goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ahali, nette falan gezindim de gittigidiyordaki tırt lazerler dışında alacak yer bulamadım. bildiğiniz dükkan, daha önce gördüğünüz oyuncakçı falan var mı?, hani 2-3 liralık dandik kırmızı lazerlerden tutun da, para vermeye değecek kadar güzel yeşil lazerler falan. amerikadan iste gelsin demeyin abi 250 dolardan başlıyor fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Her sene abim aracılığıyla (kendisi doktor olur) 3-5 tane lazerli kalem geliyor eve (80m yazıyor üstünde menzili). Bu kadar bol dağıtılıyorsa ucuzdur bence. Ankara'da Japon Oyuncak sarayında vardır muhtemelen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ne 250 si ya? hepsi 1 milyoncuda lazer dolu gökçeada'dan ığdıra kadar gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 biz arkadaşın evine tutuyorduk lazer. amerikan ordusunun attığı laser guided tomahawk elemanların evine girdi. o zaman çok ağladık ama şimdi hatırlayınca gülüyoruz. ehehe ne patladıydı be! her neyse o günden beri lazerlerle fazla oynamayız. belli mi olur.. di mi ama? şimdi plütoyum mu ne öyle bi metal bulmuş arkadaş, onunla yakalamaç oynuyoruz. o atıyor biz tutuyos. biz atıyoz o tutuyo. ama çok elinde tutunca elin yanıyor böle, parlak parlak. elemanın kardeşi "vermem benim o!" diye inat etti bastıbacak. eli koptu düştü ha! ilk başta çok ağladık ama şimdi hatırlayınca gülüyoruz. ehehe ne yanık koktuydu be.. bi de kel oldu salak.. nedense artık.. neyse işte öle lazer almayın bence. benim tavsiyem bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 napıcaksınız abicim lazeri, milletin evine mi tutacaksınız, yeni optik okuyucu mu geliştireceksiniz, lazer güdümlü füzeleri mi şaşırtacaksınız? yıllardır aşırı anlamsız gelmiştir bu lazer takıntısı bana. sunum içinse git bi tane dandik kırmızı al. ama 231424MW ŞİDDETİNDE IŞIK YAYAN RENKİLİ LAZER in mantığı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sanane abi adamın keyfinin kahyası mısın? satılıyor ki üretiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 füğzeleri şaşırtıyor. şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ginaly said: sanane abi adamın keyfinin kahyası mısın? satılıyor ki üretiliyor. saygısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 aa deli lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sus. dıt. cıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sus be manyak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bütün gızlara yazan cinsi sapık bu başlığ tröllüyör! çabuk ninca kaplumağa kara kurbağası kermite haberiverininininini NA-Nİ-NA-Nİ-NA-Nİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 istanbul sirkecide vardı 250lik yeşil lazerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 zabıta geldi noluyo burda alın bu ginalyi içeri bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ilk kim trollemiş gör hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 valla adam torpilli moderasyon kadrosunda sen nesin ? bsit bi sade üye. kızlara gelince hava atmayı ii biliyosun bizde burda atalım havamızı moderasyonuz biz bas git şimdi pis üye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 resmen habitattan elendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 akıllı efendi ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 adam belki kedisiyle oynayacak ne biliyosunuz. bence lazer super bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ben lazeri tavana bağlıyorum iple sonra sallıyorum peşinden koşuyorum. rep veren rep bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 hahahahasjdgjksda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 dasaaa said: füğzeleri şaşırtıyor. şahitlerim var. ELLLEEEEEEEEH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Tripling said: Ben lazeri tavana bağlıyorum iple sonra sallıyorum peşinden koşuyorum. rep veren rep bulur sdkjfhsdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 arkadaşlar kusura bakmayın ama konuyu açan kişi şikayet ettiği anda sizleri banlıycam çok alakasız lan attığınız mesajlar ajdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Tripling said: Ben lazeri tavana bağlıyorum iple sonra sallıyorum peşinden koşuyorum. rep veren rep bulur AHHAAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar