forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ekşide okumuştum da netry i bulamadım otrivine türleri için bırakırken önce tek deliğe o tıkanınca diğer deliğe sıkmak şeklinde takılıp sonra da tamamen sıkmayı bırakıyorsun buna benzer bişeydi işte bir de emre aydının bir şarkısıyla dalga geçiyorlardı esas onu arıyorum ekşide bi buldurun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bayadır kullanmıyodum ya, geçen gün yedim soğuğu bu hale geldim işte. alerjik falan da diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 napae said: elesso said: mentollü otrivine şu an onu kullanıyorum. ama istemiyorum artık. mentollü otrivine burnuna ıslak çimento çekip kurutsan bile açar o delikleri. o derece mükemmel hayat kurtarıcı bi aparatcağız. ama bir süre kullanınca, hastalığın geçse de otrivine kullanmasan da burnun tıkalı oluyor. işte o zaman, bırakman gerekiyor. bırakma dönemi de zor hakkaten yine tıkalı burunla dolaşmak falan. hastalığın geçene kadar kullan. sonra çay vb. sıcak içeceklerin buharı, sıcak kompres falan işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 polenler yüzünden flixonase kullanıyorum ben de 1 aydır, fena değil, işe yarıyor çılgınlar gibi hapşurmuyorum artık teşekkürler flixonase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 İliadin by Merck deneyin, pisman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Vicksin burun spreyi var yeni çıkmış galiba. Frist defence diye geçiyo ama yakıp geçirmişti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 daverc said: İliadin by Merck deneyin, pisman olmazsınız. o da bağımlılık yapii çok fena. bi ara kullanmayınca elim ayağım titriodu o derece. mentollü otrivine iyi yahu, bi de yakıyor bele nefis. CAN ACIMADAN TEDAVİ OLUNMAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bu polenler ne zamanbiticek yaklaşık ben 3 haftadır salya sümük geziyorum aerius hapı var içiyoruzda kesmiyo o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bende de 3 - 4 gün önce başladı çok kötüyüm, gidip burnumu aldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 okyanus suyu geyiği varya onlar iyi işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 otrivine de bağımlılık yapıyor net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 otrivine yüzünden burnum şakır şakır kanıyo şu an :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 çok sıktıysan olabilir, otrivine burun civarındaki kan damarlarını daraltıyor. fazla daralma fazla basınç demek tabi oraya giren kan için dolayısıyla o damarlar çatlamış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 biliyorum. artist misin? sdfdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 otrivine 4 gün kullanıp bıraksan bağımlı olmazsın esasında ama bütün topiği okumadım üşendim pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 fede said: romantik komedi izlerken kola iç o zaman romantik kısmında ağla komedi kısmında da kolayı burnundan fışkırt gülerken. sümüğü çözer kola. klozetteki kirleri bile çözüyo hahhahhhahhh =))) kahkahalarla güldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 sahile in günde 1, kafanı denizin içine sok . gerek yok dersen tuzlu su yap , kafanı içine sok. sok kafanı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 valla burundan sıkıntlıyım. bi sürü ürün denedim vs. en güzeli gavur nasal irrigation diyor ya ahanda o. görüntü hoş olmayabilir ama burnunuza duffy duck kaçsa bile çıkartacağını düşünüyorum ben. yüceler yücesi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar