Jhengie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 tv8 gün geçtikçe kaliteli yabancı diziler, farklı programlar ve yayın anlayışıyla cnbc-e'e yaklaşıyor bence..son yayına soktukları diziler de gayet iyi gözüküyor..zaten practice de kaliteli biz dizi.. ne dersiniz??[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep.. I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home.. George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 dizileri ve filmleri düblajsız yayınlamaları da bunu gösteriyo zaten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 TV8 zaten baştan beri bayağı kaliteli bir kanaldır. Gitgide de daha iyi dizilere giriyor artık öyle sanattan anlamayan hıyarto grupları da bu sayede TV8 seyredebilecek. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bütün Ita Seri A yı maçlarını da veriyo, takdirimizi kazanıyo kendileri ehu :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 cnbce olmaya çalışan bi kanal varsa sky türk dür gerçi güzel bişey tabii yayın kalitesinin artması, bi de cnbce izleyiciye kulak verse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 evet tam cnbc-e tarzı oldu tv8 dizileri.. gerçi şöle bir düşününce bütün yabancı film/dizileri düblajsız verse bütün kanallar dublaj diye birşey kalmaz. ingilizce, japonca filan olur herşey kendi ürettiklerimiz dışında ki kendimiz izlemeye değer bişi üretemiyoruz pek. düşündürücü aslında ne denli doğru herşeyi altyazılı izlemek..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 cnbce kadar izleyici iliskilerine onem veren kanal ben gormedim yani. mail attim silence of the lambs i tekrar yayinlar misiniz diye, 10dk icinde mail geldi, gelecek ay yayinlanabilir, onerinizi dikkate aliyoruz diye. cidden yayinlandi verilen tarihte.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bence ilerde kanalların dublajsız film ve dizilere dönmesi çok zor...nedeni, büyük oranda izleyici kaybederler..bizim burda insanlar maalesef altyazı tembeli. ama aslında dublajlar o kadar iyi ki, çoğu zaman orjinalini aratmıyor... bi de tv8 hakkında, dizileri çok kaliteli, komedi dizilerine bayılıyorum ama alt yazıların çevirisini maalesef beğenmiyorum. cnbc-e kadar iyi değil.[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hmm önceden kanal değiştirirken gözüme çarpıyodu alt yazılı diziler belirli bikaç diziyi yapıyolar sanıyordum sonradan baktım dizi+film altyazılı baya da güzel diziler var cnbc-e'den sonra izliceğimiz 2. bi kanal çıktı sonunda:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Dojorel, 01 Haziran 2004 14:40 tarihinde demiş ki: cnbce kadar izleyici iliskilerine onem veren kanal ben gormedim yani. mail attim silence of the lambs i tekrar yayinlar misiniz diye, 10dk icinde mail geldi, gelecek ay yayinlanabilir, onerinizi dikkate aliyoruz diye. cidden yayinlandi verilen tarihte. bende tersini iddia ediyorum.ellerinde bulunan filmi yayınlamak kolay tabii.gerçi ben cevap da alamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bana da hemen cevap vermişlerdi hemen dediğim sabah atmıştım mail'i akşam baktığımda cevap gelmişti[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 valla fena degıl degısım e +1 ... zaten atv de kanalD de 1 dızı seyredene kadar (7.50 de baslayıp 2. dızı 10.30 da baslıyo ) ... bu surede cnbce de 3 dızı seyredıp uzerıne daha neler yapıyon ki tv8 de kı olan olay hos bence ... zaten "Stüdyo" nun hastasıyım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 evet stüdyo çok güzel hakikaten bir de atv'de bi dizi demişken pek alakalı değil ama atv'de baba diye bi yerli dizi vardı,çok seviyodum o diziyi:) keşke bitmeseydi ya[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: The_Delucian, 02 Haziran 2004 00:14 tarihinde demiş ki: zaten atv de kanalD de 1 dızı seyredene kadar (7.50 de baslayıp 2. dızı 10.30 da baslıyo ) ... bu surede cnbce de 3 dızı seyredıp uzerıne daha neler yapıyon heh kanald yüzüklerin efendisini vermişti ya hani.. çılgın bi şeydi ya 10dakkada bir reklam, kasıp da onu izleyebilen oldu mu acaba..neyse[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 haber kanalı olmaktan uzaklaşmaya başladı ama dorusu da bu ztn çünkü haber kanalı olarak yeterince kanal war (cnnturk, haberturk vsvs.)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 valla iyi olur dusunun bu da cnbc e kadar tutmaya basliyo, ve dizileri almaya basliyo rekabet baslicak aralarinda yavas yavas reklamlari dusucek iki kanalinda izleyiciyi baymamak icin hatta polyannalik yaplim, kanallar anlasicaklar, birinin reklamlari dierkinin yayinina denk gelicek zap zap izlicez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Dojorel, 01 Haziran 2004 14:40 tarihinde demiş ki: cnbce kadar izleyici iliskilerine onem veren kanal ben gormedim yani. mail attim silence of the lambs i tekrar yayinlar misiniz diye, 10dk icinde mail geldi, gelecek ay yayinlanabilir, onerinizi dikkate aliyoruz diye. cidden yayinlandi verilen tarihte. benim de seinfeld'le ilgili soruma akşam 9'da maildan 15 dk. sonra cvp gelmişti..bu konuda sana katılıyorum..[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep.. I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home.. George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben tv8 ve cnbce aynı grubun diye biliyordum?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 tv8 mng holdinge ait. cnbce ntv ile aynı grubun sanırım çünkü cnbce sitesindeki linkler arasında ntv we ntvmsnbc linkleri war[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ntv ve cnbc-e doğuş holdinge ait. TV8 i bilmiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar