Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 wow u bıraktım ultimaya başladım yine yeni yeniden <3 çok mutluyum.. ama diablo çıkınca uo görmez gözüm baya bi süre ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 off o diabloyu napcaz zaten ya. dII rahat bi 2 senemi yediydi battle.net'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 SOE İŞTE KAFADAN BİTER DÜNYANIN EN APTAL FİRMASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 DadashNik0F said: sonynin elini attığı her oyunun sonu böyle mi olmalı? +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 beni bilen herkes azılı bir soe düşmanı oldumu bilir ama bu oyun ve vanguard da sony nin günahı yok bunlar yaratılırken kaymetmeye mahkum oyunlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Vanguard gayet zevkliydi daha da oynanabilirdi o kadar bugla çıkarmasalardı. Oyunu daha betası bitmeden (her zamanki gibi) sürdüler piyasaya. Sonra da berbat oldu diye yapımcıların yarısını kovdular. Hayatımda ilk kez bir oyunu buglarına dayanamadığım için bıraktım, ki biz 15-20 kişi beraber başlamıştık herkes en fazla 15-20 gün dayanabildi. Çok süper fikirleri vardı Vanguard'ın harcandı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 vanguard ı sony yapmadı sigil games yaptı ki bu adamlar everquest 1 i yaratan adamlar (daha sonra sonyden ayrılmışlardı) ve microsoft ortaklığı yaptı. microsoft yatırdığı 60 milyon doların (ki bu mmo piyasasında bir oyuna ayrılan en büyük bütçelerden biri) harcanmasına rağmen sigil alfayı hazırlayamayınca microsoft oyundan çekildi parasız ve dağıtıcısız kalan sigil önce dağıtım için ki bunu özellikle belirtiyorum sadece ve sadece oyunun dağıtılması için soe ile anlaştı sonrada bitmemiş oyunu piyasaya sürdü oyunun 6. ayında launch fiyasko ile sonuçlandığı için biz bu işi götüremiyoruz dediler ve oyunu sony ye sattılar sony 6 ay daha uğraştı baktı olacak gibi değil devleri oradan çekip başka oyunlarına yerleştirdi kısaca soe burada en suçsuz taraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 uo nasıl hala açık duruyor ben onu anlamıyorum. halen bir uo2 çıkartamadılar. matrix online zaten baştan kötü başlamıştı, bir türlü de tutunamadı. matrix online 2-3 serverdan free olarak devam etseydi aslında daha güzel olabilirdi. item purchase felan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 OSI hesabım duruyor hala. Arada açıp bakıyorum. UO oynayan sabit bir kitle var. Böyle millet belli yerlerde toplanıp muhabbet ediyor. Çay kahve içiyor. Chat odası gibi kullanıyorlar. :D Oynayan kesim yaşça olgun. Hepsi yardımsever. Ben noob noob dolaşırken adamın biri bana bedavaya dayalı döşeli ev vermişti hatta o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar