Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Reksa said: allah kahretsin gol yedik :( abi şimdi adamınbirine şey yazıcaktım oha ilk önce gelinde dicektim adamlar bi kere geldi gol oldu: ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 eto'o ya ırkçılık yapasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 DÖNER BU MAÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 burun vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 etoooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 şimdi anladım etoo nun pes oyunlarında nası durdurulamadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Llama said: Reksa said: allah kahretsin gol yedik :( abi şimdi adamınbirine şey yazıcaktım oha ilk önce gelinde dicektim adamlar bi kere geldi gol oldu: ( barcelona manuyla bişiler geçiyoooor barcelona manuylaaa bişiler geçiyooor :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 oley moley artistlere bak lan dk 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hadi çocuklar çeviririz bu maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Rooney mis , harbi lavuk bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 adamınbiri said: Llama said: Reksa said: allah kahretsin gol yedik :( abi şimdi adamınbirine şey yazıcaktım oha ilk önce gelinde dicektim adamlar bi kere geldi gol oldu: ( barcelona manuyla bişiler geçiyoooor barcelona manuylaaa bişiler geçiyooor :D:D valla bişey diyemiyom koydu bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Roni atar şimdi bi tane sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 pas ver be artık biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 gol geliyo gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Park'a kötü diyen bu bölüme girmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 manu çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Masquerade said: Park'a kötü diyen bu bölüme girmesin. bizim shin'de çok kaliteli adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Rıdvan dilmen ne kadar mükemmel bir insan ya."Burun vurdu"dedi.Halkın sesi lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Şov yapmaya başladık, Manu top göremiyor dakikalardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Masquerade said: Park'a kötü diyen bu bölüme girmesin. Rezilin önde gideni. İt gibi koşuyo sadece o var işte. Manchester'lık bir topçu değil. En azından 11'de başlamaz. Ofansif olarak da defansif olarak da katlayan adamlar varken bu herşf 11de çıkıyo ya içim yanıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ahahahah tamam öyle olsun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 nileppezdel said: Masquerade said: Park'a kötü diyen bu bölüme girmesin. Rezilin önde gideni. İt gibi koşuyo sadece o var işte. Manchester'lık bir topçu değil. En azından 11'de başlamaz. Ofansif olarak da defansif olarak da katlayan adamlar varken bu herşf 11de çıkıyo ya içim yanıyo.. fletcher sakatmış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Abi ben beğenmiyorum ne var bunda? Modern futbolda koşan adam önemli eyvallah da koşan adam var koşan adam var.. Park ne şut atabiliyo, ne düzgün pas atabiliyo.. Top kontrolü ve driplingi de vasat işte. Çok çalışkan diye oynuyo adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Fletcher da ikinci en sevmediğim adam. Ön liberoda Hargreaves katlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ilk yarının sonundaki bi gol beraberlik getirir penaltılara kadar skor değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar