fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 demin gözüme bişey kaçtı da, sonra kapattım gözümü bişeyle, gayet güzel dinleniyor. acaba diyorum böyle sırayla dinlendirsem gözleri uyumadan yardırabilirmiyim uzun süre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Fatih-harbiye (peyami safa) Abi niye böyle şeyler düşünüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hakkatten ha ? gereksiz bişey. uyu abi. uyumak kadar güzel şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Uykunun tam olarak ne olduğu ya da ne işe yaradığı hakkındaki tartımalar bitmediği için bu soruya bilimsel bir kesin cevap verilemez. Ama Pati'yi bilgilendirme adına pratik bir cevap veriyorum, yaşanır ama akıl hastenesinde zorla uyutularak bir süre sonra bu süre biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bence yaşanır gözünü habire kapa aç mesela, anlık bile olsa dinlenmiş oluyor üstelik aç kapa yaparken harcanan kalori de daha fit kılar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 abi uyurken tek dinlenen şey göz değil ki ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hic uyumadan 4 5 gun gunde 1 2 saat uyuyarak 30 gun falan yasanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 aştaınnyyy arya fizikçi hani dört saatte bir 15dk dinlenerek yaşamış hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 james bondda vardı uyumayan adam hastalığın yoksa ve büyümüyosan hala.8 saat falan uyumadan yaşayabilirsin.zaten kendini kasıp uyku saatini 4 5 e indiren var.yazarlardan biriydi hatta hangisiydi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 uyku güzel. ama opsiyonel olsa daha bir güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 e kakan gelince napcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 uyumadan diyorum olm. uyanığım yani. altıma yapmam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 rüyada işediğini görmek asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kakan gelir ama. söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kaka olm bu. illaki gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yaşanmaz. bedenin dinlense de zihnin dinlenmez ve delirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 insomniaclara sor ya yaşanıyordur gayet. bence uyu sen yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fede said: kaka olm bu. illaki gelecek işte nabcan kakan gelince? yapcan mı? yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sıkıyorsa 60saati devirin.. lan daha önceden yaş 20iken falan 2gün uyumasam yine hallediyordum da şimd.. ı-ıh.. gitmiyor bünye. olmaz.. bi bölümde süpermen uykusuzluktan kafayı yiyordu.. Fortress of Solitude'u onarırkene gece gündüz kasıyordu.. sonra kafayı yiyordu kıssadan hisse.. süpermen bile olsa, uykusuz yaşamak zaten yaşamak değildir küçük mücahit sezercik. haydi iç sütünü, dişlerini fırçala da yatağına yat sezercik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yapayım bari o değil de uykum geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ne uyuması abi maç var maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 uykusuz olursa kafa dinlenmez ki saçmalamaya başlarsın bi yerden sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 60 ı devirdim yanlız bi kere ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 gözlerini kapayarak veya uzanarak sadece vücudunu dinlendirebilirsin ama beyni dinlendirmek için uyuman şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 beynimi aldırdım ben sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar