Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 şimdi ben rapor alsam bu finale hemen girilebiliyor mu okul bitiyo çünkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 olmuyo aga heyet raporuda alsan finalde yemiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 eminmisin arkadas vizede almıstı prosedür farklı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 nalet olsunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 okuluna bakar galba. bizimki özel hastane olmayacak şekilde heyet raporu istiyodu. kimisi sağlık ocağı raporu kabul ediyormuş falan filan. soruver öğrenci işlerine. edit: bi de bazı okullar vizeye rapor kabul ediyor ama finale etmiyor. mesela yine bizim üni öyle. tek vizede geçerli raporlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Finallerde benim bildiğim hiç bi rapor kabul edilmiyo. (6 senelik tecrübe) mantıken de bakarsan vizelerden sonra mazeret sınavı altında raporlulara sınav açıyolar ama finallerden sonra öyle bi sınav programı açılmıyo. benim bildiğim bu ama sen yinede bi sor öğrenci işlerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 web sitesinin öğrenci işlerinin php sinde sorun varmış bakılmıyo heyecan rüzgarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 finaller için geçerli olan şeyler hastanede komada yatıyo olman lazım eğerki hastanede yatıyosan yanına bi heyet yolluyolar hastane odasında sınav oluyosun yada kalıyosun şahsen bizim okulda öyle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Yazık lan bizde büt var asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 hocaya gidip hocam sanırım domuz gribi oldum yarında finaller var *hocanın üstüne sahte hapsurma efekti* ay pardon, neyse işte diye gir konuya..hastaneydi karantinaydı bikaçgün kurtarırsın, hoca hala yerde baygın değilse işe yaramayabilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 girdim geldim oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar