Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finale son gün çalışmanın güzelliği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ginaly said:

lan adam bölüm birincisi, hala çalışıyor.

keşke bölüm yetse, fakültede ilk 5'te falan olmak lazım geçişi sağlama almak için. ben öss'ye böyle çalışmadım.
salağım hakkaten
Mesaj tarihi:
Dynun said:

ginaly said:

lan adam bölüm birincisi, hala çalışıyor.

keşke bölüm yetse, fakültede ilk 5'te falan olmak lazım geçişi sağlama almak için. ben öss'ye böyle çalışmadım.
salağım hakkaten

üniversite daha rahat abi sürekli küçük küçük sınavlar var böyle sene sonundaki ulvi ve yüce bir sınava çalışmıyorsun sdf
Mesaj tarihi:
eagle_dnz said:

Dynun said:
salağım hakkaten

ne geçişi?

yatay babsi, her öğrencinin hayali. eheuhe. kısmetse benimki gerçek olucak. emin adımlar.
Mesaj tarihi:
ya işte bu sınav haftalarında baya stres yapıyor.
Hatta bi dersi yaz okuluna bıraktım , sırf daha rahat çalışıp ortalama yapayım diye.
kısmet.
tşk =)
Mesaj tarihi:
olur olur merak etme ben geçmiştim. düşük gelen dersler olursa da yazın alırsan rahat rahat yaparsın nereye geçeceksin? hatta ortalaman yüksek gelirse diğer okullara da başvur daha iyi
Mesaj tarihi:
Dynun said:

eagle_dnz said:

Dynun said:
salağım hakkaten

ne geçişi?

yatay babsi, her öğrencinin hayali. eheuhe. kısmetse benimki gerçek olucak. emin adımlar.

tebrikler+iyi şanslar.

Yalnız anlamıyorum, dünyada istediği bölümü kazanan bir tek insan yokmudur ya, herkes bi yatay geçiş hayalleri içinde, en süper bölümlerde okuyanlar bile "yok yaw, bu bölümden cacık olmaz, işletme mastırı yapıcam ben lisans bitince" demekte, geri kalan herkes zaten bi yatay geçiş planlarında filan...
İşin kötüsü, ben de böyleyim. Yatay geçiş şansını kaçırdığım için salak bölümüme mecburum ve umudumu mastıra saklıyorum eheheheh.

Yatay geçiş konusu açılmışken de şunu eklemezsek olmaz
http://i303.photobucket.com/albums/nn140/the_lord_of_water/umut%20sarikaya/n7837528270_342842_954.jpg
Mesaj tarihi:
yok ben üniversiteyi bırakıp da tekrar öss'ye girdiğimde , beklediğimden çok çok düşük puan geldi.
tercih yaparken bile , şu bölümü kazanırsam bile dersleri ortak yatay geçersem kaybım az olur bıdıbıdı diye düşünerek şeyettim.

Karikatürü görünce yine bi kötü oldum ben
Mesaj tarihi:
bi tane adam vardı benim üst dönemimde çapa tıp kazanmış sonra nedeni tam bilmiyorum da bitirememiş yani bırakmak zorunda kalmış ya da atılmış sonra bizim bölümde dikey geçişle gs hukuku kazandı sonra ona gitmeyip aftan tekrar çapa tıpa döndü bi de böyle adamlar işte
  • Yeni Oluştur...