Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Abi yok alamıyıorum ben bu adamı, gerçi şu anda afrika da olmamında verdiği bir internet yavaşlığıda mevcut :) Cuma günü istanbul da olacam, haftasonu bir şekil denk getirip edinecem ve edindirecem! (Hakkımı helal etmem Mighty) Yorumlar ve anlatılanlar bir shadowbane atmosferi verdi gibi sanki. Denemek te yarar var, bi karton sigara parası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sen önce gel ugandadan oyunu bir al bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Oyunu alırsan glad oyun içinde benimle kontakt kur ismim imzamda var yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Uganda değil, Kongo. Şu filmlerde paso gordugumuz 2. buyuk yağmur ormanı olan garip yer. Geldim gördüm harbiden garip :) Client kaç GB peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 benim için 8. dünya ülkelerinin hepsi bir uganda maganda kongo farketmez, ben asil bir 3. dünya ülkesi vatandaşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 8gb olması lazım ama %100 emin değilim. Yeni indiren arkadaşlardan biri yardımcı olur umaırm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 8-9 GB bir seyler olmasi gerek, 500kb la ustune 1-1.5 saat daha patch yapti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar