Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARIYORUM: lazerleri görebileceğim bir dükkan.

goldbären

Öne çıkan mesajlar

ahali, nette falan gezindim de gittigidiyordaki tırt lazerler dışında alacak yer bulamadım. bildiğiniz dükkan, daha önce gördüğünüz oyuncakçı falan var mı?, hani 2-3 liralık dandik kırmızı lazerlerden tutun da, para vermeye değecek kadar güzel yeşil lazerler falan.

amerikadan iste gelsin demeyin abi 250 dolardan başlıyor fiyat.
Sosyal ağlarda paylaş

biz arkadaşın evine tutuyorduk lazer. amerikan ordusunun attığı laser guided tomahawk elemanların evine girdi. o zaman çok ağladık ama şimdi hatırlayınca gülüyoruz. ehehe ne patladıydı be! her neyse o günden beri lazerlerle fazla oynamayız. belli mi olur.. di mi ama?

şimdi plütoyum mu ne öyle bi metal bulmuş arkadaş, onunla yakalamaç oynuyoruz. o atıyor biz tutuyos. biz atıyoz o tutuyo. ama çok elinde tutunca elin yanıyor böle, parlak parlak. elemanın kardeşi "vermem benim o!" diye inat etti bastıbacak. eli koptu düştü ha! ilk başta çok ağladık ama şimdi hatırlayınca gülüyoruz. ehehe ne yanık koktuydu be.. bi de kel oldu salak.. nedense artık..

neyse işte öle

lazer almayın bence. benim tavsiyem bu
Sosyal ağlarda paylaş

napıcaksınız abicim lazeri, milletin evine mi tutacaksınız, yeni optik okuyucu mu geliştireceksiniz, lazer güdümlü füzeleri mi şaşırtacaksınız?
yıllardır aşırı anlamsız gelmiştir bu lazer takıntısı bana. sunum içinse git bi tane dandik kırmızı al. ama 231424MW ŞİDDETİNDE IŞIK YAYAN RENKİLİ LAZER in mantığı nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...