nameless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ben de alabilir miyim invite mail onatmercan [at] gmail [dot] com çok ecnebimsi oldu mail adresimi yazışım ama olsun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 beyler web developer olmaya calisan insanciklar olarak (bu ben ve benim gibler oluyo :) bi el atin valla acaip merak ettim, firebug imi actim bekliyorum deli gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 valla ben çözemedim çok bilgili de değilimdir zaten. ama muazzam bir yapısı var yani, sürekli bilgi akıyor ekrana öyle böyle değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bize bi davetiye roketle be haci, lan gmail e davet gelcek diye refreshlemekten network trafigini kitler oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 önce google'ın bana bi davetiye roketleme hakkı vermesi lazım, onu da kaç haftadır vermiyor nedense. çözemedim. ki yoğun da kullanıyorum yani günde birkaç sefer girerim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 konuyu bastan sona okuyup hangi maillerin davetiye aldigini takip edemeyecegim kusura bakmayin. o yuzden bu andan sonra bu konuya mail adresini yazacak ilk 3 (uc) kisiye yollanacak kadar davetiyem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor. Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bende alabilirim valla [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 [email protected] holeyy beahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 @Mum_Chamber O zaman yazalım bakalım: mail mail mail gokaygurcan[at]gmail[dot]com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mum_Chamber said: konuyu bastan sona okuyup hangi maillerin davetiye aldigini takip edemeyecegim kusura bakmayin. o yuzden bu andan sonra bu konuya mail adresini yazacak ilk 3 (uc) kisiye yollanacak kadar davetiyem var. bak kolaylik olsun diye buraya [email protected]; [email protected]; [email protected] koydum direk copy/paste icin ideal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 People you've nominated: [list] [*] mailler istek üzerine silindi /kutulu [/list] beleglor, yuksek feyk olma ihtimaline karsin seni es gectim. foruma bu ilk mesajinmis. davetiyeler bir haftaya ulasir. haydin hepi veyving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Tesekkurler. X( firebug imla beraber bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 "roket adam" said: ARKADAŞ YOK DENEYEMİYOM diyen vatandaşlarımız, search kısmına with:public yazarak o anki public wave'lere ulaşabilir. with:public istanbul yazın mesela, istanbul için açılmış wave'ler gelsin. şimdi adam gibi deneme şansım oluyor yavaştan da, çok kastırıyor makinayı aşırı kastırıyor. chrome'da sadece wave tab'i 190MB'a yakın ram kullandı az önce kapatmak zorunda kaldım. with:public paticik diye aratırsanız bizim wave'e de ulaşabilirsiniz. VE, public search'ı öğrendikten sonra, interface'i biraz daha kullanışlı ve güzel yaparlarsa bu muhteşem bir şey. sosyal medya olayı direkt. bir nevi çok büyük bir forum. google forums. Az önce 554 MB RAM kullanımına erişti chrome'un wave'in bulunduğu sekmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 nekadar sürede geliyor davetiye instant değil mi ? bu arada saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 davetiye isteyen var mı? email bırakır mısınız buradan ya da özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor. Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 [email protected] gönderirsen sevinirim, adam fake sanmış atmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 [email protected] biz de bi denemek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ben hala anlamadım ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 mail onatmercan [at] gmail [dot] com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 tekrar yazalım =)... mail crasah [at] gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 öm atabilirseniz göndereyim ben de davetiye. geçmişe yönelik takip etmek zor, kusura bakmayın maillerini yazanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 zaugna sağolsun ben de wavelendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mum_Chamber said: davetiyeler bir haftaya ulasir. haydin hepi veyving saolasın, ellerin dert görmesin, amin amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 tekrarlıyım meyl [email protected] potansiyel tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar