Gutshot Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 [email protected] beni de ekleyin çılgın atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aradan tek tek mail seçmekle uraştırmayın pls :/ ilk pm atan 5 kişiye davetiye atabilirim. bu arada yilmaz.ayberk *at* googlewave.com isteyenler beni de ekleyebilir, hala deneyemedim zıkkımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yolladığın mail adresine gelecek değil mi davetiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 evet o adrese geliyor. google acc'n yoksa oluşturuyorsun, varsa onla login oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Deacon saol öncelikle ama hala olmadı benimki de. wave sayfasında şöle diyor; http://i33.tinypic.com/5l5313.jpg gmail'ime ise hala bir şey gelmedi. beklemek mi gerekiyor yoksa active etmek için bilmediğim bir sayfa mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 4-5 gunde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 deacon sağol, heyecanla bekliyorum eklicem sizi de ağıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 [email protected] bende bende bende! lütfen lağn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 haftalardır bekliyorum ses yok. alacağın olsun google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Davetiye versenize artık! WERİĞĞnN!!1 verceksiniz di mi, versenize =>>>>>>>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 la la la davetye var mI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 davetiye için ruhumu satıyorum pliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 razz.raziel googlewave buraya kadar olanları ekledim, beni de ekleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 dragonmax ctulhu befounder deacon madcow kaspar bunneh loxias Bu adamlara davetiye attım, haberleri olsun. Anca geldi davet edebilmek için hede sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ulan, ben de davet sayfalar once dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 davetiye lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bende bir zamanlar istediydim davetiye.. hanibana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Davet pls :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ebayden 5-10 dalira gidiyorlarmis bak su ise ama siz yine bize de atin sevaptir :) hem alan yok.. valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 davetiye plox. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 davetiye biri artık yahu=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ARKADAŞ YOK DENEYEMİYOM diyen vatandaşlarımız, search kısmına with:public yazarak o anki public wave'lere ulaşabilir. with:public istanbul yazın mesela, istanbul için açılmış wave'ler gelsin. şimdi adam gibi deneme şansım oluyor yavaştan da, çok kastırıyor makinayı aşırı kastırıyor. chrome'da sadece wave tab'i 190MB'a yakın ram kullandı az önce kapatmak zorunda kaldım. with:public paticik diye aratırsanız bizim wave'e de ulaşabilirsiniz. VE, public search'ı öğrendikten sonra, interface'i biraz daha kullanışlı ve güzel yaparlarsa bu muhteşem bir şey. sosyal medya olayı direkt. bir nevi çok büyük bir forum. google forums. Az önce 554 MB RAM kullanımına erişti chrome'un wave'in bulunduğu sekmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 eksisozluk'tekiler de amma hizli ciktilar saniyesinde tukeniyor davetiyeler. :S ozel mesaj macrosu mu yazsam ne sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 banada banada =) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar