fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Efendim 22 dakikalık diziler inanılmaz güzel şeyler. Biliyoruz. Bunlradan güzel neler var ? Bildiklerimizi paylaşalım şöyle bir, yazın, yatmadan önce birer bölüm falan güzel gidiyor kısa diziler. şunları izlemiş bulunuyorum, başka da varsa güzel olur.. how i met your mother friends simpsons californication weeds it crowd big bang theory scrubs south park peep show entourage my name is earl (son sezon haric) var mıdır "bu nası kaçar yeaaaa" dediğiniz birşey. bilelim öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 The Office Parks and Recreation Two and a Half Men Better Off Ted Star Wars: The Clone Wars 22 dakikadan kurtul daha neler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 it's always sunny in philedelphia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Seinfeld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Coupling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 burtonesk said: it's always sunny in philedelphia eğer bunu izlemediysen abi kesinlikle izle. izleyebileceğin en komik şeylerden ve adamlar acayip değişik mevzuları ele aliyorlar. her zencinin akraba olması gibi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kitchen confidential. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 entourage sezon 6 baslicak temmuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 office'i beğenmedim, its always sunny in philadelphia, seinfeld, coupling, clone wars falan elbette ki izledim. two and a half men i de cnbce den takip ediyordum, son sezonunu izlememişimdir onu edineyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sen 22 dklık ne varsa zaten sömürmüşsün wolverine and the x-men var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 family guy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 SpiderS_DangeR said: Coupling ilk 2 sezonu müthiştir.. ama british olanı izliceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yaz dizisi olarak traveler diye bişi vardı.. fena değildi. 9 bölüm zaten ya da izleme lan.. 9 bölüm 3 sezon oalrak hazırlamışlardı diziyi.. 1sezon gitti işte anca. yarım yamalak kalmasın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 KillJoy said: SpiderS_DangeR said: Coupling ilk 2 sezonu müthiştir.. ama british olanı izliceksin4 Hariç müthiştir 4 te güzelde jeff yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 flight of the concords, bunu yeni keşfettim. leziz. ımmm yummy. 30 rock. ilk birkaç bölüm bu mu bu kadar abartılan diyip sonrasında sevmeyen az insan gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 30 Rock 30 Rock 30 Rock İzle bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 The Office'i beğenmediysen Parks and Recreation'dan uzak dur. Two and a Half Men son sezon çoook iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 I now pronounce you fruit basket and nutcase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 tamam kaan izlicem. 30 kez izlicem sanırım odur olay. ama seinfeld, coupling izle diyen bünyeler mevcutmuş, gençler seinfeld'i coupling'i izliyip bitirdikten sonra 3 diploma aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 futurama venture brothers cizgi film istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 futurama 5 sezonu izledim de, filmlerini (yeni çıkan 2 taneyi) izlemedim, daha doğrusu bayıp bıraktım. venture brothers a bakarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 şu flight of the concords'a birkaç bölüm bakılmalı bu arada. sözüm hepinize. (peygamber offspringi olduğumdan problem yok bu tip egolar yapabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kendini 20 dakkayla kısıtlama :D 40 dakkalara geç, hatta utanma, film izle two and a half men yönetir ayrıca... animelere falan da sarabilirsin. full metal alchemist ve death note ile başlaman tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 family guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 curb your enthusiasm şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar