Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ne güzel bir şey değil mi. 12 saatim var. 8 Chapter var. Ünite başı 1.5 saat var Programın ilerisindeyim. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bence 10 dakka daha bekle tam 4te basla çalışmaya. hem bol bol vaktin var ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 of çok iyi fikir. yarın da süper fail olacağım yühuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 lan adam bölüm birincisi, hala çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hatta varsa bole 20 dakkalık bi komedi dizisi falan izle. aklın bosalır bole daha rahat çalışırsın dersi. daha zamanın var nasılsa ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ginaly said: lan adam bölüm birincisi, hala çalışıyor. keşke bölüm yetse, fakültede ilk 5'te falan olmak lazım geçişi sağlama almak için. ben öss'ye böyle çalışmadım. salağım hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 çoğu öğrenci üniversitede össden daha fazla çalışıyor özellikle mühendislik öğrencisiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Dynun said: ginaly said: lan adam bölüm birincisi, hala çalışıyor. keşke bölüm yetse, fakültede ilk 5'te falan olmak lazım geçişi sağlama almak için. ben öss'ye böyle çalışmadım. salağım hakkaten üniversite daha rahat abi sürekli küçük küçük sınavlar var böyle sene sonundaki ulvi ve yüce bir sınava çalışmıyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 son gün çalışmak iyidir, sınavda unutmazsınız hiçbişiyi ama sınav bittikten 4dk sora tüm bilgiler uçar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Birde sınav çalışmamanın verdiği rahatlık var. Onu da dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 öss baya komik kalıyor üniversitenin yanında mühendisliklerin çoğu için, makina felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 başka zaman da mı oluo finale çalışmak için :S görmedim duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bir de finale sınav yolculuğu sırasında çalışmaya başlama güzelliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Masquerade said: bir de finale sınav yolculuğu sırasında çalışmaya başlama güzelliği var.ahaha aynen en güzeli helede yol uzunsa tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Dynun said: keşke bölüm yetse, fakültede ilk 5'te falan olmak lazım geçişi sağlama almak için. ben öss'ye böyle çalışmadım. salağım hakkaten ne geçişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 eheh 9dk benim okula yürümem. olmuyo öyle :P Bu arada Yarıyı geçtim! gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 eagle_dnz said: Dynun said: keşke bölüm yetse, fakültede ilk 5'te falan olmak lazım geçişi sağlama almak için. ben öss'ye böyle çalışmadım. salağım hakkaten ne geçişi? yatay babsi, her öğrencinin hayali. eheuhe. kısmetse benimki gerçek olucak. emin adımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 iyi çalışmalar o zaman ilk 5te zormuş eğer fakülte 40 kişilik değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ya işte bu sınav haftalarında baya stres yapıyor. Hatta bi dersi yaz okuluna bıraktım , sırf daha rahat çalışıp ortalama yapayım diye. kısmet. tşk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 olur olur merak etme ben geçmiştim. düşük gelen dersler olursa da yazın alırsan rahat rahat yaparsın nereye geçeceksin? hatta ortalaman yüksek gelirse diğer okullara da başvur daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Dynun said: eagle_dnz said: Dynun said: keşke bölüm yetse, fakültede ilk 5'te falan olmak lazım geçişi sağlama almak için. ben öss'ye böyle çalışmadım. salağım hakkaten ne geçişi? yatay babsi, her öğrencinin hayali. eheuhe. kısmetse benimki gerçek olucak. emin adımlar. tebrikler+iyi şanslar. Yalnız anlamıyorum, dünyada istediği bölümü kazanan bir tek insan yokmudur ya, herkes bi yatay geçiş hayalleri içinde, en süper bölümlerde okuyanlar bile "yok yaw, bu bölümden cacık olmaz, işletme mastırı yapıcam ben lisans bitince" demekte, geri kalan herkes zaten bi yatay geçiş planlarında filan... İşin kötüsü, ben de böyleyim. Yatay geçiş şansını kaçırdığım için salak bölümüme mecburum ve umudumu mastıra saklıyorum eheheheh. Yatay geçiş konusu açılmışken de şunu eklemezsek olmaz http://i303.photobucket.com/albums/nn140/the_lord_of_water/umut%20sarikaya/n7837528270_342842_954.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ben finalden sonraki gun basliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 yok ben üniversiteyi bırakıp da tekrar öss'ye girdiğimde , beklediğimden çok çok düşük puan geldi. tercih yaparken bile , şu bölümü kazanırsam bile dersleri ortak yatay geçersem kaybım az olur bıdıbıdı diye düşünerek şeyettim. Karikatürü görünce yine bi kötü oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 nereyi bıraktın da nereyi kazandın da nereye geçmeye kasıyorsun onu merak ettim ben aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bi tane adam vardı benim üst dönemimde çapa tıp kazanmış sonra nedeni tam bilmiyorum da bitirememiş yani bırakmak zorunda kalmış ya da atılmış sonra bizim bölümde dikey geçişle gs hukuku kazandı sonra ona gitmeyip aftan tekrar çapa tıpa döndü bi de böyle adamlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar