fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hurriyet'ten: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11767536.asp?gid=229 ağaçtan yaptım, al ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 merak ediyorum, zamanında topbaş çok güzel projeler yapıyor diyenlerin bundan haberi var mıydı ? ya da topbaş kağıthane/kağıttepe diye dalga geçene kadar acaba hiç büyükdere caddesine gitti mi iş çıkış saatlerinde ? ya da hiç gitti mi ? altından metro geçtiğini bilmyior mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 şanzelizeye koyim topbaşa bişi olmasın. Büyük İstanbul depremi olduğu zaman o metrolar kaçmasın bi tarafımıza. deprem ile ilgili böyle gazetelerde haberler görmek isteriz, başkanımız açıklasın varsa planları. yoksa deprem sonrası nereye mezar kazacakları ile ilgili bir planları mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Champs Elysees (kahretsin adamım!) Bulvarının çoğunluğunda yürüme yeri kum gibi birşeydir, burası da öyle mi olacakmış? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Büyükdere nin baya kısmına, en azından bizim şirkete giden yola(benim için baya kımı oluyo :P ) kum attılar, sabah düşünmüştüm negzel aynı şanzelize gibi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ahahah adamlar cidden kafaya koymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 en kilit nokta da, taksime plastik palmiyeler, bilmemnereyi paris gibi bilmem nereyi dubai gibi yapma çabaları. ve bu şehir istanbul, arapların sıfatsız şehirleri gibi sağdan soldan imitasyon işler yapmaya ihtiyacı olmayacak kadar tarihi sağlam bir şehir. su kanallarını patlatıp varoşları da venedik yaparlar bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 şanzelize mi? :D:D:D şanzelize değil adam gibi normal bulvarlar yapsınlar ilk başta sonra şanzelize oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ulan levent gayet insan gibi bi yer.onun yerine git varoşlara düzen getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ya bunlari biraz daha kucuk olcekte yapsalar ornegin bu maltepe de uygulasalar caminin orasini yerin altina alsalar araclar yerin altindan gecse ust tarafi yuruyus alani olsa kartal ayni sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Red said: ulan levent gayet insan gibi bi yer.onun yerine git varoşlara düzen getir. varoşları ucuza kapatıyorlar biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 champs elysees gibi olmasa, hani daha özgün bir bulvar yapılsa. O da kendince ünlü olsa falan. Ayrıca orda trafiği kapatıcaksın kanyona metrocity'e nasıl gidicek arkadaşım millet ne saçma sapan olaylar. Zaten champs elysees'de ayıptır sölemesi trafik var yani. KOCAMAN YA ORASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ben anlamadım şimdi bu daha fazla trafik mi yaratacak yoksa trafiği azaltacak mı. hayır haberden de çıkaramadım çok şanzelize bulvarı ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ayrıca kaçınız champs elysees yazmak için googlea girip aradı ya da yukardakini copy paste etti itiraf etsin hemen burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Arkadaşım paris'e gittik defalarca BİLELİM O KADARINI DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ahahahha adam proje sıçmış afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ha iki tane e'nin é şeklinde olması lazım ama onu da frankolar bilsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ağaçtan yaptım al! fkldsafilşadskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 haydarpasa aciklarinda denizede ozgurluk aniti tadinda fatih sultan mehmet heykeli dikilicekti bari cankaya koskunu yikip cakma beyaz saray yapsinlar, sultanahmetle notredam i degsitirsinler filan kule lazim bide, derhal cakma bri eyfel kulesi getirilsin yada hacioglu ile anlasip piza kulesi gibi lahmacun kulesi diksinler piza ya adi hani lahmacunun rakibi sdfasdf ama en bomba fikir benden gelicek, vegas lazim turkiyeye kibris cok uzak geliyor artik soyle konyayi da cakma vegas yapsinlar super olur, el atmisken toroslarada mount kasmore yapsinlar, menderes ozal tayyip daglardan bize baksin, altinada platinyumla HALKIN ADAMLARI yazilabilir, ha pardon o rezilligi yapip ataturku de alet ettiler zaten istanbulun gokdelen ihtiyacinada cozum bulunmali derhal, dubai kuleleri gg oldu malum taipei kopyalanabilir yada kuzey koreyi ornek alip ryugyong otelinin cakmasi yapilabilir, poposuna giyicek donu yokken markete arabayla giden bir millete yakisir civilization da hile ile daha once yapilmis butun wonderlari tek sehre dikmeye kasan veletler gibi ugrasiyorlar tek ulkeye dizmeye asdfasdfasdffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 heh işte ben de onu merak ediyorum. istanbul gibi eşsiz bir güzellik, bulunmaz bir şehir neden çölün ortasındaki dandik arap şehirlerine benzetilmeye kasılıyor çözemiyorum. adamların şehri çöl üstüne kurulu. tek bir güzellik yok. ilgi çekici yan yok. e adamlar gökdelenle dışarıdan getirilen ağaçlarla falan idare ediyorlar. yahu ben afrikadan kaktüsü, dubaiden palmiyeyi, hele ki çinden getirilen plastik palmiyeyi ne yapayım. o plastik palmiyeleri diken belediye başkanının da aklına şaşıyorum. mallık bu başka bir şey değil. istanbul diyorsan, bırak istanbul kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 nedir olm bu gavurca yazma merakı,şanzelize işte ,copy paste yapiimde,millet çakmasın ayaklarına girmeyin olm:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar