Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve İnsan... (fotoğrafları)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Belki izliyeniniz vardır.
NTV de Ve İnsan adında çok hoş bir bölüm var haberlerin içersinde.
Dünyadan insan manzaraları var.Çok güzel fotoğrafları gösteriliyor.
İzlemenizi tavsiye ederim.

Fotoğraflara buradanda ulaşabilirsiniz...

(nereye açıcağıma karar veremedim ortama salıverdim=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
6. resim: gurur dolu bir poz çok etkileyici[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
Mesaj tarihi:
sonuncu resim harika[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Mesaj tarihi:
ayrıca eski fotoğraflarıda görebilirsiniz altta[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
Ben olabildiğince sık takip etmeye çalışıyorum mükemmel bir program bence. Resimleri de arıyordum sağol.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
4 super bence[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
oha çok iyi ya, hemen altta daha önceki günlerin fotoğrafları da var direkt favourites e attım, aslanın resmi de çok güzel[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Mesaj tarihi:
http://www.ntvmsnbc.com/modules/slideshow/veinsan20040114/images/3.jpg

bunu çok beğendim ben. epeyce güzel fotoğraf var, rastgele bakıyorum şu anda =]
Mesaj tarihi:
gurur süper :)

gerçi kendisinden olmayan yavruyu öldürmek için arayan erkek aslan resmi koyup altına şerefsiz yazmakta güzel olurdu aslında

saçından başından utan be[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

"insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo"
hilmi teke

• Yeni Oluştur...