3,5e kestırıyordum 5 e kadar verırım zatı kırkyılda bır tıras oluyoruz sımdı sekıllı kestırmem lazım garıp garıp ısteklerımı karsılaması lazım adam bıraz nazımda gecmesı lazım dımı berbere :D
ızmırlıyım ama ben[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
valla bızım burda en pahalı berber 6 mılyon oda cok saglam bı yer kadınlarla falan aynı yerde tıras oluyrosun boyle acayıp bır guzellık solonu orayamı gıtsem ne yapsam guvenemıyorum ama ıste boyle onunden gecerken garıpsıyorum her yerı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
valla ya benden 12 alıo berber[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
bayan kuaförlerine git..
normalde erkekler "kes işte" şeklinde giderler de bayanlar daha nazlıdır bu konuda..
bence bayan kuaförleri işine yarar[signature][hline]geek
Mesaj tarihi:
zaten saçları kestirdim billy kid gibi oldum.fotograflardaki saçlar kalmadı artık.yastığı hissediyom negzel.iki kilo saç kesti 5 milyon aldı.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

ZFD.

[Bu mesaj Fistan tarafından 01 Haziran 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bizim berber de 6 milyona kesiyo
da bikere kadının biri manikür pedikür yapalımmı dedi hadelan dedim korkuyorm giderken :p[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
Ehe size bir berber sölerim ama futbolcuların falan saçını kesiyo hehe.

O açıdan kazık biraz =P.

Ama mesela kafanıza bir model koyarsanız uzun zaman zarfında.Herife açıklarsanız benzer bir model gösterirseniz adama "Lan ben bunu istiyodum işte aynısı olmuş" diyorsunuz.
Kuruşunu hakediyor.

Bu arada ben berbere çok para veriyomuşum hakkaten =).[signature][hline]What comes after forever?.
Legalise it!
Mesaj tarihi:
Wala Absolut seni kazıklıyolar galba aynı hizmet bizim berberde de var

Ayrıca öle kafadan şampuanla yıkamaz hangisini istersin fn diye çeşitten beğendirir önce sora yıkar flm[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
isin sirri parada degil git carrefourda fln memet tatliya mesela adam varya eger asil memet tatli degilse (%90 olmicak) adamlara belki naziniz gecerde 1mm kesiolar yani max 3mm oda belki :) benim berberim 8 e kesio hemde mis gibi :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle ....
Mephisto D'loethe

-Bitmeyen sarki istiyoruz !!!
  • Yeni Oluştur...