Olivies Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 said: ulas ': simdi bende davetiyeye baktım actım acc i Emir: peki ulas ': yalnız davetiye nasıl yollanıyo bulamadım alskfjgldsfkjg Emir: ben de bilmiyorum sdfg kurcala ulas ': abi kurcaladım baya aahah Emir: ben google wave'in bile ne oldugunu bilmiyorum ama herkeste var bende de olmali ulas ': bende ondan istemistim Emir: ahaha abi bulursan [email protected] plx keske yardim edebilsem ama aletin ne oldugunu bile anlamadim biri bi yazi yolladi da anlamadim yani facebook mudur nedir ulas ': bulursam yollıcam ama anlamadım kendi mailimle giriyorum sonra sayfa acildiginda baska mail gosteriyor filan shfgh Emir: ahahaha kopacam baska browserla dene? ulas ': topikte sormaya utanıyorum çünkü herkes yollamış birbirine davetiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 itiraf ediym. gris yolladı bana davetiye. açtım. anlamadım kapadım. hmm diyip. nedir abi bu wave? nasıl bir dalga kafaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 sizin gibiler yuzunden hic iyi biseyimiz olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 BİLMMEKM AYPI DEGİL ÖPĞRNMEMEK AYIP!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 davetiye yollayamıyorum hala çok ilginçççç niye vermiyor ki davetiye google gayet düzgün insanlara yollayacaktım. wavein fazla bir olayını göremedim kullanmıyorum pek arada sırada bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 elimde 8 davetiye var mailleri alıyım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 loxias öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bende attim öm henüz ses yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 boşverin davetiyeyi saolsun pekaziz bana yolladı ama pek kullanamıyorum. bilgisayarı ve bağlantıyı ölümüne kastırıyor.Şuanda kesinlikle efektif bir alet gibi durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ben girmeye korkuyorum siteye. Dandik laptopta Dragon Age oynuyorum kasılmıyor, google wave kasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Arkadaşlar elimdeki davetiyeleri dağıttı pm atanlara. Eğer davetiyeniz gelmediyse, kusuruma bakmayın.. Bir daha davetiye hakkı gelirse dağıtacağı tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 nasıl atıyosun davetiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 YA LANET OLSUN SIZE YEMIN EDIYORUM SURDA TEK KIZ OLARAK (sanirsam) TOPICTE DAVETYE DIYE DILENMEKTEN ICIM CIKTI. dorysharkbait[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Gönderdim dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 azizim nerden nasıl gönderiyorsun herkeste açık değil mi yoksa davetiye gönderme nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Abi ilk duyurulduğunda kayıt olmuştum o zaman geldi, bana başka bir arkadaş yolladı. Geçen gün wave'leri karıştırırken gratz you've 8 invitation tarzı bir mesaj geldi, ondan sonra yollamaya başladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 elinde olan varsa bende seve seve alabilirim :) satanix at gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 herkesten beklerdim de, bu noobluğu senden beklemezdim hocam http://img5.imageshack.us/img5/2732/dssyp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 NE LAN BU WAVE, ÇOK MORALİM BOZULDU, ANLAMIOM BİŞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ubuntu'da çılgınlar gibi kasıyor wave kullanılmıyor resmen. bir çözüm getirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 invite alabilirmiyim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bende invite alabilirmiyim neymiş merak ettim sdf [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Abi nasıl geç kalmışım ya :) Elinde davetiyesi olan varsa bende alabilir miyim? mail adresi ÖM ile iletilecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yazicak biseyim yok birader, bos mesaj attim, saane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar