Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaliteli bir gamepad gerekli midir?

Eralp

Öne çıkan mesajlar

Pes 2009, tomba gibisinden playstation oyunlarını bilgisayarımda rahatça oynamak için analoglu bir gamepad almayı düşünüyorum. Biraz bakındım da, ucuz markaların (snoopy gibisinden) yanında logitech gibi çok da fiyat farkı olmayan ürünler de var. Acaba logitech almama gerek var mıdır, yoksa herhangi bir dandik kol ile sorun çıkarmadan takılabilir miyim? Herhangi bir fark oluyor mu bu ürünler arasında?

Mesajlar için teşekkürler :) .
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle bir şey de var

bazen bazı hatalar üretim bandından çıkan serilerde kronik oalrak ortaya çıkabiliyor misal ben usrobotics router kullanıyorum kablosuz ağ için fakat başkasının daha sornak ibir zamanda aldığı aynı router sorun çıakrıyor ve 3 kere servise gidiyor.. ürün servise her gittiğinde sıfır kutuda yeni ürün veriyorlar.. 4üncü defa olunca direk ayıplı mal olarak iade etti airties aldı

birindeki snoopy sorunsuz seriden çıkmıştır ama öteknin şansına her seferinde sorunlu seriden almıştır e markası snoopy olunca da gidip iade etmek yerine garantisi içinde atmıştır yenisini almıştır ehe

bence sen çok fiyat farkı yoksa logitech al en azından bozuldumu kıyamazsın direk servise götürürsün

öteki türlü kötü bir üretim serisine denk gelirsen habire pad almaktan cüzdanda kara delik oluşur
Sosyal ağlarda paylaş

SpiderS_DangeR said:
Abi ben snoopy kullanıyorum 1 yıldır sorun yaşamadım. Fakat arkadaş her ay 1 snoopy değiştiriyo nasıl beceriyo bilmiyorum ama. Yani bu güne kadar aldığı snoopylerle 2 3 tane logitech alırdı.

Olayın özeti şu, ötesini söyleyen az oynuyordur, bunu kabul etmeyecek kadar ucuzcudur ya da şanslıdır yani :p
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şöyle birşey var, logitech' in gördüğüm bütün modellerinin sol kontrol kısmı tek parçadan oluşuyor. Ancak snoopy' nin modeli normal ps2 kolu şeklinde olduğu için sol tarafında 4 ayrı basma bölümü var. Ne kadar snoopy' nin ki de aslında tek parça olsa da tuşların arasının plastik bölmeyle ayrılmış olması pes gibi ani dönüşler gerektiren oyunlarda büyük avantaj oluyor.

Resimleri koyayım daha rahat anlaşılır:
http://www.mavibilgisayar.com/urunresimler/oyun_aksesuar/LOGITECH_Dual_Action_Gamepad.jpg http://www.mavibilgisayar.com/urunresimler/oyun_aksesuar/6397.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ben iki üç aydır XBox 360 Wireless Controller Windows versiyonunu kullanıyorum. Pahalıydı ama çok memnunum. İlk aldığımda bir gıcırdama sorunu vardı ama bir iki haftaya geçti.

Her oyun cuk diye tanıyor. Hatta Games for Windows başlıklı oyunlarda XBox 360 controller destekleme zorunluluğu var. Bunu almasam Logitech Wireless Rumblepad alcaktım. Force feedback olmadan olmaz. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:
Bir de şöyle birşey var, logitech' in gördüğüm bütün modellerinin sol kontrol kısmı tek parçadan oluşuyor. Ancak snoopy' nin modeli normal ps2 kolu şeklinde olduğu için sol tarafında 4 ayrı basma bölümü var. Ne kadar snoopy' nin ki de aslında tek parça olsa da tuşların arasının plastik bölmeyle ayrılmış olması pes gibi ani dönüşler gerektiren oyunlarda büyük avantaj oluyor.

Pek alakası yok ya, psikolojik öyle alışmışsın ya da Logitech denememişsin bence, zaten fotoğraflarda gördüm diyorsun. İkisini de kullandım, bahsettiğin Snopy evet 4 ayrı tuş deliğinden oluşuyor da, o tuşlar PS gibi yumuşacık değil ki, takozun önde gideni. Logitech'de yağ gibi elini sola kaydırıyorsun olup bitiyor, sola döneyim derken de çapraza dönmedim hiç şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

tek parçadan oluşması daha iyi bence. ayrıca snoopy'lerde hatırladığım kadarıyla üstte parça parça olsa da içte tek parça ve sol tuşunun hafif altına doğru basınca aşağı etkisi görülüyordu(snoopy değil de başka bir parçalı tuş takımlı gamepad de olabilir).
logitech'in bütün takımını kat kat tercih ederim onlara.

sonuç olarak da logitech öneririm. rumblepad güzel bence. kablolu olanından bulamadım koycak link, başka bi tane koyıyım;
http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.GP.005/LOGITECH-Dual-Action-Gamepad
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...