Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım Aday Kadrosu

tunch

Öne çıkan mesajlar

Ekrem Dağ henüz diğer ülkenin formasını giymemiş durumda, Terim çağırırsa onuda türk milli takımında oynatabiliriz. Geç bir keşif olacak çnükü sanırım 28 yaşında ama en azından 3-4 yıl faydalanabileceğimiz bir oyuncu.

Yusuf konusunda yetenekleri tartışılmaz bir oyuncu, yürüyerek adam geçen tek futbolcu benim gördüğüm. Fatih Terim'de sadece motive ederek takımı sahaya süren bir teknik adam. Eğer Yusuf'ta motive olabilme yetisi var ise bence çok faydalı olur, şahsen ben Fenerdeyken Yusuf'u çok seyrettim, bu kadar ruhsuzunu görmedim. Alex geldi sonra, Yusuf'un ruhsuzluğunu arar olduk :D

DipNot: Fener'in Ortega'lı döneminde Ceyhun ve Yusuf asansöre biniyolar, Ortega koşuyor asansöre yetişmek için, Yusuf ve Ceyhun kapıyı direk kapayıp çıkıyolar. Futbolcu olarak iyi olabilirler ama milli takım için gerekli olan ahlak yapısına uygun adamlarda değiller. Ortega kim siz kimsiniz derler adama. Ama diyeceksiniz ki milli takımdakilerin hepsi çok mu ahlaklı, yada başındaki adam hiç nasibini almış mı? Hayır :) Bir Fenerli olarak söylemekte yarar görüyorum, bi kare kalede Volkan var..
Sosyal ağlarda paylaş

ekrem avusturya milli takımında oynadı diye biliyorum ben de. ama zaten ekremin olayı joker oyuncu olması. 4-5 farklı pozisyonda performansını fazla düşürmeden görev alabiliyor. bu da onu yabancı sınırlaması olan türk takımları için çok değerli kılıyor; ancak milli takım gibi istediğin bölgeye istediğin adamı seçebileceğin bir takımda çok da şart değil

toramanı her seferinde eleştirmeye gerek yok. sakat olmasaydı da alınmicaktı. alınması şart tabi ki çok iyi oynuyor ama terimle problemi var ve bu yüzden almıyor olabilir böyle şeyler.

gökhan zan beşiktaşı da milli takımı da haketmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Solozzo said:

DipNot: Fener'in Ortega'lı döneminde Ceyhun ve Yusuf asansöre biniyolar, Ortega koşuyor asansöre yetişmek için, Yusuf ve Ceyhun kapıyı direk kapayıp çıkıyolar. Futbolcu olarak iyi olabilirler ama milli takım için gerekli olan ahlak yapısına uygun adamlarda değiller. Ortega kim siz kimsiniz derler adama. Ama diyeceksiniz ki milli takımdakilerin hepsi çok mu ahlaklı, yada başındaki adam hiç nasibini almış mı? Hayır :) Bir Fenerli olarak söylemekte yarar görüyorum, bi kare kalede Volkan var..

bu Yusuf değişmiş diyebiliriz ama,Fener'den ayrıldıktan sonra çok değiştim demişti bir röportajımda,o yıllarda herşeyi düşünmeden yapıyordum havamdan geçilmiyordu vs. tarzında bir açıklaması vardı.Evlendikten sonra tamamen değiştim o günleri artık hatırlamak bile istemiyorum mu ne böyle birşeyler demişti.Yani bakıyoruz evet,o eski Yusuf'tan hiçbir iz yok,bir oyuncunun geçte olsa kendini toplaması gerçekten hoş birşey :)
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Milli Takım Kariyeri
Ekrem çift pasaportlu olduğu için hem Türkiye Milli Futbol Takımında hem de Avusturya Milli Futbol Takımında oynayabilmektedir. Her iki takımdan da davet gelmemiştir ama Ekrem Hayyam Dağ ilk kararının Türkiye olduğunu açıklamıştır.

kaynak : wiki

wikiye özellikle türkçe vikiye hiç güven olmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

gökhan zan beşiktaşı da milli takımı da haketmiyor.

bu lafı öncelikle ben söylerdim her konuşmada , ama bu seneki performansıyla her türlü övgüyü hakediyor gökhan.

elbette süper topçu değil ; ama servetin baş tacı edildiği ülkede gökhan'a tu kaka demek ayıp olur
Sosyal ağlarda paylaş

Servet'in son maçlarını izlemedin heralde, ağır dediğin adan driplingle çalım atıp adam geçiyor yeri geldiğinde. Ağır zamanında fenerdeydi artık gayet hızlı. Zaten o kadar ağır adam sürekli gol aramaya ileri çıkamaz. Bir tek refleksleri zayıf işte, o da zaten "futbol aptalı" dediğin kısma giriyor.

Hata yaptığı da yok pek Servet'in. En azından pozisyon hatası yapmıyor. Sadece adamda teknik diye bişi olmadığı için sert giriyor rakibe. Kaldı ki hava topları olsun kademe anlayışı olsun bayağı bir gömlek üstün Gökhan Zan'a.

Aralarında birkaç gömlek fark var Gökhan Zan'la.

Ha bir de ikisi de sürekli sakatlanıyor demişsin, Servet sakatlanmaz kolay kolay. Adam milli takımdan sakat döndü, sonra da toparlanamadı sakat haliyle sürekli maça çıkınca. Yoksa ayı yavrusu mübarek normalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...