Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 www.turkishdailynews.com tarzı ingilizce makale sitesi arıyorum bilişim-teknoloji hakkında makalelerin olduğu. dili anlaşılır olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 eğitime açsaydın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 tdn yi bilmem de, benim takip ettiklerim şunlarmış yahoo ana sayfama göre: türk sitelerden tom's hardware guide türkiye pclabs donanımhaber shiftdelete yahoyt yabancı: tom's hardware us & de engadget gizmodo wired slashdot ben genelde gadget denilen ufak elektronik cihazlarla ilgilendiğimden genelde bu tarz siteleri takip ediyorum, ama wired, tomshardware ve slashdot un kapsamı biraz daha büyük diğerlerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 "roket adam" said: tdn yi bilmem de, benim takip ettiklerim şunlarmış yahoo ana sayfama göre: türk sitelerden tom's hardware guide türkiye pclabs donanımhaber shiftdelete yahoyt yabancı: tom's hardware us & de engadget gizmodo wired slashdot ben genelde gadget denilen ufak elektronik cihazlarla ilgilendiğimden genelde bu tarz siteleri takip ediyorum, ama wired, tomshardware ve slashdot un kapsamı biraz daha büyük diğerlerine göre. thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 forumtr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Wired yıllardır sürekli izlediğim tek yayın dergi formatındaki. İnternette de epey iyiler. http://www.wired.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar