mobi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ama neyine bakmamız gerekiyor fiyatları nedir falan hic bılmıyorum.bi tek sanırım full hd almak lazım en bastan. 1500 tl gibi bir fiyata bulunabilirmi ayrıca boyle buyuk ekranlardan ve işe yarar olanlarından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 106" lcdyi tahminim 25000 lira civarına bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 o_o inç<->cm geçişinde errôl verilmiş sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ^^ Olabilir walla.cm olsun hadi sizimi kırıcam da anladınız nasıl olsa derdimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 konuyumu yanlıs yere actık yoksa hala uyuyormu paticikler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Yeri çok doğru olmayabilir tam emin diilim. Ama bu konuda o kadar çok muhabbet dönüyo ki, biraz araştırdıktan bikaç hafta sonra tamamen unutuyorum olayları. Artık sabitleşmiş bazı şeyler var tabi, mesela Full HD olsun falan. Ama tahminimce 106 ekran Full HD bi LCD'yi 1500 liraya almak biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 106 ekran nedir lol ben 40 ekrani zor sokuyorum odama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 adam odaya sokacam dememiş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 evet.herhangı bı yerede sokucam demedim.spekülasyon yapılmasın lutfen :) @ginaly 1500 tl kabaca verdıgım fiyat bende fiyatlardan bihaberim ama hanı varsada işe yarar bişe uygun fiyatada oda olur yani dıyerekten yazdım. ha gidipte 20k ya alacak halimde yok senın kadar zengın deılız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 o fiyata full hd zor. çoğunlukla tv amaçlı kullanılacaksa türkiyede full hd olmasına da gerek yok bence. daha hd yayın bile emekleme aşamasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 surunsede full alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ginaly said: o fiyata full hd zor. çoğunlukla tv amaçlı kullanılacaksa türkiyede full hd olmasına da gerek yok bence. daha hd yayın bile emekleme aşamasında. ööle demek bizim değirmenderedeki ewde ngeo ile eurosportu 1080i izledim. Nadal yerine ben atıyordum sanki servisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini söylerlerse çok makbule geçer ne yazık ki mağzacılık sektöründe her ürün grubunun elemanı odun olduğu gibi bu televizyon hadisesini satanlarda öküz odun kırması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Belki 1500 biraz az kalır da, 1700-2000 arasına 37-42" arası full HD televizyonlar bulunuyor artık, Sony değilse de LG, Samsung falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Vestel aldık geçenlerde 42" Sd gayet tatmin edici. flash belleği takıyorsın divx/xvid oynatıyor sorunsuz. 1080p de denedim. Görüntü süper. Samsung paneli kullanıyorlarmış zaten. Açıkçası 2100 liraya fullhd harika bi tv aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 led tv alın 4 kağıt süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Samsung LE32B653T5 önerebilirim. Ama 32". Dediğiniz fiyata o boyutta ve özellikte kaliteli bir makine bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar