Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 YAZIIIIIK. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 uyumadan yaşanır mı bilemem ama bazı insanlar iki üç saat arayla 10 ar dakika uyuyup yaşıyor.toplamda bir buçuk saat falan uyuyorlar günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Uykusuz yaşanır, ama sağlıklı yaşanmaz. Beyin yamulur, algı refleks ve konsantrasyon körelir, tepkiler gecikir falan, hani bir yerden sonra "ot" olunur. Insomnia vs gibi yani. Yoksa kötü etkisi olmasa niye hastalık desinler, hayatını vakit kaybetmeden geçiriyosun daha ne :P. Öyle yaşama yaşam denmez ama tabii. _Mikael_ said: uyumadan yaşanır mı bilemem ama bazı insanlar iki üç saat arayla 10 ar dakika uyuyup yaşıyor.toplamda bir buçuk saat falan uyuyorlar günde Evet böyle bir sistem var. Etkili gözükse de ben uzun vadede zararlarının olduğunu düşünüyorum. Ha tabii daha bu sistem bulunalı o kadar zaman geçmediği için henüz bir gözlem şansımız yok. Bunun yanısıra zengin iş adamları için "power-napping" denen bi sistem var. Özel bi aparatla 15 dk- yarım saat arası uyutuyorlar derin derin günlük uykuyu almış oluyorsun. Özellikle sürekli yoğun tempoda çalışan ve zengin iş adamları çok tercih ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 oha ben de istiyorum power napping!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Benim en yorgun zamanımda uykuya dalmam yarım saat sürüyor zaten, yalan olur o. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 önce zengin iş adamı olman lazım dasaacım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 uyumadan sevişiyorum. sevişmeden uyumayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Norak said: önce zengin iş adamı olman lazım dasaacım :) ok ok ok! şimdi uyumadan çalışmaya başlıyorum.. şozengin olcam.. boş ver lan yatayım biraz. http://www.youtube.com/watch?v=FAPy64IgG58 Dont wake me i plan on sleeping in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yok uyumadan yaşayabiliyorum bayağı.. oturup çalıştım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar