Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 yürek burkan bir kahvaltının kalemidir bu abla evinde ne de güzel terfi etmiştim envai çeşit omletlere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bi kahvaltıda 10lu hallet bitiyorsan şeker patlaması yaşar vücudun ::o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sinem:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Anlıyorum seni:( Aslında anlamıyorum evdeyim şu an itibari ile ve anne evinde kahvaltıda insanlar nelere terfi ediyor. Ama güzel dostluğumuzun hatrına saymayacağım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 yok yau baaabişey olmaz halleyden. karaciğer sağlam (dır heralde) ama adam akıllı kahvaltıya hasretim bi üşenmedir ki alt tarafı ekmek alıp geleceğim yine bu sefil hayattan kurtulacağım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Kadir beni ANLAYAMAZSIN !11! Otur omletini ye demli çayından bi fırt çek ağzını şapırdatma ama . tabağında bi tane zeytin görmiycem !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Tamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 zati içim kıyıldı surat yapma bana :sızlayanvicdan: :guruldayankarın: :uçankuşasitem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Gel bir stranç oynayalım seninle. Yanlış hatırlamıyorsam ufak bir hesabın var benimle; Kadir:Bilmem valla ben her türlü vezir takas yaparım! Sinem:Tamam o zaman yapalım bari! Kadir:Aaa ben takas mı demiştim. Kusura bakma. Şah-Mat!!! Sinem: :S Kadir::kıskısgülmece: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 niki uzunlar topiğiymiş burası. çıkayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 "Urgunta Wolfer" said: Gel bir stranç oynayalım seninle. Yanlış hatırlamıyorsam ufak bir hesabın var benimle; Kadir:Bilmem valla ben her türlü vezir takas yaparım! Sinem:Tamam o zaman yapalım bari! Kadir:Aaa ben takas mı demiştim. Kusura bakma. Şah-Mat!!! Sinem: :S Kadir::kıskısgülmece: damarıma basma 2-1 skor henüz !!!! hem ben ogün çohoynadım bünye meselesi uykusuzdumda (yenilgiyikabullenemeyeninsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Son 2 haftadır kahvaltı namına birşey yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ginaly said: niki uzunlar topiğiymiş burası. çıkayım. eheuheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ginaly said: niki uzunlar topiğiymiş burası. çıkayım. neki neki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 çohayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 10 lu haleyin nesi yürek burkuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 mis gibi kahvaltımı yapsam hiçte yüreğim burkulmazdı sıkıldım aç aç halley kemirmekten. Abla evi :( ovarak uyandırırdı beni canım ablam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 uo karakter ad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ne acıtasyon yapmışsınız ya ben kahvaltıda makarna yedim ulan. ekmek bile yoktu. çukulata diyorsun zengin gıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kahvaltıda herşeyi yersin nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ben 2 gündür aynı pizzayı tost makinesinde ısıtıp ısıtp yiyorum her öğün lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ccok tembelsiniz lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 4 senedir yemek yemedim ben mesela. planktonla besleniyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar