Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revolution Guild - Burning Steppes Hakkında Şikayet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Resim olayında ileri gidildi, tıpkı senin tüm guild idiottur dediğinde yaptığın gibi, resmin olduğu post geri alındı, tıpkı senin lafını geri alman gibi.

edit: imla
Mesaj tarihi:
tüm guild olmasada var belli başlı idiotlar kabul edin artık. Ha bide zamanında faramiru'nun Shiwa(a.k.a.emreye) söylediklerine şahit olduktan sonra bu insanların hiçbir değeri kalmamıştır. (whisperlardan nasıl küfür ettiğini biliyoruz yani.)

edit:imla
Mesaj tarihi:
Arma said:

1 adam çağırabilmişsin sadece.
millet gittikçe seviyesizleşen bir laf kapışmasına dalarken çıkıp böyle felsefik bir giriş yapman komiğime gitti taraf olduğumdan değil :D
Mesaj tarihi:
kazım said:

Arma said:

1 adam çağırabilmişsin sadece.
millet gittikçe seviyesizleşen bir laf kapışmasına dalarken çıkıp böyle felsefik bir giriş yapman komiğime gitti taraf olduğumdan değil :D

Haa. Tamam o zaman.
Mesaj tarihi:
Dennis said:

O resimle oynayıp dalga geçenler zaten seviyelerini belli etmişler. Ben olsam o olaydan sonra hiç kafama takmazdım tatar, hani nasıl ufak böcekleri önemsememen gerekir, eğilip yakından bakarsan mideni bulandırırlar, ama umursamaz yürümeye devam edersen birşey olmaz. Bu da onun gibi işte, mideni bulandırmaya gerek yok, ez, yürümeye devam et.

dennissim sana + milyon :)
Mesaj tarihi:
bilmiyorum ama su ana kadar revolution guildinin adını hiç iyi duymadım zaten hep bi drama bişeyler forumlardan takip ettiğim kadarı ile

neyse olmus bitmiş ama akıllarda efsane drama topici olarak kalıcak o kesin ^^
Mesaj tarihi:
Lol hayatımda okuduun en süper forum konularından biri:D "roketten kaçtm şahidim var" muehahehe.

Bu arada bende revoya girdim geçen gün. Accık yalakalık yapimda raidlere alsınlar:D

tatarı kimse sevmezdi bende sevmezdim hep geç kalırdı kumarbaz sarhoşun tekiydi her gece karısını döverdi. Atıldıysa dalga geçildiyse haketmiştir değerli revo officerlarına çemkirenleri burdan kınıyorum.
Mesaj tarihi:
arkadasımızın ılk postundakı bana gore cogu bellı bır amacla soylenmıs ve amacladıgını kabul ettırebılme, ve bır o kadar da ajıtasyon yaratarak abuk subuk yanıtlara yada postlara varabılecek kadar (her ıkı taraftan da) garıp hale gelmıs bu post sılsılesı, gene arkadasımızın kendıne gore daha cok taraftar bulabılme ve bızımle ılgılı gerceklerı ! herkese gostermek amaclı, kımılerımıze gore aralarında yıne bellı bır amaca odaklanmıs ve sadece ıntıkam hırsıyla yazılmıs postlara bakıp sureklı bır ıtham-cevap sılsılesıne donmus olması artık hepımızı baydı.

ılk postunun sonu
said:
Bu guilde girmek isteyenlere tavsiyem aman sakın. 6 ay kapıda bekledim ben sende bekle diyen idiotlarla dolu. 6 ay kapıda bekleyin yeni content gelince pugunu yaparsınız. Ha bu arada ben guildden atıldığımda dediğim gibi sadece 3 bossta beni invite etmelerine rağmen holy paladin recruit hala açıktı. 6 ay kapıda beklemek istiyorsanız alıyorlar koşun
Muhtemelen benim ne kadar kötü oyuncu olduğum, şurda şöyle hata yaptın burda böyle hata yaptın gibi şeylerle karşı cevaplar verilecek. Eğer faramirudan daha iyi olduğumu düşünmesem bu yazıyı yazmazdım.

seklınde olmasına ragmen bu masumıyet tımsalı arkadasımız tarafından her nedense

said:
Bu guilde girmek isteyenlere tavsiyem aman sakın. 6 ay kapıda bekledim ben sende bekle diyen adamlarla dolu. 6 ay kapıda bekleyin yeni content gelince pugunu yaparsınız. Ha bu arada ben guildden atıldığımda dediğim gibi sadece 3 bossta beni invite etmelerine rağmen holy paladin recruit hala açıktı. 6 ay kapıda beklemek istiyorsanız alıyorlar koşun :)
Muhtemelen benim ne kadar kötü oyuncu olduğum, şurda şöyle hata yaptın burda böyle hata yaptın gibi şeylerle karşı cevaplar verilecek. Eğer faramirudan daha iyi olduğumu düşünmesem bu yazıyı yazmazdım.

seklınde
said:
Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egiray -- 2 Haziran 2009; 1:27:20

degıstırılmıs, kımı forumlarda ıse bu masumıyet kazanma cabası teknık nedenlerden dolayı yapılamamıstır.

kımı zaman geyık modda, kımı zaman ustu kapalı hakaretler seklınde, kımı zaman acık uyarılar seklınde ben yada baska uyelerımız tarafından cevaplar yazılmıs bu arkadasın ben masumum, revolutıon yonetıcılerı ise arkadasımızın tabırıyle
said:
sadece yönetim kadrosu ve yalancılar, ikiyüzlülere lafım

denmıs buna ıthafen tarafımdan
said:
rıca edıyorum ısım ver yada soyle onlarda gıremedıklerı bır raıdde achıevement lınklesın. sana hak verecek ınsan varsa onlarda atılmayı hakeder.

denmıstır.
beraber oynadıgım ekıpten herhangı bırısı gercekten ıkıyuzlu veya yalancı oldugumu dusunuyorsa da hala bu kısılerle guıldımızın ılıskısını ayırırım. kımse kusura bakmasın ama cıkar ılıskılı temellere dayanmıyor guıldımız. bu bır despotluk yada dıktatorluk degıl - karsılıklı guven meselesıdır.
tabi buna cevaben bu kişi
said:
Unutma ki bana hak verenleri guilddan atacağını açıklamıştın. Belki bundan sonraki yazılarında o ciddi değildi falan filan dersin ama bence kimse yine de cesaret edemez. Ben de olsam ben de yazmazdım. Yazacaksam oyundaki adımı vermeden yazardım.
postuna yorumu sizlere bırakıyorum

yaklasık 4 yıldır bu guıld catısı altında oyun oynayan, ortalama 60 kısılık kadrosu bulunan, 25 kısılık maın raıde gıren ve arkadasımızı basta ıfade ettıgı ve sonrasında muhtemelen yaratmıs oldugu ajıtasyonu yeterlı bulup sonrasında masum kedı modunda gerı aldıgı (kimi forumlarda editleyerek sildiği) kapıda bekleyen ortalama 35 idiot kapıcı arkadasımız ile yoluna devam eden bızler tarıhımızde bır ılk olan raıd esnasında 'bende raıde gırmek ıstıyorum buyrun achievement X' seklınde talebı raıd kıck ıle sonlanmıstır. kendısıne ventrıllo da dahıl ilk sömürülme hezeyanında yardımcı olunmaya çalışılmış, isteklılıgı de goz onunde bulundurularak reset sonrası raıd spot sozu verılmıs, takıbınde mazeretı nedenıyle arkadasımız raıd gunu onlıne olamamıstır. kendısıne verılmıs bır sozu, sonrakı haftalar ıcınde gecerlı oldugu varsayımıyla 'söz verıldı tutulmadı ıkıyuzluler yalancılar' moduna gecmıs olan bu arkadasımıza oyununun begenılmedıgı bırcok noktada farkedılmıs olunmasına ragmen, kendısıne kabalık yapılarak yeterlı sevıyede oynayamadıgı soylenmek yerıne classına hakım dıger guıld uyelerınden her tur yardımı alması, fıghtlara gerek taktık gerekse movıe ızleyerek hazırlanması (ki genel popülasyon flaskım yemegım hazırsa hazırım mantıgındadır) ventrıllo dahıl kullanılarak ıletılmıs olmasına ragmen, (guıldımızde asla kımse agır doz sacmalamadıgı surece kotu oyuncudur atıyorum denılerek atılmamıstır) varolan bır oyuncunun kazanılması mantıgındakı bu yaklaşımın sömürü olarak kabul edebilen, oyun ıcı ılgınc hareketlerının farklı forumlarda oyuncularımız tarafından soylenmesıne her cevabı olan bu arkadasımız 'oyunundan memnun kalmadık, senınle yollarımızı ayırıyoruz' dendıgınde emın olun benzer bır postu gene aynı sömürülme hezeyanında ve özür bekler masum kedi modunda yazacaktı.

