Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 RaidenXelRu said: onu bilmemde bi duble rakı var ustad :D ha şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bir tek gül ver kıza sonra cıkart belinden silahı de ki ya bu gulu alıp kadınım olursun ya da kafama sıkarım burda mezarıma koyarsın,simdi tekrar dusun namusum olurmusun de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ahuduhasuhdahusd :) , bu saatten sonra bence artık cok geç , aklına girmeye falan calısmak ise yaramaz ne dicem abi pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Kız belki istiyo ama arada arkadaşı var diye mallaştı. Olamaz mı? Belki de olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 olamaz bencede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 face to face herzaman iidir dostum.. telefonda açılmak şudur.. vericeksen ver uğraştırma beni.yüzüne bakıp söylemeye utanıyorum hatta bide reddedersen yüz ifadem iğrenç olucak onu görmeni istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sana kız mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Yüzyüzeyken telefonla konuşun etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 lan dur şimdi 2. plana geçiyoz kızın peşini bırakmıyosun 1 hafta 10 gün sürekli mesaj at bu sefer yada buluşmaya çalış felan boşver arkadaşından hoşlanmışın felan insan gönlü bu herşey olur. sen kızı bırakma yine devam et peşine düş 1 hafta 10 gün devam et baktın yine olmuyo koy götüne gitsin rakı da 1 duble ney arttırman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kermit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 RaidenXelRu said: ahuduhasuhdahusd :) , bu saatten sonra bence artık cok geç , aklına girmeye falan calısmak ise yaramaz ne dicem abi pf http://www.youtube.com/watch?v=OqJ2HvqnVRs Bunu dinle yarına bişiiin kalmaz tamamı emirim (:P) ayrıcana SANA PUANIM 9 KANKAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 sepet sepet yumurta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 abi s.çtıgım b.ku sıvamaya kalktım resmen :D ama eglenceli oldu yani , bu hoşlanma olayları arasındada 2 hafta gıbı kısa bı sure var :D sacmaladım bıldıgın .; @kermit : abi ısrar pek işe yarıcagını dusunmuyorum , kafasında bitirmiştir yani bu olayı arkadaşın da olsa yazdığın şeye dikkat et biraz lütfen /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ısrar et dediğimi yap kaybedecek bişeyin yok bittiyse arkadaşlığınızda biter kız görüşmez ama ısrarcı ol belki bişiler yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 asdhasuhasuhd çıldırtacak abi bu kız beni :D "kafam çok karışık , cok garip hissediyorum diyor .." kermit +1 ozaman agatör , haklı cıktın biraz ısrar basayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ohooo kafam çok karışık dediyse hiç bırakma ağırdan alıyo arkadaşıma ayıp olurmu ki acaba diyo sonra 3 4 gün sonra da el ele tutuşurken hayal edicek. sende ayrı hayaller kurarsın orası ayrı kur tabi erkeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kermiti dinle doru diyo.. ısrar ftw.. aklıma karısık dediyse.. beni biraz daa ikna et demek istemis iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Senin ondan hoşlandığına inanmıyo bence şuan buna inandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ilişkide telefon msn ve türü şeyler beni deli ediyor. derdini anlatamadıgın anlarda falan çok tehlikeli. bence ilişkide bu tarz şeyler yasaklanmalı kanun gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 dur kardeş geçtik telefonu felan şimdi yüzyüze görüştü bile çocuk şimdi ısrar aşamasında ISRARCI OL ! istiyosan peşine düş kardeşim herşeyde böyledir. aşk olsun, iş olsun, ekmek olsun, para olsun peşini bırakmıycan off olmaz kesin demiycen bi deniycen zararlı çıkarsanda hayat işte öğrenmiş olursun. hadi aslanım 1 hafta sonra beraber çekindiğiniz fotoyu albüme koyarsın. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Dartanian said: Senin ondan hoşlandığına inanmıyo bence şuan buna inandır onun bi sınırı var ama abi barzoluga kacıpta sıkmamak gerekıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 AGLAMIYANA MEME YOK sadece atasozu degil bazı durumlarda sozun kelime anlamıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Daha once arkadasina yazdigin bir hatunu unut. (Eger bahsedilen arkadasla aranizda bir iliski olduysa sansin olabilir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kermit said: dur kardeş geçtik telefonu felan şimdi yüzyüze görüştü bile çocuk şimdi ısrar aşamasında ISRARCI OL ! istiyosan peşine düş kardeşim herşeyde böyledir. aşk olsun, iş olsun, ekmek olsun, para olsun peşini bırakmıycan off olmaz kesin demiycen bi deniycen zararlı çıkarsanda hayat işte öğrenmiş olursun. hadi aslanım 1 hafta sonra beraber çekindiğiniz fotoyu albüme koyarsın. kolay gelsin. mentor'um olurmusun ? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 screwy said: AGLAMIYANA MEME YOK sadece atasozu degil bazı durumlarda sozun kelime anlamıdır.. SEN KAYBETTIN de dememismiydin daha bi gun once hasdauhsuhdaushuas :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar