Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia E-71 vs 5800


Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Daha önce bir topic te telefon aradığımı belirtmiştim. Şimdi bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Çok abartı yazılar yazmam diye düşünüyorum ama arada sırada uzun şeyler yazmam gerekebilir. Müzik konusunda bir Zen X-Fi var zaten elimdde, şimdi 5800 ın büyük ekran ve dokunmatiği cazip geliyor ama çok sorunluymuş galiba. Bu konuda tavsiye gelebilirse pek harika olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5800 bir ara beni de cezbetmişti ve bi standda bakmaya gitmiştim. Biraz mıncıkladıktan sonra ilk aradığım özellik ekranın hassasiyetinin ayarlanıp ayarlanmadığıydı. Sanki uzun şeyler yazmak için pek rahat değil ki ben çok fazla mesaj yazarım ve parmak uçlarım nasırlı gibi sert sert, pek rahat algılamıyor sanki. Yine de güzel bir cihaz ama, sevmedim diyemem :) Sonuçta hiç kullanılamaz, hiç alışılamaz bir durum değil. Hem biraz farkım olsun dedim. Bu sıralar her şey parmaklanıyor. Dokunma fetişine hayır!

(e63 almaya karar verdim. GPS dışında pek de farkı yok sanırım e71 ile arasında)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dokunmatik ekranı korktuğumuz gibi felaket değil ya yazılıyor gayet. Yalnız yolda yürürken falan telefona bakmadan yazman epey zor olur diye düşünüyorum. Onun dışında sabit bir yerde otururken kalemi falan da olduğu için rahat.

Kıl kısmı, internet browser'da yatay ve dikey olarak sayfayı kaydırırken çok zorlanmam.

Genel olarak sevdim cihazı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5800 fiyatına gore iyi baya. Onun dışında pek bi cacık yok. Yeni versiyon update inden sonra baya bi rahat kullanılıyo touchscreen.

cizilmiyo kolay kolay.

Herkes için ideal ortalama bi alet. Ben hevesimi aldım gerçi. Blackberrye gecebilirim bi ihtimal. ya da pili cok daha uzun dayanan bir alet alabilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yüklü gelmiş olabilir ama bende yüklü değildi. Kendi menüsündeki download linkleriyle Quickoffice yükleniyor ama sanırım satın almam gerekiyor. Biraz daha bakınırım belki ama sanmıyorum beleş bir şey çıkacağını. Yeni cihaz heyecanıyla hiçbir şey okumadan her şeye çılgınca tıklıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
E71 kullanıyorum, yazılımlarla pek ilgilenmesem de bir telefon için o kadar kullanıslı ki resmen huzur buldum diyebilirim. turkcellin 18 aylık kampanyası ile biraz kazık yemiş olsam da kaçınılmaz olaydan zevk alıyorum :D klavyesine de alışınca mesaj akar yani :D

yaptığım deneylere göre bu telefondaki WLAN eski modemleri begenmiyor sanırım bağlanmıyor bazılarıyla tıpkı vistadaki problem gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...