kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 eet çıkmış resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 D&R ın da ayrı bi sevgisi var bende.. edip: resim çıkıyor kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 resim gözüküyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 biraz daha rakı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 butttoface (friends seyreden bilir) (bilmeyen zaten gerizekalı otomatikman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 screwy said: seni seviyorum ne bea.. dudaklara yapısmak = WIN! max tokat min kafayı yana cevirir.. tokat daha iyi lan bence sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Çağrı at, anlarsa senindir, anlamazsa hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Asteroth said: Çağrı at, anlarsa senindir, anlamazsa hiç senin olmamıştır. aga dört se kuralını unutmuşsun olmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ee sonuç ne baba.. ısrardan sonra ne oldu.. kermit korkusuz yaklaşıodu..iyidir onu dinlemek ama, en iyi sen biliyorsun içinde bulunduğun durumu ayrıca; bence de kız mallaşmıştır beklemiordur senden öyle bir tepki bu yüzden olumsuz yaklaşmıştır başta bide işte yakın kız arkadaşı falan filan sorun olur diye düşünür de: kızlar hiç bir zaman erkekler gibi değildir, çok çabuk bi şekilde kendi yakın arkadaşını bi erkek için satabilir bu yüzden problem yok ısrar var. inancım sonsuz ümidim de öle inş, halledersin.. haberlerini bekliorz.. bide gözlerini kısss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 abi sonucu acıklıcam mrk etmeyinde ; dün boşluguma geldi cok buyuk bi hıyarlık yaptım , bunlar birlikte oturuolarmıs , cagırdılar benıde , salak gibi gittim :D . o eski hoşlandıgım full laf sokuşturmaya calısıo falan gorsenız huaudausduhasd asıl hatunda benı sınırlendırmek ıcınmı artık nazmı cılvemı neyse işte mtv falan acık oturdugumuz yerde bırı cıkıo msla aaa ne tatlı cocuk falan abartısız 30 dk bu muhabbetı yaptılar =) banada ders oldu 2 sini 1 gormemem lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 RaidenXelRu said: abi sonucu acıklıcam mrk etmeyinde ; dün boşluguma geldi cok buyuk bi hıyarlık yaptım , bunlar birlikte oturuolarmıs , cagırdılar benıde , salak gibi gittim :D . o eski hoşlandıgım full laf sokuşturmaya calısıo falan gorsenız huaudausduhasd asıl hatunda benı sınırlendırmek ıcınmı artık nazmı cılvemı neyse işte mtv falan acık oturdugumuz yerde bırı cıkıo msla aaa ne tatlı cocuk falan abartısız 30 dk bu muhabbetı yaptılar =) banada ders oldu 2 sini 1 gormemem lazım :Pal işte ohooo sokmuşsun bile kızları havaya tanrım neden bu kadar civelek yaratıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 abi yok ya , 2 gundur bence yeteri kadar ustune dustum daha fazla ugrasmicam power of goodbye yapıyoruz ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bence yedireme ve küfret dsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kendide ne b.k yedigini bilmiyorki :) ilgi gosteriyorum , oda karsılık veriyor .mesela bu aramızda olanı arkadasına anlatmamıs ona eminim.abi bukadar karısıklık gereksiz , çekilirim efendi gibi kenara gelirse gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 topigi acali 3 gun olmus gerci :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Son kez diyeydin ben sana açıkça duygularımı söyledim.Tekrar söylüyorum senden hoşlanıyorumla başlayan ve karar vermesini isteyen bi cümle kur olmadı çek git bebeim uzaklara çek git şarksıın at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 tercihen yüzyüze... kabul edilmişse teklifin, ilk dakikaların heyecanı ve ateşi en üst seviyede oldugundan böyle anlarda sarılıp öpüşerek unutulmaz anlar yaşamak gibisi yoktur.. msnden yada telefondan sadece "keşke şu an sana sarılabilseydim" dersin ancak ve bu da kişiyi daha ilk andan yıpratır... o yüzden face to face derim. nasıl başladıgı önemlidir, ilk anlar önemlidir, acele etmeden, hatta o hiç anlamadan, ummadıgı bi anda ona duygularını açıklayabilrsin, inan bana sana karşı hisleri varsa büyülenecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Açılmak derken nasıl açılmak ? Gidipte dünyadan haberi olmayan seni bir kere görmüşl bir insana açılacaksan tabiki yüzyüze yapacaksın zaten mesajla şansın olması için karşıdakinin über ezik olması gerekir. Ha zaten az çok zaman geçirdiyseniz aranızda bir elektriklenme, flört durumu varsa bu bellidir zaten.Böyle bir durumdada fark etmez bence nasıl açıldığın.Doğru zamanı yakalar vurursun instant kill i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kendini en rahat nasıl hissediceksen öyle yapmanda yarar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ciddi olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 özür dilerim bunu yapmak istedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Her türlü yüz yüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 PATA said: Kendini en rahat nasıl hissediceksen öyle yapmanda yarar var bu adamı dinleme köpeğine trip attı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Saeros said: al karşına konuş, telefonda açılmak ne demek. kalorifer peteği yok mu sizin okulunuzda, çek oraya işte. popolar da ısınır. bu mesajı gördükten sonra konunun geri kalanını okumadım bile... burada bitmiş konu geri kalanında hep post kasılmıştır kesin ama bakmam herhalde saat de çok geç oldu lan saat 11:00 da iş görüşmem var lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar