adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 şuan sigaram yokken başka biri bana son dalını vermiş kadar mutluyum yada karnım açken dolapta kısır bulmuş kadar yada pantalonun cebinde para bulmuş bi çocuk kadar mutluyum bilen var bilmeyen var yeditepede okuyorum ben burslu değildim babamın vefatından sonra okul parasını ödemiycek durumda kalmıştım 20 milyar borç vardı seneye içinde para yoktu bugün gittim konuştum borcumu sildiler seneye içinde %100 tahsil kredisi verdiler bende okuycam bende adam olcam artık bukadar mutlu olamazdım herhalde 3 aydır bunun için uğraşıyodum finallerimde çok güzel geçti bu mutluluğumu sayın paticik ahalisi ile paylaşmak istedim yıh yıh hehe mutluyum ülen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 hangi bolum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 gastronomi ve mutfak sanatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 fransız zımbırtısı iyi geçti ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 oo gratz hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 o zaten iyi geçmişti de 25 puanlık bölümü yemişti terbiyesizler ortalama kasıyorumda mecburen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 iyi iyi tahsil kredisi flnda güzel olmuş sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hayirli ugurlu olsun. insanin bi anda icini huzur ve rahatlik kaplamasi kadar güzel birsey yoktur heralde. sana da helal, yilmadan ugrasmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 cidden o hisse kapıldım yani çok uzun süreden sonra içim huzurla doldu oturup ağlasam yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 helal olsun üninize ergenekoncu falan ama sempatik üni yeditepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 aaa yaşasınn tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 benim kuzen de zamanında dalanın karşısına çıkıp, benim param yok ama yeditepede okumak istiyorum demişti, adam da kabul etmişti sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bedrettin dalan'a yolda selam ver %25 burs veriyodu zaten öyle melek gibi bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 e süpermiş, tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bu yavuz seni çekemiyo kıskanıyo abi. mır mır da mır mır, :sinsi: :sinsi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hehehe bide bişi sorcam bu sol taraftaki hiç bişi çıkmıyo bende inceltme bold falan smilelarda yok nerde bunlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 süper ya hayırlı olsun tebrikler ergenekon diye alırlar içeri yakında ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 oha süper lan kendime olmuş kadar sevindim gerçekten=) geçmiş olsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 çok sevindim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 eti cin reklamı gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 helal olsun. umarım daha iyi yerlere gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bu arada wohooo yu okuyunca. sims oynayanlar bilir. neyse sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 başlığı görünce bi an sims çağrışımı oldu, milli oldun sandım asdfasdf Bunun dışında, başın sağolsun. Ayrıca tebrikler. (bu iki söz bi arada garip geldi lan.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 adamınbiri said: hehehe bide bişi sorcam bu sol taraftaki hiç bişi çıkmıyo bende inceltme bold falan smilelarda yok nerde bunlar:D öncelikle hayırlı olsun :) alakasız olucak ama şuan bolum baskanınız kım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hiç sims oynamadım valla bilemiycem onu hehe :D bölüm başkanımız bike kocaoğlu ayrıca güzel sanatlar dekanı kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar