Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toyota & c4?


Yeto

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar kardeşime araba almayı düşünüyoruz ama karar veremedik. butceyi de 33.000 max olarak ayarladım. bu miktara c4 hdi veya eski kasa corolla hb düşünüyorum. aslında citroen c4 arkadaşımda da var ve pek de bi şikayeti yok arabadan ama işte fransız olunca korkuyorum , öte yandan sıfır auris almak gibi bir durumum da yok onun yerine 35k km de 2005 model bir corolla var 26.000tlye temiz. fazlasıyla kararsız kaldım , bir tarafta taş gibi toyota ama 2006 model , bir tarafta da c4 hdi ama fransız. yorumlarınızı bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dizel focus da guzel bi alternatif , fiat deyince de bi adım geri kaçıyorum. şöyle c4 kullanmış olanınız yok mu daha detaylı bilgi alabileceğim?

efem şimdi bir de opel astra çıktı , sıfır isterem gibisinden laflar var. e hadi tamam sıfır olsun da yeni kasası çıkan arabayı almak enayilik değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bugün Auris kullandım. Çok berbat bi araba ya. Kapıları kağıt gibi. Vitesi çok aptal 1,5 2 saniyede falan değiştiriyor vitesi ve çok sarsıyor hiç beğenmedim. Dahası güya tiptronik ama kafasına göre vitesleri değiştirmeye devam ediyor ben anlayamadım benim sözümü dinlemeyecekse ne diye yapmışlar ki? Kullanması kolay, direksiyonu falan hafif güzel, birde görüş açıları bi acayip geldi bana kocaman bi ön cam ve ön kelebek cam var. Arabanın nerede bittiğini kestiremiyorsunuz...

Kapı içi plastikleri de çok kalitesiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kasası değişecek ama Astra bu arabaların çoğundan daha iyi. Astram var diye söylemiyorum hakikaten ama bazen başka arabalara binip kendi arabama döndüğümde kendimi çok daha iyi hissediyorum. Dünya varmış diyorum.

32 bin TL falan sanırım Enjoy ve dizeli. 34'e falanda otomatiği bulunabilir. İstersen biraz daha düşüğe ikinci el alırsın. Astra'nın kasası değişecekte Citroen'in değişmeyecek mi? Belki daha eski bir modeldir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...