Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 elesso said: 500 000 dolar civarı parası olması lazım tam maslakta ev bulabilmesi için yok mu bi pati maslakta oturan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 8de trafik çok olmaz 8de binsen 8.20 gibi olursun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Llama said: elesso said: 500 000 dolar civarı parası olması lazım tam maslakta ev bulabilmesi için yok mu bi pati maslakta oturan ben oturuyorum o kadar pahalı değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 taksimden metroyla git 4. levente. yürürsün kalanı. trafikle işin olmaz. 45-60dk arası sürer max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 valla en mantıklısı taksimden metro. 15dk ya gidersin. sabahları mecidiyeköy-osmanbey ve maslak trafiği meşhurdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kafam karıştı asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 TAKSİYE BİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ARKADAŞIM TAKSİYE BİNİNCE TRAFİĞE GİRMİYO MUYUZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ne çok çemkirdim bugün sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 taksimden metroyla 4. levent 11 dakika sürüyo. 4 leventtende ayazağa minibüsüne binersen 15 dakkadan kısada o sürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 tecrübeli taksiciye bin ara sokaklardan götürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bu arada maslak taraflarında trafik olmuyo artık sabahları pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ne taksiciler var onlara trafik işlemiyor adamlar uçak kullanıyorlar uçaakkk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 taksimden metroyla 4. levent 11 dakika 4. leventten taksiyle maslak 5 dakka sürmez muhtemelen, yeni kavşak dolayısıyla trafiğe takılma riskide yok taksiyle. toplu taşımacılar yeni kavşağı kullanmıyo. taksi 5 lira yazar max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 cansın kadıköyden metrobüsle zincirlikuyu 20dk. ordan minibüsle maslak sabah 8 de trafik varsa max 30dk. saat 7.30 da metrobuse binsen her türlü 8.30 olmadan maslakta olursun. bella ne alakan var dostum itüyle senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bi gün uçur beni dicem çevre yolundan bastırcam taksiciye para bayılcam sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 itü an çomağı hazırla eeheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Llama said: ne taksiciler var onlara trafik işlemiyor ne trafşkler var onlara taksici işlemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hiç metrobüse binmedim çok gerildim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Olm bilidğin salak esprisi lan bu ahahaha Saç-malanmaması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 evlendirme dairesinin arkasından kalkıyo akbilin yoksa bile 1.5 lira. 20 dakkada zincirlikuyudasın baya iyi köprü trafiği de çekmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 elesso said: taksimden metroyla 4. levent 11 dakika 4. leventten taksiyle maslak 5 dakka sürmez muhtemelen, yeni kavşak dolayısıyla trafiğe takılma riskide yok taksiyle. toplu taşımacılar yeni kavşağı kullanmıyo. taksi 5 lira yazar max en güzeli bu. taksiyiciye söyle mashattan girişinde bıraksın seni, ben bizimkilere söylerim alırlar seni, götürürler istediğin yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 o yolu kullanmak için üsküdar kabataş kabataş taksim taksim levent levent maslak yapmam gerek ben yolda kaybolur ağlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 metrobüse bineyim ben saol can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar