KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 BABA en kötüsü bu girişim işini uzatmaktır. öle bi sınır vardır ki sevgili ile arkadaş arasında kimse bu çizginin neresinde durduğunu anlayamaz tam olarak tamamen hissel olarak o çizgiye en yakın anda patlatacaksın ve olacak geç kalırsan o arkadaşlık sınırına girdiysen iş işten geçmiştir. o yüzden dikkat et derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sevmiyosa niye gidiyo ki manyak mı? sevmiyosan hiç konuşma olm piçlik yap zaten kız tav olur sana ciddi ilişki istiyosan yap benim dediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 @killjoy : abi bugun 3. gorusmemiz falandi , ben kafi derim tam ayari bence 3. gorusme , dedigin herseye harfi harfine katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 KillJoy said: arkadaşlık sınırına girdiysen iş işten geçmiştir. hahah http://www.youtube.com/watch?v=u1guGm0HMlw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 off ben yapıcaktım yavuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 çok ii asduhasuhdassdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahah.. scrubsta müthiş bi örneği var. bide abi bi keresinde (sadece burda anlatıorm) kıza dedim el falı bakıorm, bi baktım kızın eli elimde saçmaladım bişiler sonra durdum diğer elimlede kızın elini hamburger yaptım dedim; elini tutarken kalbim hızlanıyor elim terliyor bu gerçek senden hoşlanıyorum. sonuç pozitifti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Fal bakan erkek mi olur ya bi de burçlara inanıyorum deseydin asdsafa :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 el falı basarılı da elini hamburger yaptım galiba gonullerimizde taht kuran en sacma sevgili sozlerinden oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: Fal bakan erkek mi olur ya bi de burçlara inanıyorum deseydin asdsafa :P :Pgit eli falını dene pozitif sonuclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Abi negatif sonuç 1-2 kereden fazla almadım zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: Abi negatif sonuç 1-2 kereden fazla almadım zaten :P oo kendimize güveniyoruz(: [hr] walla taktiklerim ve ben diorm. her kıza ayrı,son zamanlarda bilmiorm gerçek aşk nedir öle bişi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 her kıza baska tarife.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: Fal bakan erkek mi olur ya bi de burçlara inanıyorum deseydin asdsafa :P :P sonuna kadar inanıyorum burçlara da, ilgilenmiorm hiç sorun orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 KillJoy said: ahah.. scrubsta müthiş bi örneği var. bide abi bi keresinde (sadece burda anlatıorm) kıza dedim el falı bakıorm, bi baktım kızın eli elimde saçmaladım bişiler sonra durdum diğer elimlede kızın elini hamburger yaptım dedim; elini tutarken kalbim hızlanıyor elim terliyor bu gerçek senden hoşlanıyorum. sonuç pozitifti (tu) ben okadar cesaretli degilimdir . kıskandım + respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kahve falı bakan bi erkek tüm kızların ilgisini çeker bu böyle biline özlü sözüm yeni sayfanın hemen başında çıktı buda beni mutlu etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 screwy said: her kıza baska tarife.. asuduhasduhasuhasuhd any advice for yengec burcu hatunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 @Raid baba mesajlaşma mevzusu ne alemde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Kendime güven evet var ama yani konuştuktan sonra çıkamıcağımı düşündüğüm kıza hiç bişeyler yaşamak için uğraşmıyorum yani çabalamıyorum bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 KillJoy said: ahah.. scrubsta müthiş bi örneği var. bide abi bi keresinde (sadece burda anlatıorm) kıza dedim el falı bakıorm, bi baktım kızın eli elimde saçmaladım bişiler sonra durdum diğer elimlede kızın elini hamburger yaptım dedim; elini tutarken kalbim hızlanıyor elim terliyor bu gerçek senden hoşlanıyorum. sonuç pozitifti (tu) dudaklarına ya yapıstın mı?? hmpfs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 RaidenXelRu said: screwy said: her kıza baska tarife.. asuduhasduhasuhasuhd any advice for yengec burcu hatunu ? hatun yengeç burcuysa yapabilceğin tek bişi var zaten ilk gördüğün araca atlayıp olabildiği kadar uzağa gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 @ kill soruyu biraz daha spesifik sorsan :D sacma bi yanıt vermeyim kafam guzel su anda :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 adamınbiri said: RaidenXelRu said: screwy said: her kıza baska tarife.. asuduhasduhasuhasuhd any advice for yengec burcu hatunu ? hatun yengeç burcuysa yapabilceğin tek bişi var zaten ilk gördüğün araca atlayıp olabildiği kadar uzağa gitmek. balıgım lan , en uygunu dıorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dart abi zaten hoşlanmadığın kızla uğraşmazsında, hoşlandığın ama olmucak herhalde dediğin kızla da şansını denemek istemez misin? riske girmez misin yoksa yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 benm yaptıgım yapacagım seyde bu işte... ha dart cevap ver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar