senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 arıyorum. bana gereken tek özellik ses kalitesinin gerçekten güzel olması, tizleri ve basları sağlam vermesi lazım, panasonic rp-hje500 kulaklıkla kullanacam aleti, kendi kulaklıkları dandik olabilir şu an arkadaşımın zen neeon II'si ile idare ediyorum. bu kalitede ses vermesi yeterli benim için ekranı olmayabilir, fm radyo, ses kayıt ve diğer zımbırtılar gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 creative zen ben bunu kullanıyorum ses kalitesi çok iyi. media marketten 120 mi 130 mu ne öyle birşeye almıştım.indirim vardı gerçi. hem de hafıza kartı değiştirilebiliyor,istedğin gibi yükseltebilirsin.ayrıca radyosu,videosu bilmemne bi sürü özelliği var.ben çok memnunum.creative rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 söylemeyi unutmuşum hafızasıda 2gb+ olması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 2gb, tamamen mobil, kulaklık da sendense, 45 liraya bu işi çöz. http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/500/bd50528.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 gianly bende onu istiodum ama türkiyede siyahını bulamadım her yerde pembesi var. bunun ekranlısının siyahı var ama ona da herkes şarjı hemen bitiyor demiş. @bella: sendeki de güzelmiş ama boyutu büyük gibi ya biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben forum bornova teknosada gördüm sanırım onun siyahını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bella said: creative zen ben bunu kullanıyorum ses kalitesi çok iyi. media marketten 120 mi 130 mu ne öyle birşeye almıştım.indirim vardı gerçi. hem de hafıza kartı değiştirilebiliyor,istedğin gibi yükseltebilirsin.ayrıca radyosu,videosu bilmemne bi sürü özelliği var.ben çok memnunum.creative rulez. pil ömrü nasıl bunun? bi de sağlammıdır? çabuk arıza çıkarır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ipod alma çin malı alma başka ne alıyosan al bukadar açık ve net:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 pilli değil şarjlı. şarjı da baya gidiyor. ben alalı bir sene olmadı daha fakat bir problem de çıkmadı ki ben özen göstermem çok. ama tavsiye ederim ben memnunum. @senko:boyutu büyük değil bence.fiyatına ve özelliklerine göre gözardı edilebilecek bi nokta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 adamınbiri said: ipod alma nie la ipod şafıl da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ekransız müzik çalar mı olurmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bi işe yaramıyor ki ekran. zaten sevdiğim şarkıları atıyorum alete, o şarkıları da notasına kadar biliyor oluyorum genelde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ginaly said: adamınbiri said: ipod alma nie la ipod şafıl da güzel. gereksiz pahalı ya şafıllar. şimdi baktım 4gbliği 200kaat. onu alana kadar bella'nınkini alrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ginaly said: adamınbiri said: ipod alma nie la ipod şafıl da güzel. bende var ipod touchda var iphone da var en iyisi iphone alıcaksan iphone al diğerleri cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 mınızınımıznınızmımızınduumun zengini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ipod touch'ı 200 dolar'a amerikadan aldım şafıl'ı 45 dolar'a amerikadan aldım iphone'da hediye geldi kim zengin ben mi:D:D (amerikaya work and travella gittim alışveriş'e değil:D) konumuza dönersek ipoddan uzak dur çin malından uzak dur mümkünse pilli almamaya bak usb şarj herzaman en iyisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 az para mı lan 200 dolar. beğenmiyon mu 200 doları. versene bana o zaman hemen bi 200 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 16 gb'ı türkiyede 900 milyondu ben 200 dolar'a aldığımda:D o yüzden ucuz gelmişti 200 dolar'a 16 gb ipod touch bulsan almıycan yani hemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 4 GB hafızaya sahip ürün bir çok medya formatını destekliyor. 16.7 milyon renk derinliğine ve 2.5 inç ekrana sahip Creative ZEN, MP3, WMA; MPEG4, DivX ve XviD gibi popüler medya formatlarını oynatabiliyor. Dahili şarj edilebilir bataryası ile 25 saat kesintisiz müzik dinleyebilir veya 5 saat video izleyebileceğiniz ürün, aynı zamanda JPG, BMP, GIF, PNG gibi grafik dosyalarını da görüntüleyebiliyor. Ağırlık 65 gr Boyutlar 55 x 83 x 11.3 mm Arttırılabilir Hafıza Var Radyo var Kapasite 4 GB -2 GB LCD 2.5" 16.7 milyon renkli TFT LCD 320 x 240 pixels Batarya Ömrü 25 saate kadar müzik çalabilme6 , 5 saate kadar video oynatabilme Desteklenen Video Formatları MJPEG, WMV9, MPEG4-SP3, DivX3 4/5 ve XviD3 Desteklenen Ses Formatları MP3, WMA, AAC4 (.m4A), WAV (ADPCM), Audible 2,3,4 Desteklenen Fotoğraf Formatları JPEG (BMP/ GIF / PNG / TIFF)5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 o para benim bir aylık mutfak masrafım. aç mı gezeyim bir ay. karnımı doyuruyo mu ipod taç. televizyonda oynar nasolsa niye alayım. mmpfh anne rpsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ahahahah televizyonda oynar nasolsa ahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bella'nınki iyiymiş ya ondan alayım bari, hafıza fln da genişliyor. hepisurada indirimliymiş hem 2gb kart ta hediye ediyorlar. zen serisi sonuçta neeon'lardan kötü olamaz ses kalitesi. Bi çok büyük işte öyle bi dezavantajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 senko said: gianly bende onu istiodum ama türkiyede siyahını bulamadım her yerde pembesi var. bunun ekranlısının siyahı var ama ona da herkes şarjı hemen bitiyor demiş. @bella: sendeki de güzelmiş ama boyutu büyük gibi ya biraz. büyük yalan bende ekranlı siyahından var (budanasılsözse) ayrıyeten hoparlörde mevcut geçen sene hepsiburada'dan almıştım fiyatı 130 ytl iken indirime girip 80 ytl olduğunda direk kapmıştım. Özellikle hoparlörü olduğu için seçmiştim bu modeli (temelsanat eğitimi derslerinde milletin anten kuntin müzik listesini dinlemek zorunda kalmayayım diye) sürekli hoparlörde son seste dinlememe rağmen şarjıda gayet gidiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bu arada hoparlörden de hayvan gibi ses çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 creative stone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar