Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öseyeme allah belani versin !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslında kişisele veya eğitime açıcaktım topağı da garbıç benim evim gibi. 3 ay ömrüm kalsa bunu yine de garbıçta paylaşırdım yani :D

neyse gel gelelim konumuza. Çok acayip si'L'indirik (L -> K) bi okulda öss'ye giriyorum. Okulun tam yanında dolmuşların ana durağı bilmemne var. Acayip bozuldu moralim. Fakyuöseyeme
Mesaj tarihi:
Abi sıraların üstü falan da berbat ya !... Sıra-üstü yazıları görseniz... seni seviyom necla , üstüne attırıcam melda , fulyaya basmak isteyenler bu yazının altına çizik atsın -cümlenin akabinde sıranın her yani çizilmiştir...- vb vb.

Adamlar siraya yazı yazmamışki kazımış resmen. Krater var sıralarda
Mesaj tarihi:
Yalnız sınava giren diğer öğrenciler de etken, mesela ben girerken sarışın bir hatun vardı solumda, "ismimizin baş harfini büyük mü yazacağız?" diye sormuştu bana. O noktada geleceğim değişti işte.
Mesaj tarihi:
dolmuş durağı varsa nolmuş anlamadım ben?

ya ben de çok iğrenç bi yerde girmiştim, herkes iğrenç yerlerde giriyo, sınav önüne gelince çok umursicağını zannetmiyorum etrafındaki koşulları.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
Yalnız sınava giren diğer öğrenciler de etken, mesela ben girerken sarışın bir hatun vardı solumda, "ismimizin baş harfini büyük mü yazacağız?" diye sormuştu bana. O noktada geleceğim değişti işte.

AHAHAHAHA
Mesaj tarihi:
bana da gelmedi daha =/ bi de bizim postakutuları takılı değil şuanda, boyancakmıymış neymiş. gelir de posta kutusu yok diye verilmezse bana KIRARIM YÖNETİCİNİN POSTA KUTUSUNU!
  • Yeni Oluştur...