Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Masquerade said: ispanyo kadrolarında da vardı ama oynatmadı. bu maçlarda dener heralde sercanı. umarım. bizde gurur duyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 tunch said: ben milli takım aday kadrosunu değil , sabri'nin kadroya çağırılmasını topik konusu olarak seçtim. çok saçma bir edit. o zaman konudaki tüm mesajları temizliyim, çünkü sabri ile alakalı 1-2 mesaj var kalanı tamamen milli takım hakkında yorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 çok basit.. konuya açana saygı göstererek : "milli takım kadrosu açıklandı : sabri yine kadroda." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hazırlık maçları için değil mi bu kadro ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 tunch said: çok basit.. konuya açana saygı göstererek : "milli takım kadrosu açıklandı : sabri yine kadroda." abi bu tamamen terimin kendi takıntısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 evet , cumartesi günü fransayla oynuyoruz fransada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 inşallah şu maçta anadolu takımlarındaki oyuncuları bi ilk 11 dener felanda bakar bi sabrimi iyi kazımmı yoksa o adamlarmı. taktığına takıyo adam inatçı keçi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Vingthor said: hamit niye yok? hayır niye yok? milli takımın en kaliteli oyuncusu neden yok?harbi niye yok lan? terim ona da mı kıl oluyor artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Büyük ihtimalle sakattır.Yoksa çağırılırdı Hamit. Konuyu açan arkadaş da bide ısrar ediyor o tarz konular Garbage'da açılıyor genelde bence de doğrusu "Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı" olur altına yazarsın yorumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Robert_Poche said: Sparkcaster said: 3 kişi var bu mu silmiş hali şampiyon takımdan 3 kişi alıyor daha ne olsun, hatta Allah da belasını wersin. Şampiyon takımın orta saha ve forveti yabancılardan kurulu, defansındaki Toraman-Zan için de "aman onları koymasın da" diyip duruyorsunuz, siz bile memnun değilsiniz. Rüştü keza öyle, eski Rüştü değil, yedek olarak alınır belki orası ayrı. Alabildiklerini almış adam yine, sayılara fazla takılmamak lazım. Edit: Toraman da ameliyat oluyormuş, doğruysa o da aklanır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Robert_Poche said: Sparkcaster said: 3 kişi var bu mu silmiş hali şampiyon takımdan 3 kişi alıyor daha ne olsun, hatta Allah da belasını wersin. 30 dakikalık futbolcu Yusuf'u ve sadece koşan Üzülmez'i alması bile gereksiz bir olay aslında. Gökhan Zan ise Servet ve Emre Güngör olmadığından mecburiyetten o takımda. Asıl iki büyük takım tökezledi diye şampiyon olması, Bjk'nın futbolcularını kaliteli yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 said: 30 dakikalık futbolcu Yusuf'u hani hazımsızlık falan bi yere kadar anlayabiliyorum da bu kadarı da ayıp kaç tane 90 dakika maç çıkardı ve sonuna kadar koştu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hay emrenede kaziminada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 şu takımda tartışılacak son adam yusuf heralde etmeyin eylemeyin. adam çatır çatır oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Köpek insanın en yakın dostudur. Ama kuduz köpekten uzak durucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 emre gene neysede abi kazım nedir ya neden inat ediyor bu herifte anlamıyorum.kazım,gökhan zan,emre ve sabri yi neden inatla milli takıma çağırıyor anlayamıyorum.birde hamit sakat galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Sabrinin hala pro futbol oynuyo olmasina bilim adamlari bilebir aciklama getiremiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Yenerk85 said: said: 30 dakikalık futbolcu Yusuf'u hani hazımsızlık falan bi yere kadar anlayabiliyorum da bu kadarı da ayıp kaç tane 90 dakika maç çıkardı ve sonuna kadar koştu adam hazırlık maçı tabi bunlar ama yinede üst düzey maçlar fransaya karşı oynayacak yusuf,bursaspor ankaraspora benzemez 90 dakika verimli oynabilecğini düşünüyorsanız bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Yusuf gayet iyi bi adam bence. Fransa filan diyorsun da, Yusuf' u geçtim, Fransa' ya karşı koyabilecek kaç tane orta saha var ki zaten kadromuzda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bizim milli takımın bence en büyük eksiği yaratıcı oyuncu olmaması...Arda kanatta yanlız kalıyor genelde ve orta sahada maalesef oyunu yönlendirecek oyun kuracak adamımız yok..Emre eskiden yapardı bunu artık onunda o vasıfları bitti gibi..Varsın Yusuf koşmasın,zaten takım olarak iyi mücadele eden bir ekibiz,ama yaratıcı,1-2 pasla maçı çevirebilecek her an herşeyi yapabilecek adamlara çok ihtiyacımız var...Yusuf her türlü oynar yani..Hani en kötü 2. 45'lerde alınır Denizli'nin yaptığı gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Alakasız olacak belki ama beşiktaşın ligin 2. yarısında yaptıkları transferlere şapka çıkartıyorum. Adamlar devre arası transferleri sayesinde şampiyon oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 1- Yusuf 2. yarı sahaya sürülücek bir opsiyon olarak gayet alınabilir. 2- Bu kadro hazırlık maçları kadrosu yargısız infaz için bekleyin biraz. 3- Sabri Gökhan Gönül'ün yedeği varsa başka alternatif onu alsın da yok yani yok! Olanı o idare edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ya adam gibi kadroyu kursun alıştırsın garip garip adamlar almasın elden gidiyo kupaya katılamıcaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ben kadroyu beğendim. evet hala saplantıları var onlara devam edio ama genel anlamda gençleştirmiş kadroyu. yedek kaleciler çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben yusuf kötü oyuncu demedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar