Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TV8 "Road to Cnbc-e"

Jhengie

Öne çıkan mesajlar

tv8 gün geçtikçe kaliteli yabancı diziler, farklı programlar ve yayın anlayışıyla cnbc-e'e yaklaşıyor bence..son yayına soktukları diziler de gayet iyi gözüküyor..zaten practice de kaliteli biz dizi.. ne dersiniz??[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep..
I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home..
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

evet tam cnbc-e tarzı oldu tv8 dizileri..

gerçi şöle bir düşününce bütün yabancı film/dizileri düblajsız verse bütün kanallar dublaj diye birşey kalmaz. ingilizce, japonca filan olur herşey kendi ürettiklerimiz dışında ki kendimiz izlemeye değer bişi üretemiyoruz pek. düşündürücü aslında ne denli doğru herşeyi altyazılı izlemek..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

cnbce kadar izleyici iliskilerine onem veren kanal ben gormedim yani. mail attim silence of the lambs i tekrar yayinlar misiniz diye, 10dk icinde mail geldi, gelecek ay yayinlanabilir, onerinizi dikkate aliyoruz diye. cidden yayinlandi verilen tarihte.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

bence ilerde kanalların dublajsız film ve dizilere dönmesi çok zor...nedeni, büyük oranda izleyici kaybederler..bizim burda insanlar maalesef altyazı tembeli. ama aslında dublajlar o kadar iyi ki, çoğu zaman orjinalini aratmıyor...

bi de tv8 hakkında, dizileri çok kaliteli, komedi dizilerine bayılıyorum ama alt yazıların çevirisini maalesef beğenmiyorum. cnbc-e kadar iyi değil.[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Sosyal ağlarda paylaş

hmm önceden kanal değiştirirken gözüme çarpıyodu alt yazılı diziler
belirli bikaç diziyi yapıyolar sanıyordum
sonradan baktım dizi+film altyazılı
baya da güzel diziler var
cnbc-e'den sonra izliceğimiz 2. bi kanal çıktı sonunda:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 01 Haziran 2004 14:40 tarihinde demiş ki:
cnbce kadar izleyici iliskilerine onem veren kanal ben gormedim yani. mail attim silence of the lambs i tekrar yayinlar misiniz diye, 10dk icinde mail geldi, gelecek ay yayinlanabilir, onerinizi dikkate aliyoruz diye. cidden yayinlandi verilen tarihte.
bende tersini iddia ediyorum.ellerinde bulunan filmi yayınlamak kolay tabii.gerçi ben cevap da alamamıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

valla fena degıl degısım e +1 ...
zaten atv de kanalD de 1 dızı seyredene kadar (7.50 de baslayıp 2. dızı 10.30 da baslıyo ) ...
bu surede cnbce de 3 dızı seyredıp uzerıne daha neler yapıyon ki tv8 de kı olan olay hos bence ...
zaten "Stüdyo" nun hastasıyım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

evet stüdyo çok güzel hakikaten
bir de atv'de bi dizi demişken pek alakalı değil ama
atv'de baba diye bi yerli dizi vardı,çok seviyodum o diziyi:)
keşke bitmeseydi ya[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Delucian, 02 Haziran 2004 00:14 tarihinde demiş ki:
zaten atv de kanalD de 1 dızı seyredene kadar (7.50 de baslayıp 2. dızı 10.30 da baslıyo ) ...
bu surede cnbce de 3 dızı seyredıp uzerıne daha neler yapıyon

heh kanald yüzüklerin efendisini vermişti ya hani.. çılgın bi şeydi ya 10dakkada bir reklam, kasıp da onu izleyebilen oldu mu acaba..neyse[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

valla iyi olur
dusunun bu da cnbc e kadar tutmaya basliyo, ve dizileri almaya basliyo
rekabet baslicak aralarinda
yavas yavas reklamlari dusucek iki kanalinda izleyiciyi baymamak icin

hatta polyannalik yaplim, kanallar anlasicaklar, birinin reklamlari dierkinin yayinina denk gelicek
zap zap izlicez :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 01 Haziran 2004 14:40 tarihinde demiş ki:
cnbce kadar izleyici iliskilerine onem veren kanal ben gormedim yani. mail attim silence of the lambs i tekrar yayinlar misiniz diye, 10dk icinde mail geldi, gelecek ay yayinlanabilir, onerinizi dikkate aliyoruz diye. cidden yayinlandi verilen tarihte.

benim de seinfeld'le ilgili soruma akşam 9'da maildan 15 dk. sonra cvp gelmişti..bu konuda sana katılıyorum..[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep..
I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home..
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...