bircok forum sayfasında
said:
drerd faramiru ve exented dışında kimseye bir laf söylemiyorum

diyerek baslayan, ve kendisini oyunculuğu ve yapmışlıklarıyla eleştiren veya dalga geçen herkesi bu listeye eklemeye devam eden (ki bu nerdeyse tüm guildimizi nerdeyse kapsayacak sanırım yakında) bu kişinin ben yada adı geçen şahsiyetlere
said:
idiot, anormal yalancı, ikiyüzlü, edepsiz, tatminci, kötü niyetli, koyun

diyerek maksadı
said:
saldırdığım kişiler bellidir zaten
ile belli olan bu arkadaşımıza her seviyede cevap verebilme hakkını en azından kendimde buluyorum.

yazdıkları eleştirildiğinde, yazılarını editleyebilecek kadar olgun ! ve haklılık hezeyanıyla her saçmalığı kendinde bir hak gören bu masum arkadaşımızı, farkında olmadığı çok aşikar olmasına rağmen ısrarla reel life içerikleri bulunan
said:
Beklermisiniz 33 yaşında bir doktordan "şimdi gülüyorum birazdan yazacağım" gibi maduriyetini dile getiren birine edepsizce, alay ederek cevap vermesini
gibi postları atmış biri, reel life olayına girmemesi konusunda bir kaç postta uyarılmış olmasına rağmen halende merak ettiğim ve görmediğim (doğru bulduğum olarak anlaşılmaya çalışılmasın) söz konusu reel life ironisini yaşadığında masumiyetinin doruklarına çıkış hazzı içerisinde küçük emrah moduna geçişinide ilginç bulduğumu da söylemek isterim.

amacı belli olan ve kendisini haklı bulan bu değerli arkadaşımız adına herkese katılabileceği veya deneyebileceği iki öneride bulunmak istiyorum

birincisi bu arkadaşımızın level 80 olan naxx gearlı paladin, druid ve deathknight karakterlerinden herhangi birisini guildinize davet edin, spot verin, oyunculuğuna şahit olun ve ingame eleştirilerinize veya önerilerinize yaklaşımını birebir yaşayın
ikincisi bu arkadaşında katılacağı, (revolution guildi adına seve seve katılmak isterim), bütün forumlardan / guildlerden katılımcıların olabileceği, isteyen herkesin katılabileceği, bu heyecanlı ve madur arkadaşımızın şikayetlerini özgürce dile getirerek cevaplanabileceği Ventrillo toplantısı öneriyorum. amacımda sadece bu değerli arkadaşımızı samimiyetini birde dinlemeniz, fikirlerini paylaşmanız.

Tanımadığı, tanıyamadığı kişiler için amacı gayet açık bir şekilde ‘idiot, anormal yalancı, ikiyüzlü, edepsiz, tatminci, kötü niyetli, koyun’ tabirlerini kullanabilen, benim dışımda eleştiren herkesi koyun-yalaka olarak niteleyebilen, ve bu tarz çabalarla yıllarca emek verilmiş, karşılıksız uğraşılan oluşumların etkilenebileceğini sanan, bir oyuna – ve varolan sanal birlikteliğe sadece raid yapmak zihniyetiyle yaklaşan, bu revolutionzede madurun amacına ulaşma çabasıyla her platforma atlamasını, takdire şayan hareketlerle soylediğinin bile arkasında durmayıp lafımı geri aldım diyebilmesini, postlarını editleyerek madur kimliğine bürünme çabasını hayretler içinde izliyorum.

said:
Bu guild üyelerinin taraflıca beni eleştirmesi revolutionun adını benim karalamamdan daha büyük etki yapmıştır kanımca. Amacımda açık açık bu zaten

said:
Unutma ki bana hak verenleri guilddan atacağını açıklamıştın. Belki bundan sonraki yazılarında o ciddi değildi falan filan dersin ama bence kimse yine de cesaret edemez. Ben de olsam ben de yazmazdım. Yazacaksam oyundaki adımı vermeden yazardım

Diyerek tartışmanın başından beri varolan amacın, yaklaşımın, ve samimiyetini ortaya kendi ağzınla çıkarman kendi adıma beklediğim sondu ve yine kendi adıma konu kapanır

herneyse
ciddi anlamda dalgalanmalar yaşadığını düşündüğüm postlarına cevap yazmak yada dalga geçmek bile artık sıktı hepimizi tatar

sana revolution guildi olarak yeni realm ve guildinde sonsuz başarılar diliyoruz

revolution guildi adına herkese saygılar sevgiler
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...