Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 плохой. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 xaty said: Bella said: xaty said: Я не думаю, что это место вполне реальна. Он выглядит слишком Гор, а не реалистичны. oha çok iyi,biliyorsun rusça. Конечно, я. По крайней мере, я знаю русский как никому. Благодаря онлайн переводчики. :) yıkıldım. çok etkileyiciydi oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Может быть, я смогу выступить русский в один день. Я надеюсь, но это выглядит очень тяжело :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sizi ciddi ciddi banlatırım küfür etmediğinizi nerden bileyim ? adam olun ben burda arapça küfrediyomuyum size ? yada arapça yazıyomuyum ? ortak dil konuşun türkçe yada ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 * ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 burda da ayrı de ayrı yazısını söyleyebilecek 2 3 kişi vardır onlara yapışmıştır sende çok itici oluyo yapma bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 tak tak takıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kime takayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 seviyesizleşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Sakin yahu. Küfretseler ne yazar ki. Küfrün tadı karşıdaki anladıkça çıkar :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bi kiril alfabesi neler yaptı sakin beyler bayanlar 18+ diye coşmayın :P +18 değil 18+ ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bella said: seviyesizleşme. tak dedin bende kime takayım dedim ne var bunda lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 TheRiverBelow said: hacı benim bildiğim organ mafyası böbrek, kalp ağırlıklı falan çalışır. göz ne lan? hadi gözü geç, cımbızız işi ne lan? ayrıca o teyzenin napıyor fiş mi kesiyor anlamadım. peki hepsini geçtim sslerin sol altında yazan goregasm.com nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 xaty said: 2-3 gündür görüyorum seni buralarda, önceden de yazıyordun da ben mi görmüyordum yoksa birden mi dikkatimi çekmeye başladın :P Vay eski ultima m8 im Xaty. Valla bayadır ufaktan ufaktan 1-2 bölüme takılıyordum sadece gizlide gizliye.Geçen Xaenin ile içmeye gittim kadiköye bir baktım patiden 38 kişi.Öyle bir ısındım tekrar işte, okulda bitip sadece staj kalınca dedim biraz daha ktif yaziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 再见! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 @kermit: şimdiye kadar türkçe bilmeyen birine türkçe küfreden çok gördüm ama hiç birinin başına kötü bir şey gelmedi. Я люблю тебя Kermit. Пожалуйста, простите нас. @CrayTotem: büyüyünce iş güç artıyor tabi, yazcak zaman bulamıyor insan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ardeth said: TheRiverBelow said: hacı benim bildiğim organ mafyası böbrek, kalp ağırlıklı falan çalışır. göz ne lan? hadi gözü geç, cımbızız işi ne lan? ayrıca o teyzenin napıyor fiş mi kesiyor anlamadım. peki hepsini geçtim sslerin sol altında yazan goregasm.com nedir? ss? fotoraf lan bunlar. hayattın screenshotını cekemezsin ardeth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Cuce said: Ardeth said: TheRiverBelow said: hacı benim bildiğim organ mafyası böbrek, kalp ağırlıklı falan çalışır. göz ne lan? hadi gözü geç, cımbızız işi ne lan? ayrıca o teyzenin napıyor fiş mi kesiyor anlamadım. peki hepsini geçtim sslerin sol altında yazan goregasm.com nedir? ss? fotoraf lan bunlar. hayattın screenshotını cekemezsin ardeth! aşağıdaki örnekte olduğu gibi bir durumda screenshot sayılabilir bence örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Cuce said: ss? fotoraf lan bunlar. hayattın screenshotını cekemezsin ardeth! her birinin altında goregasm.com linklerinin olması ss olduklarını gösteriyor ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 http://www.valelawyers.com/hiking/Web-Ardeth%20Lake.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bella said: У приборов находится дежурный, сюда в случае опасности поступят сигналы. перевод иностранных языков, я бы себя счастливым. hatta al sana benden aduket; ibranice: לתרגם שפות זרות, הייתי שמח להפוך את עצמי. french: traduire des langues étrangères, je me contente japanese: 外国語の翻訳、私は幸せな自分になる。 hintçe: विदेशी भाषाओं में अनुवाद, मैं खुश खुद बारी होगी. bir günde öğrendim hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 çeviriyorsun mutlusun demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 davay davay agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 topiği kurtarma zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kermit'e laf hacı! ayağınızı denk alın kırarım o ayakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar