reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Gerekli finansmaninizin oldugunu dusunursek, (facebook u satin alirdim huleynn dicek kadar degil tabikide) ne tur bir isyeri acardiniz, benim ilgilendigim asil konu ise bu isyerine eleman alirken nelere dikkat edersiniz ? acacaginiz isyeri neleri gerektirdir kac kisi calistirdiniz? yada nebilim egitim durumu, yas, kiz/erkek vs.. kafanizdaki kriterler nelerdir. gelecegin obdusmanlari neler bekliyor bakam calisanlarindan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 evliysem sekreterimi fazla seksi almazdim ki esimle problem olmasin, cunku biz turk halki olarak sekreteri baska turlu kullaniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 cafe açayım diyenler doluşcak birader internet cafe oyun cafe yada normal cafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hep kitap-kafe ya da cafe-bar tarzı biryer açmak gibi bir hayalim vardı.hala da var. peçetesinden playlistine kadar en küçük ayrıntıyı bile kendim yapmak istiyorum. çalışan olayına gelirsek belki 1 yardımcı olabilir çok güvendiğim.ya da arkadaşlarımla falan böyle bir olay gerçekleştirebilirim ilerde.gerçi böyle kar etme amaçlı değil benim isteğim tabi para da kazansam güzel olurdu ahauh. nese umarım olur ehuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ben kahve açardım bildiğin kahve işte kıraathane 2 dışarıya 1 tane içeriye çay servisi yapacak eleman 1 tane bardakları yıkayacak eleman bende oturucam nargilemi içicem bi köşede gelenler sohbet edicem batağa ve okeye 4. olcam işte elimi sürmiycem güzel yerde açarsan ii para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sexshop acardim, ama internetten de satis yaapardim, utanip dukana gelemeyenler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ne istiyosun söyle ben sana alırım asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 üniversiteden terk olanları alırdım. o kadar teorik bilgiye, haklı olarak, dayanamayıp kendini geliştirmek için okulunu bırakan insanlar her zaman teori uzmanlarından iyidir. tabi öyle zağar gibi olmayacak, gözlemlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kitap kafe açardım. genel kültürü yüksek kişiler alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 soulberry said: kitap kafe açardım. genel kültürü yüksek kişiler alırdım. 2 aya batarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kahve açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Head said: soulberry said: kitap kafe açardım. genel kültürü yüksek kişiler alırdım. 2 aya batarsın. seconded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Küçük esnafları dev sermayemle satın alıp, BAKKAL.CO'yu kurardım, dükkan sahipleri de kölem olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 fede said: kahve açarım. ha şeyi yazmamamışım 55 yaşında, hafif kambur, gözleri parlayan, sıkıcı masalar gidip oyunu izleyerek orayı aktif hale getirecek, aklında minimum 15 sipariş tutabilecek, hesapta zorluk çıkarmadan hepsini alabilecek bi adamı işe alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Head said: soulberry said: kitap kafe açardım. genel kültürü yüksek kişiler alırdım. 2 aya batarsın. o yüzden geçmiş zamanın hikayesi ile çektim fiili : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 fede said: fede said: kahve açarım. ha şeyi yazmamamışım 55 yaşında, hafif kambur, gözleri parlayan, sıkıcı masalar gidip oyunu izleyerek orayı aktif hale getirecek, aklında minimum 15 sipariş tutabilecek, hesapta zorluk çıkarmadan hepsini alabilecek bi adamı işe alırdım of efsane garson modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 self servis bar açardım böyle baya bi bölümü bar olucak bi kaç barmen olucak masalara oturanlar kalkıp alıcak içkilerini çok yüksek ses müzik olmucak rahat rahat muhabbet edilicek. falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 fede said: kahve açarım. söyledim ben projemi çalma terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 aa görmedim lan birlikte açalım o zaman sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 emo tşirt converse satan tükkan açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 gıda sektörü. bilimum çok pahalı olmayan yemek, patsos gora sosisli. tasarımı güzel yapardım. çalışanlar da apaçi olmazdı. sonra gelsin paracıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 internet kafe açardım, açtımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Alexi_Septimus said: Küçük esnafları dev sermayemle satın alıp, BAKKAL.CO'yu kurardım, dükkan sahipleri de kölem olurdu. yapıldı farklı bir isimle tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 farklı bi yerde yapar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Neyin eksikliğini hissediyosam avrupada gördüğüm onu açardım. Mesela çok harika bir Nacho restoranı olabilir. SNACK tarzı bişey olabilir, çeşit çeşit sosla... Radio Control arabalar için tamir hastanesi olabilir. Yada çok büyük bi bina satın alınıp GAME CENTER olabilir...en alta böle güzel Bowling. gerisi İki kişilik rahat koltukları olan son model net cafe olabilir.(japonyada var böle. Televizyonda gösterdiler. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar