Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazımsızlık

Scheriff

Öne çıkan mesajlar

raistftw said:

Ama burda Bağdat Caddesi bizim gelemezsiniz tavırları çok komik.O zaman istiklal de Galatasaray'ın. Kimse gitmesin kutlamaya böyle bir mantık olabilir mi? Anadolu yakasındaki en büyük eğlence odağını bizim burası siz kimsiniz diye sahiplenmek ancak Fenerbahçe taraftarına yakışan bir tavırdır orası da ayrı bir konu.

aynen bunu demeye çalışıyorum baştan beri
inatla birileri biz hep orda kutlarız şu bu fln diyo
Sosyal ağlarda paylaş

Otedengelen said:

Zegna said:

caddeden gecmesinler o zaman.

Turkiye gibi taraftar egitim vs her yonuyle dusuk oldugu yerde gidip bagdat caddesinde BJK BJK diye bagirirsan, doverler.

nasil besiktasta fb fb diye bagırınca dayak yıyecegın gibi.

bir kaç hafta önce açtığın "el ele tutuşmayın sarılmayın lan aşağıda camii var!" diye size saldıran cahil yobazların hareketi de aynı şekilde meşrulaşmış oluyor o zaman.

halkı insanlığa zorlayamazsın tabii ama hayvanlıklarını onaylarcasına yorumlarla da bir yere gidemeyiz.

konu aynı degil, eger ben bu tarz olayların oldugunu bildigim bi yerde olsaydım o olay yasanmazdı.

bu olay bıle bıle lades.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Fenerbahçe taraftarından öyle bir bahsedilmiş ki görende taksime inip dövdüler sanır. herkes haddini bilip cumhuriyet sınırları içersinde ukalalık yapmasa, tahrik etmese böyle şeyler yaşanmaz. aklı başında beşiktaş/galatasaray taraftarı da aksini iddia etmez. apartman bebeleri çok konuşur, o ayrı.

imla.
Sosyal ağlarda paylaş

bundan 4 yıl önce fenerbahçeli bayan basketbolculara saldıran beşiktaş taraftarını unuttunuz mu ?
ben unutmadım.

bundan 3 yıl önce stadda ne varsa sahaya atan galatasaray futbol takımı taraftarını unuttunuz mu ?
ben unutmadım.

her tribünde var böylesi, yapmak gereken FENERLİLER EZİKKMİŞŞŞŞŞŞŞ demekten ziyade, daha olgun davranıp, tribünlere alınacak adamları denetleme yasası çıkarmak.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bundan 4 yıl önce fenerbahçeli bayan basketbolculara saldıran beşiktaş taraftarını unuttunuz mu ?
ben unutmadım.

bundan 3 yıl önce stadda ne varsa sahaya atan galatasaray futbol takımı taraftarını unuttunuz mu ?
ben unutmadım.

her tribünde var böylesi, yapmak gereken FENERLİLER EZİKKMİŞŞŞŞŞŞŞ demekten ziyade, daha olgun davranıp, tribünlere alınacak adamları denetleme yasası çıkarmak.

hay ağzına sağlık
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ben unutmadım.

ben unutmadım.

Meşrulaştırma?

O değil de bakalım nasıl bir ceza çıkacak final serisinden sonra.

Olayları çıkaran takım Fb değil de Gs falan olsa "tarihi" ve "milad" olacak bir ceza çıkardı sanırım. tarihi cezanın nedeni, tarih yazan, türk sporunda milad başlatan kulüp olmasından ötürü sanırım. Senin verdiğin örnekte yaşananlardan sonra aldığımız "tarihi cezanın" tarihde kalması gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

15 yıldır neden hep bir şeyler olduğunda çoğunlukla fenerbahçe taraftarının taşkınlılarını duyuyorum? bir de ankaragücü taraftarının

açık ve net her takımda hlighan tar4aftar var ama fenerbahçe cehpesinde bu sayı diğerlerine göre çok fazla

boğa köprüsüne asılan bayraklardan sadece galatasarayın bayrağına saldırı olmuştur bunu da hatırlatayım

ben fanatik değilim ki kim şampiyon lmuş çok da öneml ideğil benim için, aslıdna kötü bir galatasaray taraftarıyım benim dha çok "mili takım tutuyorum" demem gerekir herhalde ehe

ama gel gör ki ben hep fenerbahçelilerden dert yananinsanları duyuyorum hatta hep fenerbahçelilerin taşkınlığını görüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ben unutmadım.

ben unutmadım.

üst üste koyarsan hepsini fenerlilerin yaptıklarına yaklaşamaz kimse.. kadıkoyde su şişesi yerine tuğla atan gslilerdi zaten...
biz o şişeler yüzünden 6 maç ceza aldık. oyuncu döven takım taraftarı yuzunden bakalım kaç maç ceza alcak fenerbahçe doğru orantıyla gidersek heralde yarım sezon fln salon kapatma alması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:

fizban said:

ben unutmadım.

ben unutmadım.

üst üste koyarsan hepsini fenerlilerin yaptıklarına yaklaşamaz kimse.. kadıkoyde su şişesi yerine tuğla atan gslilerdi zaten...
biz o şişeler yüzünden 6 maç ceza aldık. oyuncu döven takım taraftarı yuzunden bakalım kaç maç ceza alcak fenerbahçe doğru orantıyla gidersek heralde yarım sezon fln salon kapatma alması lazım

unuttugun ince detay sizin takimin cok kotu olmasi, fenerin ise cok iyi oldugu.

:/ ha bi de federasyonlarin hepside adamlarimiz var. hepsi bizim parali malimiz.

ha bi de, bjkli taraftarin fenerli bayanlara taciz ve saldirmasi daha cirkindi, burda 3-4 capulcunun rezaleti soz konusu, hepsi de gozaltina alindi. Sizinkiler bi de cikti ordan el kol sallaya sallaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede Fenerbahçe'nin yaptıkları 1 numara oldugu için, bu tarz olaylarda 1 numara da Fenerbahçedir.
Başkaları şampiyon oldugunda 1. haber olamaz, 2. haber olur, çünkü Fenerbahçe'de ya bi transfer ya bir başkanlık yarışıdır ön plana çıkar.
Türkiyede haber yapılan takımlardan Fenerbahçe'nin payına düşeni gs+bjk+diğerleri'nden bile fazladır.
bu diğer takımlarda Fenerbahçe hazımsızlığı meydana getirir ve bu hazımsızlıktan kurtulmanın tek çaresi hazımsızlık suçlamaları ile olur. Çünkü fenerbahçenin hazımsızlık sorunu tarihi boyunca hiç olmamıştır.Çünkü Fenerbahçe,Türkiyede 1 numaradan hiç bir zaman inmemiştir.inmeyecektir.
bu mesajıma
lol, rofl vb cevaplar hazımsızlık göstergesidir.
fazla belli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...