Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metrobüste aşk ve dayak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

çocukta kalkıp vuramamış mı 2 tane
böyle şeyler benim başıma gelmiyo ki orda ağzını burnunu kıriyim o lavuğun

firatram said:

Tim kurucaksın avlıcaksın bunları böyle teker teker, nerde ayyaş balici var, ahlaksız görgüsüz var, bu olaydaki gibi lavuklar var ağızlarını burunlarını kırıp, yalvartana kadar işkence ediceksin.

Evet, öyle yapacaksın.
Mesaj tarihi:
Rock said:

Biraz yavaş olun. Sokakta köpek(4 ayaklı) avlamıyorsunuz. Ayrıca bukadar çok kadrolaşmadan şikayet ettikten sonra hala bu adamları tek tek halledebielceğinizi düşünmeniz de ayrı bir ilginç durum.

Tek tek avlamak değil ki ben bunları böyle avlayabildiğimi hobi olarak nasıl avcılık var eğlencesine avlamak istiyorum
Mesaj tarihi:
firatram said:

Tim kurucaksın avlıcaksın bunları böyle teker teker, nerde ayyaş balici var, ahlaksız görgüsüz var, bu olaydaki gibi lavuklar var ağızlarını burunlarını kırıp, yalvartana kadar işkence ediceksin.

Evet, öyle yapacaksın.

böyle bişey düşünürseniz pm atın.ciddi tarikat falan kurmayı düşünyorum yani gdgdsf.

amcamlar bi gün kafaya takmıştı.2 amcam ve babam dışarı cıkıcaklardı ellerinde telefon çalınabilcke şekilde.çalanları yakalayıp dövüceklerdi.olmadı =(
Mesaj tarihi:
Killer said:

amcamlar bi gün kafaya takmıştı.2 amcam ve babam dışarı cıkıcaklardı ellerinde telefon çalınabilcke şekilde.çalanları yakalayıp dövüceklerdi.olmadı =(

ahahahaah vay psikopatlar
Mesaj tarihi:
Tramwayda bi denyoda bana diklenmeye kalktıydı böyle. Ulan tutuncak yer yok kız bana sarıldı. Bunun nesi gözüne batmışsa, ordan el kol işareti yapıor. Gözüm döndü "SANANE ULAN" diye bağırıp üstüne yürümüşüm sdfhlsdf. Hatun sakin sakin die çekio. Neyse en öne gittik bizde. Kampüste inince bizim elemanlar bekliodu zaten, arada kuyruğu kıstırıp tırıs tırıs kaçtıydı lavuk. Çakacan bunun gibilerin ağzının üstüne. Acımican.
Mesaj tarihi:
Innuendo said:

koyun surusu de avukati gorunce hemen cocuklarin tarafini tutmus. ulan o avukat orda kendinden emin konusmasa cogu kisi soforun tarafini tutup cocuklari otobusden indirirdi. sofore diyecek laf yok, baskici, yobaz ve igrenc bir toplulugun bir parcasi olarak gorevini yapmis (bu kufur etmemek anlamina gelmiyor tabi).

Katılmadan edemedim.
Mesaj tarihi:
Innuendo said:

koyun surusu de avukati gorunce hemen cocuklarin tarafini tutmus. ulan o avukat orda kendinden emin konusmasa cogu kisi soforun tarafini tutup cocuklari otobusden indirirdi. sofore diyecek laf yok, baskici, yobaz ve igrenc bir toplulugun bir parcasi olarak gorevini yapmis (bu kufur etmemek anlamina gelmiyor tabi).

+1

aslında bu hizmeti anlamıyoruz biz salak olduğumuz için. metrobüsler insansız hale getirilmiş işte! ben otomatik olacak sanıyordum gerçi. öyle değilmiş işte! bakın bazısını goriller sürüyor! adamlar sözünü tutuyor vesselam! insansız mı? al sana insansız! 10u üstüste çıksa da, yan yana dizilse de, omuz omuza verip Voltron oluştursa da bir insan etmiyor. Ama bir şekilde araç sürüyor, millete ahkam kesiyor. Her neyse, aslında büyük hizmet insansız metrobüs ama biz anlamıyoruz işte!

Aynı şekilde bu alınan araçların İstanbul'a uygun olmadığını da savunuyoruz ya... Külliyen yalancıyız! Tüküreyim bizim suratımıza! Tüüüüü! Onda da hatalıyız bak kesin. Ben 2günde bir o yeni araçlara biniyorum. Adamlar düşünmüş taşınmış yapmış. Halk zarar görmesin diye araç hızlı gitmiyor! "Biz insan taşıyoruz" diyorlar ya. vallahi doğru.. 2dakika sonra kalkan Mercedes'ler 3.durakta bunların poposuna yapışıyor. İçimizdeki trafik canavarını durdurun!! Hmm bi de 2tane güzellik var araçlarda.. Birincisi; kalkmadan önce kalp sesi gibi bi gaz basıncı sesi geliyor. Dubub----hısss---dubub---hısss.. Hele hafif yokuşta -evet evet yolda yokuş var azcık. metrobüs gelince farjettim kadıköy köprü hattında az bi yokuş olduğunu- bayağı nefes nefese kalıyor gariban. Apst Phileas bir saylon arkadaşım! Kalbi var, canı var otobüsün! Organik bişi böle. Doğal olan zararsızdır. Bilirsiniz..

İkincisi ise daha güzel.. Paso Wagen Hält yazıyor içinde.. yazı yanıp sönüyor.. ne demekse artık? Hmm bi de hep bu goriller yanlış yerlerine basıp bozuyorlar otobüsleri. Vallahi söyleyen ben değilim, belediye görevlileri. İnsansız ulaşım zor vallahi. Ama helal olsun. İnsansız ulaşımı da gerçekleştirdiler.

Bi daha ki sefere kesin bunlara vericem oyumu. İnsansız belediyecilik anlayışını da getirecekler inşaalla.

Benim güvenim tam!

Okul bitsin bi ara yazıcam insansız metrobüsten manzaralarını..
Mesaj tarihi:
Bu tarz artık insanlık dışı mı diyim,yobaz mı diyim hareketler hep vardı,ama hiç bu kadar fazla olmamıştı..İyice artıyorlar,azıyorlar,işin iyicene suyu çıktı artık...
Mesaj tarihi:
kazım said:

Killer said:

ahahahaah vay psikopatlar

V FOR VİENETTA YEAH
Mesaj tarihi:
Otedengelen said:

Rock said:

Bir de *küfür*, *küfür* de nereye kadar *küfür* ?

kadrolaşmanın avukatı savcısı falan gelmiş gençler, mahkemede düzen lütfen.

Bunu yazmak 3 sayfa sonra aklına geldiyse insanları taciz etmek ve konuları saptırma konusunda daha öğrenecek çok şeyin var.

@Sotto

Artıyor demektense kendini daha çok belli ediyor demek daha doğru olur. Bir de akp karşıtı medyanın bu tür haberlere daha ağırlık vermesi var tabi, daha çok vakadan haberimiz oluyor artık. Bu olayları yapan 2 ayaklılar yeni türemedi. Hep varlardı, sadece artık kendilerini daha güçlü hissediyorlar. Zaten olaylara karışanlara bakacak olursanız ortayaş ve üstü insanar.

Edit: Ekleme
Mesaj tarihi:
said:
Ece Temelkuran
Kim topladı bunları İETT�ye? 1994�ten bu yana 15 yılda, belediyeye ait sosyal tesislerden otobüs şoförlerine kadar yaşanan değişim kimin eseri?

kimin olacak, haraket amirlerinin eseri.
Mesaj tarihi:
bi ara amerikada cocugun teki soforu tekme tokat dovmustu videolari falan vardi, o cocukla adamin metrobuste yalniz birakilip kapilarin kitlenmesini talep ediyorum.
  • Yeni Oluştur...