ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 burtonesk said: sn ck svyrm diye sms filan at evet en güzeli bu. baktın kız karşılık vermeyecek, "ne diyosun ayol" falan demeye başladı, "yanlış anladın, seni çüke sıvıyorum demek istemiştim" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 tut öp kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ahah sçs falan yaz.. olmadı sıçış die cevirirsin.. ben aylarca sçs yi sıçış sandım bence halada sıçış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ben öyle kullanıyorum zaten yanlış anlıyor ama insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bu açılamama sorunu yüzünden 7-8 ay arkadaş kaldık biz. tabi bizim aramızda mesafe de vardı ama msnde filan baya yol kat etmiştik. en kötüsüde karşılıklı hoşlandığımızı bildiğimiz halde bile arkadaş olarak konuşuyoduk. ne zaman msnden koptuk telefona geçtik 1 hafta içinde sevgili olduk. açılmıştı sonra. keramet telefondaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ee noldu olm kızı hamburger yaptınmı ne zaman açılacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 telefon para yazıyor çünkü. bir an önce söylemek zorunda kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ahaha ginaly iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ginaly said: telefon para yazıyor çünkü. bir an önce söylemek zorunda kalıyorsun. "Tam bir kapitalist" - NY Times "Muhteşem bir gerilim" - American Mathematics Monthly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 şu hamburger olayı hayatımda duyduğum en kötü cümle yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ne demek o ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 noldu sonuç ne yaz bakalım açılabildinmi yoksa yine kızın karşısına geçip mal mal hehe naber kız yada kanka felan mı dedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 harbi merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 benim için çok fark var sesim çok iyi değildir, çok iyi de kullanamam, yakışıklı da değilim. tek şansım var o da yüzyüze konuşup romantik komedi triplerine girmek. o yüzden önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 OFfff hamburger beni benden aldı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 2312 de sinemalarda :) beyler cok pis yalan olduk asdhuasdas (td) sipeşıl tenks to : screwy dartanian adaminbiri kermit killjoy roket adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 to be continued ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 naptın kademe kademe anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 patlama sebebinide belirteyim : dün gece bahsetmedim ama bi b.k luk oldugunu sezmissinizdir , neden umitsizsin falan diyordunuz.sebebide hoslandıgım hatunun en yakın arkadasından hoslanmıs olmam gecmişte.duygularımı acıkladıgımda şok oldu , o beni yakın arkadasından hoslanıyor zannedıyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 hamburger var mı? tost var mı? sosisli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 onu bilmemde bi duble rakı var ustad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 LAN NASIL Bİ MANTIK BU ARKADAŞINDAN HOŞLANSAN ONLA BULUŞURSUN BAK SİNİRLENDİM SHİFTE BASILI TUTUP YAZIYORUM. BIRAK HOCAM O SENİ KAYBETTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 nato kafa nato mermer no problem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 boş ver olmadı arkadaşının arkadaşını dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar