ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kermit said: adkiye değil olm kepezin üstüne yapoıycaklarmış stad heralde adliyeni ora nolcak bende merak ediyom. yuh lan oraya stat mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 düz arazş olm daha kral olur tesis olayı yabi otooarkından tut her <ımbırtısı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Övünmek gibi olmasın öyleyizdir lan hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kermit said: düz arazş olm daha kral olur tesis olayı yabi otooarkından tut her <ımbırtısı olur lanet yeşilbayıra götürsünler ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bak şimdi almışın bu kadar alkolü :D böyle alıcaksın izmir kordon havası daha sonra tam ayılmadan ayılmaya yakın sabah 4-5 gibi boyozunu alıcaksın.Çünkü İzmirliyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 boyoz ne bilmez bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Darı desen karı mı var diye etrafa bakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hakkaten ha sabah martılar deniz analarıyla sevişirken boyozunu ısıracan böle sonra yağlanan ellerini şortuna silecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kordona getrek yokki evinim balkonu yeter bnim antalya sahil kıyısnda ve dağ deniz sahil manzaralı daha ne isytem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 egede dağlar denize dik uzandığı için ne kadar amele bolvadinli varsa izmire gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ben batıdan geldim aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kermit said: kordona getrek yokki evinim balkonu yeter bnim antalya sahil kıyısnda ve dağ deniz sahil manzaralı daha ne isytem Sana boyoz yollayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Selanik göçmeniymişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hiçbişi anlamadm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Neyden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ben izmirin feci yerlisiyim, sülalede yunan heykeli akrabalar var o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Dartanian said: kermit said: kordona getrek yokki evinim balkonu yeter bnim antalya sahil kıyısnda ve dağ deniz sahil manzaralı daha ne isytem Sana boyoz yollayım mı? boyoz dediğin poaca gibi bçiş değilmi ? canım çorba istiyo sdadece gerek yok o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 daverc said: Ben izmirin feci yerlisiyim, sülalede yunan heykeli akrabalar var o derece. babsnnem bana kızınca piçlik yapınca ben ERMENİ TOHUMU dite bağpırırdı senkide YUNAN TOHUMU diye bapırdımı hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Babannem yok benim, denize dokmusler savasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kermit said: Dartanian said: kermit said: kordona getrek yokki evinim balkonu yeter bnim antalya sahil kıyısnda ve dağ deniz sahil manzaralı daha ne isytem Sana boyoz yollayım mı? boyoz dediğin poaca gibi bçiş değilmi ? canım çorba istiyo sdadece gerek yok o yüzden Poaçayla kıyaslanamaz kıyaslanmamalı ama tip olarak evet benzerlik var hatta koyalım şuraya bi fotosunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 daverc said: Babannem yok benim, denize dokmusler savasta. AHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: kermit said: Dartanian said: kermit said: kordona getrek yokki evinim balkonu yeter bnim antalya sahil kıyısnda ve dağ deniz sahil manzaralı daha ne isytem Sana boyoz yollayım mı? boyoz dediğin poaca gibi bçiş değilmi ? canım çorba istiyo sdadece gerek yok o yüzden Poaçayla kıyaslanamaz kıyaslanmamalı ama tip olarak evet benzerlik var hatta koyalım şuraya bi fotosunu... NİHAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 eline sağlık niyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ginaly said: ginaly said: kermit said: ha olm karaoğlan parında kutytuda takıldım gizlice belki dedim ordada yasaklamışlardır diue alkolü sonra yürüdüm yüdüdüm bu evren büfe var oranın orda park var yalınmıdır neeir orada kaldırımda takılırne oldu herşey. evren büfe de leş gibi yengen yapar ha. hiçbir amacı olmayan, sadece 'ben de biliyorum oraları, hemşeriyiz biz, bilgim var benim şov yapayım'dan öteye gidemeyen bir post. taşınmadan önce severdik. halen daha severiz gerçi. ^^ ayrıca eski adliyede sanırım devam eden davalar var. ondan önce manavogluna bir baksın belediye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar