Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 veteknoloji said: Firefox 3.5 için test günü çok yakında. Mozilla'dan Firefox 3.5 için test günü: İşte Firefox kullanıcılarının hata avına çıkacağı tarih. Mozilla, popüler tarayıcısı Firefox'un 3.5 sürümünün mükemmel olmasını istiyor. Bu sebepten dolayı 29 Mayıs günü resmi bit test günü düzenlemeye karar verdi. Resmi test gününe tüm kullanıcılar davetli. Firefox 3.5'un hemen her özelliğinin test edilmesini isteyen Mozilla, birkaç noktanın ise özel olarak denenmesini istiyor. Mozilla'nın resmi blog'unda yer alan bilgiye göre şu konularda Firefox 3.5'u test etmk için kullanıcıların "yaratıcılıklarını kullanmaları" isteniyor: Gizli sörf Video ve ses "elemanları" W3C Geolocation API'si Java Script sorgu seçicileri CSS 2.1 and 3 özellikleri SVG transformları Çevrimdışı uygulamalar kaynak: http://www.veteknoloji.com/firefox-35-i-test-edin-17911-.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html http://blog.mozilla.com/blog/2009/04/27/firefox-35-beta-4-now-available-for-download/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 tabi linkleri vermeyi unuttuk :d Sağol Baluu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=k5Zbc-Rg6e8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 nihayet salı günü final sürümü çıkıyor 3.5 in. gelsin de kullanalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yarın cıkıyor inşallah :D temiz bi uninstall yapmak lazım kurmadan önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Saat 15.30 da yayınlanacakmış. lan kimse sallamıyo mu? :S nerde ff ciler? herkes operacı mı oldu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 çıksın önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yine erteliyorlarmış ne gülerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Geçen sefer 3.1 için beta yaptıklarında 3.0 addonları yüklenmiyordu, 3.5 çıkınca da öyle olursa benimkiler güncellenene kadar geçmem sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 son 2 gündür bendeki eklentilere güncelleme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 çıkmış. final=rc3 imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ben pek bi hız değişikliği hissedemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 cektim win7 64bit ustunden kullanmaya basladim, bakalim bisi farkedecek miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yetemenk said: çıkmış. final=rc3 imiş. yok yahu çıkmadı daha final sürümü. rc'leri uzun zamandır kullanıyorum ben, chrome'dan sonra böyle büyük bir sıçrama falan beklemeyin. test falan yapmayacaksanız da rc kullanmayın derim. çok stabil davranmıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 hani ciktimi yav FF sitesine girince direk setup cikmiyo daha betaya fln girince ulasiliyor iyide betami finalmi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yetemenk said: çıkmış. final=rc3 imiş. rc release demek değil ki, release candidate demek ayrıca dünde rc3 deydi zatan :) hiç bir değişiklik yok şu anda.. bugün çıkacağına emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 evet cıktı haberi bile yapıldı. şu an ftp üzerinden cekiliyor. kendileri de 15.30 demişlerdi. nerde olursanız olun 15.30 da diye bişe yazıyodu hatta. bana da garip geliyo açıkcası. ahanda kaynaklar: http://shiftdelete.net/turkce-firefox-3.5-final-download-12178.html http://www.chip.com.tr/konu/firefox-3.5-hazir-indirme-baglantisi-burada_13649.html ftp.mozilla.org dan girerek bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 zgrw said: yetemenk said: çıkmış. final=rc3 imiş. rc release demek değil ki, release candidate demek ayrıca dünde rc3 deydi zatan :) hiç bir değişiklik yok şu anda.. benim de demek istediğim final sürümü release candidate 3 ün aynısıymış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 3 ten 3.5 e geçmek için setup indirmek gerekmez heralde. otomatik günceller ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 gerekebilir belki, çünkü engine falan yenilendi. ama sitelerinde hala haberi yok yahu. sadece haber sitelerinde var. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Siteye dusmeden inanmam abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://www.v3.co.uk/v3/news/2245084/firefox-released-today said: Mozilla has confirmed that it will be making the final version of Firefox 3.5 available for download at around 5pm GMT today. bu arada türkiye gmt+2, yani 19:00'da bize göre.. shiftdelete falan nasıl kolpacı yalnız.. farkettiyseniz orada mozilla sunucularından çekmiyor programı. chip'in verdiği link doğru olabilir, çünkü 3.0.11'in download url'inin mantığını uygulamışlar ve karşılığında indirebiliyorsun. ama indirip bakmadım, rc mi yoksa gerçek mi diye.. onun dışında tekrar ediyim. rc3, final versiyonu demek değil. pek tabii final versiyonundan büyük bir farkı yoktur ama rc3, final'e denktir dememeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 firefox 3.0'ı hiç beğenmemiştim, yani baya ram yiyordu, bunun böyle olma ihtimali var mı acep? hala 2 kullanıyorum evde, 3.5 yaprasam geri dönemem diye bir korkuda var içimde tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ulan boşa kurduk iyi mi RC3 ü. neyse akşam tekrar temiz bi uninstall yapıp final sürümü kurarız inş. gerçi pek değişen bişe olmayacak ama olsun.. bi kaç sitede hızlanma farkettim bu arada. ram de max 140 gördüm. şu an 120 lerde dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar