SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 güzel 1-2 saat daha trolle devam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kotu yani, ben ole cem yilmazdan stand up beklemiyorum, agzimdan salyalar sacarak gulme derdindede degilim, mesela hokkabaz muthis bi filmdi, ondada kahkahalar atarak gulmedik ama bi hikaye vardi, karakterler oturmustu, gora zaten efsane, arogdada en azindan bi surukleyicilik vardi o birz vasat ustuydu ama bu filmde hikaye akisi cok kopuk tu ve bicok gereksiz sahne vardi bana kalirsa nese tabi herkesin begenisi farkli, cem yilmazdan ne ciksa yeriz orasida ayri ama olmamissa olmamis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bence çok fazla şey istiyosun filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 isticeksin tabi dizi seyretmiyosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 dizileri pek bişey istemeyerek mi iziyosun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Cok iyi is yapmis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 eger dizilere yeteri kadar onem verilseydi (sanatsal anlamda) sinemalarda gosterilirdi tv lerde degil. adi ustunde bu "sinema". tabiki beklentilerin yuksek olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 değer verilmeyen şeyler üzerinde milyon satır tartışma yapılmaz kanımca. bkz. Lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 püsküüt muhabbetine neden gülmemiz gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 dizi ile sinema filmini ayni kefeye koyuyorsan o senin bilecegin is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 said: Cereyanı tehlike-i vuku emanetleri mabadına duhulu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 reyou said: dizi ile sinema filmini ayni kefeye koyuyorsan o senin bilecegin is. aynı kefeye koymak deil bu ama senin kalkıp dizileri değer vermeye gerek duyulmayan bişeymiş gibi lanse etmen de olmamış. düşmanı olmuşsun filmin sanki =) @forgiver püsküüt muhabbetine gülme sebebi şu bildiğim kadarıyla. ot sigara falan içildiğinde kan şekeri düşer insanın bisküvi çikolata vari şeyler dengeler o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 o tripler iyiydi. biri bana bisey olmadi der digeri olm alayinizin ceker ahah cem yilmaz in cikis cok iyiydi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bence kızın bana bişey olmadı bişey olmadı bana ben şurda gidip karıncalarla konuscam kısmı daha komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Tamam o da komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yani aslında komik olan demet evgarın oynayışıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Aslinda asil komik olan serifti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Serif cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 şerif bombaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 'Senin anana atlayacagima daga tasa atlayaydim' repliginde iyiydi aklimda kalanlardan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 zaten her konuştuğunda gülüyodum ben ona kenterci taklidi gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 attıraydım dedi ve daha komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 tam günah çıkarıyodum sen geldin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 "idraki meali bu küçük akla gerekmez, zira bu terazi bu kadar sıkleti çekmez." bu arada sinemada izlemeyen bütün fakirler dvdripi çıkınca topice yardırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 atlayaydim degil miydi o ya. attiraydim daha iyiymis ama dfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar