NoMiza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bak ben de erkek arkadaşımın ailesiyle tanışırken çok heycanlanmıştım ama korkma herşey ilk 10 dakikada olup bitiyor zaten sonra rahatlıyorsun.ayrıca bana ailesi çok yakın davrandığı için çabuk ısınmıştım,kız arkadaşına da büyük ihtimal böyle olur.sende sıkma canını rahat ol,acıtmıyıcak :)[signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi)
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Korkma hiç bişicikler olmaz. Yürü be Garpuz kim tutar seni!! (Bence AİLE önemlidir.)[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.)
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bence yemeği iptal ettir. 5 çayına davet et hemen içer,pasta yer kutlama yapmak için dışarı kaçarsınız.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Yani o kadar kötü birşey olmaz. :) En kötüsü; Şaka tabiki ;)[Bu mesaj Sage tarafından 30 Mayıs 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Lalus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 yapıcak bisiyn yok ozmn annenden bu kdr endiseleniyosan. gecmis olsun :-) [Bu mesaj Lalus tarafından 30 Mayıs 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ahhh eski günler benimde başıma gelimişti :). Sonucunu sölim annem yemekten sonra kız arkadaşıma çay demletmişti :P. Yani bişicikler olmaz korkma ve sakın ailene yanlış yapma harçlığın veya upgrade paranla ödersin.[signature][hline]paticik.grambr.
edi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 normal ve rahat davran, buyuk ihtimalle hicbir sey aksi gitmeyecektir, fakat bence yine de yemek oncesinde kiz arkadasinla konusup ona anne-babanin karakteri hakkinda azicik on bilgi verip rahatlatmanda yarar var, ne bekleyecegini bilsin, ne bileyim mesela annenin konusulmasinda hic hoslanmadigi bir konu falan varsa soyle ki bunu kiza yemekte birden konu acilip ortam gerilmesin. aile-kiz arkadas arasinda bir surtusme basgostermesi durumunda ise ailen hakliysa sus, kiz hakliysa kizi koru, cunku sonucta o senin misafirin.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: karpuz, 30 Mayıs 2004 13:42 tarihinde demiş ki: yok abi annem biraz dedikoducu falandır... kısaca ona ben kültürlü mahalle karısı diyorum da ya şimdi şöyle bi korkum var ya kız arkadaşımı sevmezse falan ya da kız arkadaşım ailemi sevmezse diimi? yani ne bileyim... sinirim bozuluyo ister istemez Not aldım bu sözünü hemen annene iletiyorum :p cık cık cık[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Aman dikkat.. Benimki eve gelir. Annem arada damlar benim eve temizlik yapıcam diye. Rastlaşırlar falan. Annem sonra kim gelse eve bununda bir kızarkadaşı var. Ama şöyle ama şurası güzel alımlı. Yok kültürsüz. Yoo kültürlü byaağı ama 4 göz. Çocuklarınız da 4 göz olur falan. Anne diyon ne çocuğu sen neden bahsediyon. Her yerde ağzını açıo çok kötü bişi...[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları nedanko, 23 Mayıs 2004 18:55 tarihinde demiş ki: yapma be...
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 abi aynen ya kız arkadaşımın olduğunu öğrendiği günü istanbulun yarısı annemle beraber öğrendi resmen ya.. hay bi de bu kadın profesör kim yapmış bunu profesör ya deliririm abi[signature][hline]"Mph Rmph !!"
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Haa bu eğitimcilerin özellikleri benimde annem öğretmen...[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları nedanko, 23 Mayıs 2004 18:55 tarihinde demiş ki: yapma be...
555 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ben panik yapardım tanışmazdım öyle annesiyle fln.. çok stresli olurdum oof bilmiyorum tabi anneye de bağlı..[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 evlilikte oğlan, kızın ailesiyle tanışır diye biliyorum.. kız, oğlanın ailesiyle değil.. evet zor bir durum gibi.. ama absolut'un ilk dediğine katılıyorum...[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia
bega Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 kasma ya..zati senin annenle kız ark.ın yeteri kadar kasıcak :) senin ortamda tampon bölge görevi yapman lazım. ya ilk defa karşılaşmada anneler genelde sapıtıyo söyliyim...ben mesela erkek arkadaşımın ailesiyle tanışma yemeğinde, kızım çok sıska kalmışsın ye de yarasın diyerek 3 tabak yemek yemeye mahkum edilmiştim hehe bi de sonrası vardı ki daha kötü... kadın erk arkımın bütün maceralarını anlatmıştı, hatta küçüklük fotolarını göstermişti... kardeşim sadece çıkıyorum oğlunu elinden almıom ki! alala[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 annenle konuş, anne de işte böyle böyle karizmayi çizdirme, racona ters yapma de, olsun bitsin.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
555 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Saeros, 30 Mayıs 2004 19:15 tarihinde demiş ki: annenle konuş, anne de işte böyle böyle karizmayi çizdirme, racona ters yapma de, olsun bitsin. o da oldu tmm dicek.[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 demez mi? çok mu pollyanna kılıklıyım acaba :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Hiç mi medeni zeka yok sizde yahu? Yuh be kardeşim? Ailen kız arkadaşını sevmese ne olacak?NE OLACAK YANİ?!ONLAR BEĞENSE NE OLUR BEĞENMESE NE OLUR?! Onların beğenmesi gerekiyor mu?Ulan ailenle mi birlikte olacak kız? "Kız ailemi beğenmezse." Ulan kız "Pardon aileni beğenmedim, bir daha görüşmeyelim." mi diyecek? Kız seninle birlikte ailenle değil.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it!
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 annemin fikirlerine sonsuz saygım var 1. si moralim bozulcak 2. si annem durmadan söylencek vs (bkz abim) 3. sü herkese saçma sapan "derya bi kızla çıkıyo allah belasını versin onun iğrenç bi kız" falan diycek kızın da morali bozulcak annemle kavga etcem aram açılcak sinirlencem annemi öldürcem ondan sonra 20 yıl hapis yiycem... vs.. :P[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 o gün öncesinde annenle tartış. Oda konuşmaz sende :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Ardeth, 30 Mayıs 2004 18:20 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 30 Mayıs 2004 13:42 tarihinde demiş ki: yok abi annem biraz dedikoducu falandır... kısaca ona ben kültürlü mahalle karısı diyorum da ya şimdi şöyle bi korkum var ya kız arkadaşımı sevmezse falan ya da kız arkadaşım ailemi sevmezse diimi? yani ne bileyim... sinirim bozuluyo ister istemez Not aldım bu sözünü hemen annene iletiyorum :p cık cık cık Hay allah kültürlü ve çok dedikodu yapan biri geldi de aklıma kimdi ya ben hatırlayamadım Ardeth sen biliyo musun? *Kendisine doğru gelen oklardan dodge efektiyle kaçmayı başarır ama gökten inen bi yıldırımla yere yığılır*[signature][hline]İşte ÖSS Gerçeği
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Benim bişey yapmama gerek kalmadı sen ne olacağını anlamışın bile heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 The time has come... Star Wars - Imperial March[signature][hline]"Mph Rmph !!"
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ana hemen şim di bugün mü bizi de çaırmışltın di mi ne giysem yauuu :9[signature][hline]bornozlu canavar
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hadi bakalım güç seninle olsun :)[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya
Öne çıkan mesajlar