Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matrix Online Kepenkleri İndiriyor

EVIL_DeaD

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Vanguard gayet zevkliydi daha da oynanabilirdi o kadar bugla çıkarmasalardı. Oyunu daha betası bitmeden (her zamanki gibi) sürdüler piyasaya. Sonra da berbat oldu diye yapımcıların yarısını kovdular. Hayatımda ilk kez bir oyunu buglarına dayanamadığım için bıraktım, ki biz 15-20 kişi beraber başlamıştık herkes en fazla 15-20 gün dayanabildi.

Çok süper fikirleri vardı Vanguard'ın harcandı gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

vanguard ı sony yapmadı sigil games yaptı ki bu adamlar everquest 1 i yaratan adamlar (daha sonra sonyden ayrılmışlardı) ve microsoft ortaklığı yaptı.

microsoft yatırdığı 60 milyon doların (ki bu mmo piyasasında bir oyuna ayrılan en büyük bütçelerden biri) harcanmasına rağmen sigil alfayı hazırlayamayınca microsoft oyundan çekildi parasız ve dağıtıcısız kalan sigil önce dağıtım için ki bunu özellikle belirtiyorum sadece ve sadece oyunun dağıtılması için soe ile anlaştı sonrada bitmemiş oyunu piyasaya sürdü oyunun 6. ayında launch fiyasko ile sonuçlandığı için biz bu işi götüremiyoruz dediler ve oyunu sony ye sattılar sony 6 ay daha uğraştı baktı olacak gibi değil devleri oradan çekip başka oyunlarına yerleştirdi

kısaca soe burada en suçsuz taraf
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
OSI hesabım duruyor hala. Arada açıp bakıyorum. UO oynayan sabit bir kitle var. Böyle millet belli yerlerde toplanıp muhabbet ediyor. Çay kahve içiyor. Chat odası gibi kullanıyorlar. :D

Oynayan kesim yaşça olgun. Hepsi yardımsever. Ben noob noob dolaşırken adamın biri bana bedavaya dayalı döşeli ev vermişti hatta o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...