CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 İlk çıktığında 1 ay oynamıştım.Canım çekti oyun yüklüydü zaten dedim patchleri yapiyim direk giriyim. Bir türlü login olamadım.Abuk sabuk portlarda açtım, yok.Her tür koruyucuyu kapadım, yok.E eskiden oynuyordum ben. nasıl bir iş bu.Bu olayda 3 gün önce oldu, üşeniyorumda daha fazla araştırmayada tamamen vaz geçmeden birde patiye çıtlatiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Merhaba, Öncelikle seni hiç buralarda görmüyorduk? Yeniden mi yazmaya karar verdin :) Soruna gelicek olursak, bırak bu boş işleri. İç. Hep iç. Bi de bizle iç yani. Ha, unutmadan. Bir ara liman'a gideceğiz unutturma bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Herkese hesap mı vereceğim! Bazı bölümlere ufaktan takılıyorudum, bir kelebek misali açılayım daha uzaklara dokunayım istedim.(kelebek olmadı ama) İçerim hep.Seni mi kıracağım? Hafta sonuda limandayız. Ha birde, senin barmaid geldi benim dolmuşa bindi.Hemde oyalanmama ramen benden sonra geldi.Birşeyler çeviriyor.adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 dostum uo gibi degil bu oyle connector indirdimle olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 CrayTotem said: İlk çıktığında 1 ay oynamıştım.Canım çekti oyun yüklüydü zaten dedim patchleri yapiyim direk giriyim. Bir türlü login olamadım.Abuk sabuk portlarda açtım, yok.Her tür koruyucuyu kapadım, yok.E eskiden oynuyordum ben. nasıl bir iş bu.Bu olayda 3 gün önce oldu, üşeniyorumda daha fazla araştırmayada tamamen vaz geçmeden birde patiye çıtlatiyim dedim. accountunu yeniden açtırdın mı? ücret ödenmediği için login olamıyor olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 aquila said: dostum uo gibi degil bu oyle connector indirdimle olmuyo. napcaz şimdik aha? Zaten kapalı accimi yazınca yukarıda acc aktif değil yazıyor.Deneme sürümü kaydı aldım patcheri yaparım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ne hata aldığını filan bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz. yada oyunu yeniden yüklemeyi bir dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 A a yazdım diye hatırlıyordum ben. Dalgınlık işte sabah sabah. Authentication failed. Please re-enter login credentials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 KARDEŞ DOĞRU OYUN OLDUĞUNDAN EMİN MİSİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 deneme hesabıyla eski hesabına giremezsin eğer denediğin oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 otentikeysin feyld diyorsa niye port aciyorsun? degisik sifre mi yolliycak o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Anlatamadım sanırım. Kafam dağınık durumdaydı yazarken doğaldır. Neyse, wow ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bende burdan sorayım, oyunun cdden çıkan haline ne kadar patch gerekiyor, release de bi 500 mb patch cekiyodu simdi ne durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 1.2 GB civarı birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar