haruntrk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Selam arkadaşlar benim canım o kadar sıkılıyorki swg arkadaşlarımı o kadar özlüyorumki oyun boktanda olsa dönmeyi düşünüyorum ama sizleride oyunda görmek beraber aksiyona muhabbete girmek isterim desem? kimler gelir? (cidden soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Abi trollicek gibi olcakta valla öyle bi amacım yok. Topicin açıldığı bölüme bakmadan girdim..Kimler döneri gördüm ve herşeyi yanlış anladım.. Umarım dönen olur :) Çünkü bende DAoC'a döndürmeye çalışıyorum milleti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 swg emu ya girelim kardeş. arada bir gireyim diyorum ama ..ıııhhhh.. emu olur derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 emuda serverlar sürekli kapalı diyorlar ulubat acık olsa girelim catır catır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atheron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 emuda surekli kapali degil abi canın sıkılıyosa gel derim. en azından duel atioz cantinada takliliorz zaman geçio. bnim nick Atheron bazen giriorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bülent ersoy tekrar döner ben dönmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 swg ye hic donmeden swtor u bekleyelim bence. o cıkana kadar iyice gaz olmus oluruz zaten simdi swg ye donelim dersek eski anılardır falan pek iyi olmayabilir =) ayrıca sanırım oyun cok degisti. trading card game falan cıktı oyunda eger official serverlara donulurse eskiden o tozu dumana kattıgımız oyunda sudan cıkmıs balıga donup zaten 1-2 haftada bırakma ihtimalimiz cok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 biz 6 arkadaş döndük çok memnunuz piyasadaki mmoların topunun papucunu dama atar şu haliyle swg gözünü sevdiğimin blaster ının sesini bile özlemişim. buarada serverlar acayip dolu.ben girerken hayalet kasaba bekliyordum insandan geçilmiyor akşamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mighty_THoR said: biz 6 arkadaş döndük çok memnunuz piyasadaki mmoların topunun papucunu dama atar şu haliyle swg gözünü sevdiğimin blaster ının sesini bile özlemişim. buarada serverlar acayip dolu.ben girerken hayalet kasaba bekliyordum insandan geçilmiyor akşamları Hangi serverdasiniz? Ben yeni baslamayi dusunuyorum eger gelirsem chari patilerin oldugu serverda acmayi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Tavuk döner Kendimi tutamadim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 chimera dayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bn yeni başladm can sıkıntısından nicklerinz nedir chimerada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 http://www.yemeksepeti.com/_images/products/incikebap/yarim_ekmek_doner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 dönmeye amma meraklıymışsınız sizde allah sonunuzu hayır etsin ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar