dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bi de scarface izle bence. liderlik için güzel bi kaynak yalnız o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Scarface de iyidir. hem leadership info kasarsın hem de efsane küfür dağarcığı kasarsın. ne yaratıcı küfürler var lan o filmde. helal olsun Al Pacino. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Dedikleri gibi scarface ide izle aradan çıkar sonra dersin ne ekonomisi ya ben torbacı olcam diye çıkarsın piyasaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 böyle ödebe can kurban yaa keşke bana da böle bi ödev verseler. Çok kıskandım valla =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ya keşke bize de verseler hakkatten ki işletmeciyim yani anca şirket analizi versinler.. ama bize teslimi %90 geçen hafta yaptırırlardı ya da sınava kadar fln final zamanı oturup da izlemem yani.. ödev olmasa arkadaşlar oturup hadi izleyelim dese izlersin kesin :D izlenio çünkü vize zamanı lotr izlemiştik bi de uzun versiyonu.. höh ne bol zamanımız varmış o zamanlar hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bize film analizi dersinde verilmişti benzer ödev :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Khelben said: elaidi said: Bu yaşa kadar godfather'ları izlemediysen zaten geçmiş olsun adam değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abi gadfadır izleyip de sevmeyecek adam azdır hakkaten, o kadar önyargılı yaklaşma. final dönemindeki aralarına bunu sok. bu topikteki bu kadar adamın bir bildiği var herhalde de izle diye dayatıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar