The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: o zaman değiştiriyorum: baldur's gate 1+2 ve vtm: redemption filmlerini yapmak isterdim.. senaryoları çok güzel, atmosferi güzel.. bencede ... + morrowind ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 baldurs gate ıyı olurdu aynı zamanda jedı knıght oyunlarının fılmlerı de super olurdu satr craft a cekselerdı ıyı olurdu KOTOR fılm olsa efsane olurdu hatta ben cekmek ısterdım :P Max Payne ın cıkarsa manyak olur ozellıkle turkıyede manyak ızleyıcı kıtlesı toplar kurtlar vadısınden sonra bıde UO nun fılmı cekılsın banka onunde bab bi 10k ver plz dıyen adamıda ben oynıyım :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ultima online ice wind dale[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 haa bide hitman I-II süper bi oyun bnce 3 ü daa oynamadm heralde 20 kere izlerdim filmi çıksa[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Silthanas, 02 Haziran 2004 00:37 tarihinde demiş ki: tabii ki max payne =) tarti$ilmaz , en iyi aksiyon filmlerinden biri olurdu.. super senaryo zaten.. hmm ben unutmuşum onu, oyunla aynı olan kült bi polisiye film çekilse.. of of :D hastası olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 n :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 sam&max MI Serisi (4 filmlik özel dvd çıkardı sonradan) Splinter Cell (gerçi oyunun kendisi film) Fallout (niye kimse yazmamış?) Red Alert (devamında Yuri) Republic Syberia Enter the Ma...(ah pardon)[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 N bana tron'u hatırlatıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Aket-Atum, 01 Haziran 2004 16:20 tarihinde demiş ki: ama en önemlisi DUKE NUKEM di mi? Senaryo filan dehşetengizdi[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Planescape Torment Vampire the Masquarade dungeon keeper (ama nasıl yaparlar bilemem :) ) ve diablo 1[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Dungeon Keeper O filmi hayal edemiyorum. lol Planescape ve wampire güzel olurdu. Özellikle Wampire' den güzel dizi de olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 monkey island, diablo olabilir... baldur's gate içinde nwn den icewindden de bişiler olur..[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Oky, 01 Haziran 2004 23:01 tarihinde demiş ki: thief süper olurdu. Heycanlı ve mistik :) aynen :) hele garrett'ın küçüklügünde keeperlar tarafından bulunup yetiştirilmesi falan eklenirse manyak olurdu[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 c&c generals'ın filmini çekmek isterdim. 3. dünya sawaşını izlerdiniz sayemde :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Silthanas, 02 Haziran 2004 00:37 tarihinde demiş ki: tabii ki max payne =) tarti$ilmaz , en iyi aksiyon filmlerinden biri olurdu.. super senaryo zaten.. max payne acaip mel gibson a benziyo ancak o oynar başrolü bence,hatta hep bi filmine benzitirim ama hatırlamıyorum hangisi payback olabilir yada olmayabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 catscratch çık dışarı StarCraft[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar