c3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Aslında kişisele veya eğitime açıcaktım topağı da garbıç benim evim gibi. 3 ay ömrüm kalsa bunu yine de garbıçta paylaşırdım yani :D neyse gel gelelim konumuza. Çok acayip si'L'indirik (L -> K) bi okulda öss'ye giriyorum. Okulun tam yanında dolmuşların ana durağı bilmemne var. Acayip bozuldu moralim. Fakyuöseyeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=forV2fu4xkw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 benim kıyadım bile gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ben bu sene üniversiteden mezun oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Abi sıraların üstü falan da berbat ya !... Sıra-üstü yazıları görseniz... seni seviyom necla , üstüne attırıcam melda , fulyaya basmak isteyenler bu yazının altına çizik atsın -cümlenin akabinde sıranın her yani çizilmiştir...- vb vb. Adamlar siraya yazı yazmamışki kazımış resmen. Krater var sıralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 FromTheHell said: benim kıyadım bile gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 benimkide hala gelmedi gerçi 3 yıldır posta kutusuna bakmadım asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bu arada kilomu 95 kilo yazdım 1.90 boy yazdım :D :D :D :D Üniversite amfilere versinler diye küçük sıralara vermesinler diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Yalnız sınava giren diğer öğrenciler de etken, mesela ben girerken sarışın bir hatun vardı solumda, "ismimizin baş harfini büyük mü yazacağız?" diye sormuştu bana. O noktada geleceğim değişti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Benimkinde herkes yaşlıydı Solumdaki ben şimdi sözel öğrencisiydim hangi bölümü yapıcam diye dürtmüştü beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dolmuş durağı varsa nolmuş anlamadım ben? ya ben de çok iğrenç bi yerde girmiştim, herkes iğrenç yerlerde giriyo, sınav önüne gelince çok umursicağını zannetmiyorum etrafındaki koşulları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 deadwoll said: Yalnız sınava giren diğer öğrenciler de etken, mesela ben girerken sarışın bir hatun vardı solumda, "ismimizin baş harfini büyük mü yazacağız?" diye sormuştu bana. O noktada geleceğim değişti işte. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 smash said: sınav önüne gelince çok umursicağını zannetmiyorum etrafındaki koşulları. umarım öyle olur (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ne zaman postalandı ki bu kaaatlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bana da gelmedi ya allah allah.lan apartmandakiler çiplik yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ben össye girdiğim okul'a yürüyerek gitmiştim 2 sokak üstümüzdeydi ilk senemde kazandım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bana da gelmedi daha =/ bi de bizim postakutuları takılı değil şuanda, boyancakmıymış neymiş. gelir de posta kutusu yok diye verilmezse bana KIRARIM YÖNETİCİNİN POSTA KUTUSUNU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Drall geçmiş olsun şimdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bence kafasını kır. hayatından bi yıl çalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ben tren istasyonunun yanında girmiştim sürekli tar tar tar tar geçiyordu yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 benim girdiğim yerde 16 köyün ağasının oğlunun sünneti vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ben barda girdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 geçen sene genel evin yakınında girdim ben.oturduğum yerden gözüküyodu.çözemedim sınavı.o yüzden yine giriyorum bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 BARAJ PUANI KAÇ?? 165 diyin NOLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 çok ses varsa kulak tıkacı al eczaneden (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar