Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Aradim acilmamis nasil acilmamis... Google said: Check out the developer preview at Google I/O Google Wave is a new tool for communication and collaboration on the web, coming later this year. Watch the demo video below, sign up for updates and learn more about how to develop with Google Wave. http://www.youtube.com/watch?v=v_UyVmITiYQ E-mail, wiki tarzi "isbirligi", instant messaging, resim, video, online applicationlari bir araya getiren super bisi. http://wave.google.com/ internet adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Merakla bekliyoruz. Türkçe dil desteği olsa da her yerde kullanılsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 wave güzel bi isim olmuş bu arada. en azından bing gibi ebleh bi isim değil. tshirt, logoları kötü gerçi her türlü gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bana aynı b*k'un laciverti gibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 oha 1 saat 20 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Şu an ders çalışmam gerekirken izliyorum da, Google OHANNES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Yalnız çok iyiymiş cidden. Her şey bi yana, aynı dökümanı 5-6 kişi aynı anda ve real-time editlemek çok efsane bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 En sonundaki translation muhabbetini görene kadar bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 adam ne ictiyse ben de ondan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Kojiroh said: Yalnız çok iyiymiş cidden. Her şey bi yana, aynı dökümanı 5-6 kişi aynı anda ve real-time editlemek çok efsane bi olay.google doc ta var o özellik zaten ama kasıyor. çok kulandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 MrMarvelous said: Bana aynı b*k'un laciverti gibi geldi... feysbuk illetinden kurtarsın da yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 @haydari Tamamen aynı özelliklere sahipse (kimin editlediini görebilmen, playback imkanı falan), çok iiymiş o zaman. Bi de o çeviri muhabbetini az önce gördüm de, OOOOOHA sdfkjhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 we trust in google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 evet google docs'te yapardık o edit işlerini hep beraber. bir de google calendar var ki, diyelim ki ayın 15inde bir arkadaşının doğumgünü, diyosun ki google beni ayın 15inde saat 12de uyar, cep telefonuna bedava sms yolluyor "abi senin arkadaşın doğumgünü bugün" diye. hala severek kullanırım, ota boka hatırlatma ayarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 zaten kiminle yazıştığını biliyorsun. davet ediyorsun dosyaya. en son kullandığımda yukarda kimin o an belge ile çalıştığını yazıyordu. editlerken görüyorsun. ancak o geçmişi bir çubuk üzerinden gösterme gibi bir şey yoktu. yani bu çok daha gelişmiş bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 google calendar'i thunderbird'e sync leyip (eklentilerle) masaüstünden kullandığını umarım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ginaly said: evet google docs'te yapardık o edit işlerini hep beraber. bir de google calendar var ki, diyelim ki ayın 15inde bir arkadaşının doğumgünü, diyosun ki google beni ayın 15inde saat 12de uyar, cep telefonuna bedava sms yolluyor "abi senin arkadaşın doğumgünü bugün" diye. hala severek kullanırım, ota boka hatırlatma ayarlarım.oha ciddi sms mi atyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 evet ciddi sms atıyor. laubalilikten uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 CthuLhu said: ginaly said: evet google docs'te yapardık o edit işlerini hep beraber. bir de google calendar var ki, diyelim ki ayın 15inde bir arkadaşının doğumgünü, diyosun ki google beni ayın 15inde saat 12de uyar, cep telefonuna bedava sms yolluyor "abi senin arkadaşın doğumgünü bugün" diye. hala severek kullanırım, ota boka hatırlatma ayarlarım.oha ciddi sms mi atyor evet. bedava olması çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 maillerine davvetiye gelen var mı, elinde davetiye olan bana atabilir mi? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 31 davetiyem olsa birini sana vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 31 davetiyeyi rulo yapsan insanlığa daha fazla faydan dokunur şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar